7 Temmuz 2009 Salı

Köpeklerin İnsanlık Güneşine Doğru Havlaması

Veysi ERKEN

Madımak katliamını protesto ettiğini düşünen kalabalıktan tepki bekledim. Sivas’ta alperenlere sığınıp kurtulanlardan tepki bekledim.

Olmadı.

Ölüm sessizliğine büründüler.

Alçakça pankarta sessiz kaldılar.

Bu ayıp onlara yeter.

Sıvas’ı, Başbağlar’ı, Çorum’u, Maraş’ı yakan eller, kardeş kanını akıtan maşalar hep aynı zihniyetin veletleri.

Zeki Haral veletlere gereken tepkiyi vermiştir. Sahneye konulmak istenilen senaryoyu bir kere daha faş etmiştir. Sahibinin sesi köpekleri paçavraya çevirmiştir.

O açıklamadan birkaç cümle:

"Gülerek yaktın, donarak öldün' yazılı pankartı da taşıyarak aslında o gün olayları çıkaran zihniyetle bu gün bu pankart tahrikkarlığını yapanların birbirinden hiç de farklı olmadıklarını ortaya koymuşlardır

"2 Temmuz olayları karşısında merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun asil tutumu, olaylarda partimizin o tarihteki il binamızın arka tarafından 33 kişinin canının kurtarılması yönündeki gayret ve direktifleri açıkça biliniyor olmasına rağmen şerefsizce taşıdığınız bu pankartın iğrençliği karşısında bütün bir Sivas olarak nefret ve şiddetle kınanacağınızı bildiğiniz halde tahriklerinizi yine sürdürmeye devam ediyorsanız biliniz ki köpeklerin insanlık güneşine doğru havlaması asla o güneşe ve ondan aydınlananlara tesir etmeyecektir. Yeter artık çekin kirli ellerinizi bu şehrin üzerinden. Yeter artık hain emellerinize Sivas'ımızı alet etmekten vazgeçin. Susuyorsak, sabrediyorsak, tahammül ediyorsak bu acizliğimizden değil alicenaplığımızdandır. Hak ettiğiniz sıfatları göz önüne aldığımızda sizi kesinlikle dikkate almamamız gerekse de Sivas üzerinde oynanan oyunları çığırından çıkartacak boyutlara getirme gayretlerine de müsaade etmeyeceğimiz bilinmelidir. Alevisi, sünnisiyle hiçbir ayrım ve farklılık duymadan bütün kutsal değerlerimizle, vatanımız, bayrağımız, Kuran'ımız, cumhuriyetimiz ve demokrasimiz için el ele, gönül gönüle bir sevgi yumağı oluşturduğumuzu, Peygamber Efendimiz, Hz. Ali'miz, Mustafa Kemal'imiz, Aşık Veysel'imiz ortak paydalarımızla bir ve beraber olarak ebediyen dostluğumuz ve kardeşliğimizin temel unsurları olduğunun da bilinci ve inancı içinde her türlü provokasyonlara karşı bir ve beraber duracağımızı da bir kere daha dosta düşmana karşı yeniden ilan ediyoruz."

Evet aziz dostum

Sahibinin sesi olanları hepimiz lanetliyoruz.

Sultan şehirliler oyunu bozdular.

Bizi yaralayan namuslu olduklarını düşündüklerimizin sessizliğidir. Alperenlere sığınanların duyarsızlığıdır. Aydın zannedilenlerin korkaklığı ve tilkiliğidir.

Bugünler geçecek.

Buna inanıyoruz.

Artık tapınakçı Siyonist maşalara ve medyasına rağmen uyanış vardır.

Hakikat güneşi balçıkla sıvanamayacak kadar ışıldamıştır.

Selam sizlere. Selam hak ve hakikatin peşinde olanlara.

Selam Allah’ın yolunda olup hududunda kalanlara.

Selam İlayı Kelimetullah doğrultusundaki nizamı alem alperenlerine.

Selam ve Sabırla………………

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?