19 Haziran 2013 Çarşamba

Sayın Başbakana Açık Mektup



Sayın Başbakana Açık Mektup

Veysi ERKEN

            Bu mektubun size ulaştırılıp ulaştırılmayacağını bilmiyorum. Umarım ki, basın müşavirleriniz marifetiyle size ulaşır, okuma imkânı bulur ve yazılanların gereğini yaparsınız.
            Sayın başbakan
            Ağababaları dışarıda olan ittihatçı zihniyetin devamı olan küresel 28 Şubatçıların faaliyeti son bulmuş değildir. Son bulacağı da yok. Fırsat buldukça harekete geçeceklerinden ve her tarafı yıkmaya çalışacaklarından şüphemiz yoktur.
            Sayın Başbakan
            Küresel 28 Şubatçılar Haziran 2011 seçimlerinden sonra sizlere fazlaca yanlışlık yaptırdı. Halkın daralmasına yol açan icraatlar bolca gerçekleştirildi.
            Kamuoyunda şike kanunu olarak bilinen düzenleme ile başlayan hatalar zincirinden birkaç misal verecek olursak bedelli ile ilgili düzenlemeler, vekillerle ilgili düzenlemeler, üst bürokratlarla ilgili düzenlemeler, binalar için risk analizi, iş yeri hekimliği zorunluluğu, bankalarla ilgili düzenlemelerin yapılmayışı, Anayasa ile ilgili bir metin sunulmaması, vicdani ret ile ilgili düzenlemenin yapılmaması ve tazminat ödemeye devam edilmesi, küresel kapitalistlerle ilgili yapılan idari ve mali düzenlemeler şeklinde sıralanabilir.
            Esasında listeyi uzatmak mümkündür. Zira ustalık dönemi olarak adlandırdığınız devirde etrafınızı saran dost görünümlülerin yaptırdığı hatalar sayılamayacak kadar çoğaldı.
            Küresel 28 Şubatçıların son kalkışmalarından ders çıkararak halkı rahatlatacak icraatlara ağırlık vermenizi bekliyoruz.
            Kısa sürede yapılmasını beklediğimiz düzenlemelerden bir kaçı şu şekilde sıralanabilir.
            1.Binlerce küçük işletmeyi iflasa sürükleyecek işyeri hekimi uygulamasından vazgeçilmesi,
            2. Vicdani ret ile ilgili düzenlemenin yapılması ve tazminat ödemelerin önüne geçilmesi,
            3. Bankalarla ilgili acil düzenlemelerin yapılması ve milletin cebine uzanan hortumların kesilmesi,
            4.Elektrik, su, doğalgaz aboneliklerinin devri ile ilgili işlemlerin beyana dayalı yapılabilmesi ve depozit uygulamasından vazgeçilmesi,
5.Zorunlu askerlik ile ilgili düzenlemenin kısa sürede yapılması ve dövizli askerlik gibi bedelli askerlik uygulamasının aynı bedelle hayata geçirilmesi (Yurt dışındakilerin temsilcileriyle canlı yayında yaptığınız pazarlık gibi bir pazarlığı gençlerle yapabilirsiniz). Unutulmamalıdır ki, bugün 500 bini aşkın genç kaçak durumdadır. (Bedelli ile ilgili yapılan düzenlemede 30 yaş ve 30 bin tl gibi yüksek bir bedel istendiğinden bedelli bugün eylem yapan sözde sanatçı, gazeteci ve zenginin çocuğuna yaramıştır. Yapılan düzenleme yüz binlerce genci sükûtu hayale uğratmış ve küstürmüştür)
6. Küresel 28 Şubatçıların sadece tetikçileri ile ilgili değil, planlayıcıları, finansörleri, kalemşorları ile ilgili hukuki sürecin başlatılması
7. Etrafı yağmalayan maşalarla birlikte eylemleri planlayan, kışkırtan, söz ve yazılarıyla destekleyenlerle ilgili işlemlerin acilen başlatılması,
8. Asli giderlerle ilgili kısımdan vergi alınmaması (Asgari ücret, tek konut, vasıta, elektrik, su doğalgaz giderleri vs)
9. Anayasa ile ilgili metninizi kamuoyuna açıklanması ve küresel 28 Şubatçıların oyalamasına son verilmesi
10. Büyük projelerin küresel kapitalistlere verilmemesi. Oto yol ihalesinin durdurulması bunun bir örneğidir.
Hemen gerçekleştirilmesi gereken güven ve heyecan birliğini arttırması beklenen talepler listesi uzatılabilir.
Şimdilik yeter.
Sayın Başbakan
Bu talepler şahsi değildir.
Geniş halk kitlesini ilgilendiren taleplerdir. Bu taleplerin gerçekleştirilmesi birliğimizi arttırıcı ve küresel şeytanların oyununu bozacak niteliktedir.
Sayın başbakan
Taleplerimle ilgili saha çalışması yaptırabilirsiniz. Hepsinin makul ve halkın talepleri olduğunu göreceksiniz.
Milletin huzura, sükûna ve refaha ihtiyacı vardır.
Lütfen etrafınızı saran ve sizi yanıltanların oyununu bozunuz ki, ustalık dönemimim icraatları düzgünleşsin.
Selam ve Sabırla


1 yorum:

  1. Çoook teşekkür ederim hocam... yetmez ama evet!!!

    YanıtlaSil

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?