7 Eylül 2010 Salı

BBP YİK Başkanı Dr. Veysi ERKEN'den kamuoyuna duyuru

KAMUOYUNA DUYURU

12 Eylül 2010 tarihinde Anayasa’da yapılacak kısmi değişiklikler ilgili halkoylaması günü yaklaştıkça BBP’ye gönül vermiş milyonlarca insanımızın kafasını karıştıracak açıklamalara, dedikodulara ve tezviratlara geniş yer verildiğini ibretle görüyoruz.

Büyük Birlik Partisi kurulduğu günden beri şerefle ve haysiyetle ülkemizde yaşayan herkese hizmeti şiar edinmiş ve merhum genel başkanımızın üsul ve üslubunu devam ettirme kararlılığında olan bir partidir.

BBP, benim gibi, Ülkü Ocakları Şube başkanlığı, Ülkücü Memurlar Derneği genel yönetim kurulu üyeliği ve Ülkücü Köylüler derneği genel sekreterliği yapmış olan devlete hakim olan oligarşik çetelere, darbecilere ve kanımızı emen sülüklere karşı her şeyini feda ederek mücadele edenlerin ve tüm iyi insanların buluştuğu bir harekettir.

BBP kararlarını meşveretle alan ve siyasi duruşunu mensubu olduğu millete ve değerlere dayalı olarak sürdüren bir harekettir.

12 Eylül darbecilerine, 28 Şubat post modern cuntalarına ve e- muhtıracılara meydan okuyan, namlusunu halkına çeviren tanklara, milletin iradesinin tecelligahı olan meclisin iradesini yok etmek isteyen cuntacılarla mücadele eden bir birliğin adıdır BBP.

Kurulduğu günden beri BBP camiasında bulunmuş, parti yönetiminde bulunmuş veya ayrılmış olan şahsiyetlerin görüşleri ve açıklamaları bizleri ve camiamızı bağlamamaktadır. Çünkü bizler bütün kararlarımızı meşveretle alan ve aldığımız kararların arkasında sağlam duran bir davanın mensuplarıyız.

Hiçbir ayırıma yer vermeyen, insanı yaşatmayı meziyet bilen, zalime karşı mazlumu ve mazlumun hukukunu savunan BBP, Anayasa değişiklik paketinin hazırlanma aşamasında görüşlerini deklere etmiş ve meclisten geçen metni eksik bulmakla birlikte milletimizin yararına görmüş ve destekleme kararını almıştır.

BBP 13 Eylülden itibaren başlatılmak üzere kısa, herkesin anlayabileceği ve üzerinde mutabakat sağlayabileceği bir Anayasa’nın yapılması taraftarıdır. Hazırlıklarımız bu yöndedir. Yeni bir Anaya yapılıncaya kadar biz “eksik ama EVET” diyoruz.

BBP’nin görüşü bu kadar nettir.

Milletimizin kafasını karıştırmaya karanlık odakların bir araya getirdiği şer cephesinin çalışmalarını destekleyici hiçbir açıklama kimden gelirse gelsin bizi bağlamamaktadır.

12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referanduma milletimizin “eksik ama EVET” yönünde oy kumlanmasını bekliyor ve bu vesile ile Ramazan bayramını kutluyorum.

Dr. Veysi ERKEN

Büyük Birlik Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?