İslam Düşmanı Fetöizm Siyonist Haçlı Zihniyetinin Maşasıdır
Veysi ERKEN
Kendini Nakşî, Kadiri, Mevlevi veya Nurcu olarak ifade eden bütün yapılar İslamî bir hareket olduklarını, İslamî yaşayışı bireylere ve kitlelere hâkim kılmayı şiar edindiklerini ifade ederler.
Eksiklikleri, kusurları ve sevaplarıyla bunu dillendirirler.
Bunlardan farklı olarak karşımıza “Hizmet Hareketi” denilen bugün “fetöizm” diye vasıflandırılan bir grup çıkarıldı. Esasen 15 Temmuz ihanetinden önce de kendi tanımlarında sürekli olarak “dinî/ İslamî” bir cemaat olmadıklarını deklere ediyorlardı.
Elhak doğru söylüyorlardı. Kendileri doğru söylüyorlardı da toplum bir türlü bunu kabullenmiyordu. Özellikle “kâfir” ve “münafık”lar bunların “Müslüman” olduklarını sürekli olarak propaganda ediyorlardı. Esasında bu propagandayı efendilerinin emriyle ortak yapıyorlardı.
“Fetöizm” gerçekte Siyonizm dininin bir tarikatı olarak yapılandırılmış Cizvit ve tapınak şövalyeleri ile modellendirilmiştir.
Artık bu gerçeği herkesin kabullenmesi gerekir ki, Türkiye ve Dünya rahatlasın.
15 Temmuz öncesi bu lanet yapının islam'la ilgisinin olmadığını kendi yayınlarında defalarca dile getirmişlerdi esasında. Sadece şu ifadeleri bile İslam düşmanı olduklarını anlatmaya yetiyordu hakikatte. “Uluslararası boyutuyla Hizmet hareketi ise etki ve intikal hatları bakımından birbirlerini tanımaları gerekli olmayan, milliyet, din, statü, kültür gibi temellerde aynılık taşımaları gerekmeyen, çok farklı sektörlerden ve sınıfsal kökenlerden gelebilen; tavır, tutum, sempati, mizaç, meşreb, adanmışlık ve gönül vermişlik düzeyleri çok farklı olabilen; buna bağlı olarak “katılım frekansları” ve “katkı yoğunlukları” sabit olmayan, neticede çok-biçimli (polymorphous) destek ve dayanışma türevleri sağlayabilen; bu katkı ve köken farklılıklarına rağmen çeşitli evrensel ilkelerde, ideallerde, prensiplerde uzlaşabilen, ulus-üstü bir “aktif düşünme ve davranma” biçimidir. Bu yüzden Hizmet hareketi bir örgüt değildir. Kökeni itibarıyla referansını irfanî neo-sufi değerlerden alıyor olsa da mutlak manada dinsel bir hareket olarak da tasnif edilemez. Herhangi bir mezhebin, tarikatın ya da kültün şubesi ve devamı da değildir.
Hizmet hareketi artık dindarlarla dindar olmayanların, Müslümanlarla Müslüman olmayanların eğitimsizlik ve yoksullukla mücadele gibi pek çok konuda (insanlığa hizmet etme ortak idealinde) buluşup birlikte çalışabilecekleri, örneklerini kendinden çıkaran yeni bir imkân sahası ve fırsat haritası sunmaktadır.
Farklı milletlerden insanları buluşturan sırlı anahtar ise yapılan işlerin mâkûliyeti ve mantıkıyetidir. Sosyal hareketler literatürüne hâkim olanlar bilirler ki bütün ulus-üstü hareketlerde çeşitli meslek gruplarından, muhtelif ulus, kimlik ve etnisite yapılarından gelenler farklı gönüllülük derecelerine göre bu hareketlere destek verir ya da katılımda bulunur. İnsanların katkı ve katılım düzeylerinin azlığı, çokluğu sabit değil değişken olduğu için tek bir organizasyonel modelle de açıklanamazlar. Uğur Kömeçoğlu, 17.01.2015 http://www.zaman.com.tr/yorum_sosyolojik-bir-duzeltme-cemaat-degil-hareket_2271632.html “
Bu ifadeler fetöizmin İslam’la bir ilişkisinin olmadığı bilakis İslam düşmanlığını anlatmaya yeterliydi, yeterlidir.
Umarım ki, artık millet gerçeği görür ve bombaları tepemize yağdıran, Siyonist haçlı zihniyetinin emellerini gerçekleştirmeye çalışan, casusluk yapan, her türlü İslami anlayışın dışındaki eylemi mubah gören, ahlaksız davranışları bolca olan bu “habis ur/ fetöizm” milletimiz fertlerinin gönüllerinden bunları tamamen tasfiye eder ve milletimiz İslam’la İslamlaşır.
Selam ve Sabırla…
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?