12 Haziran 2013 Çarşamba

Küresel 28 Şubat



Küresel 28 Şubat

Veysi ERKEN

                              “…Siz (gerçek) mü’minler iseniz Allah’tan korkun, (mü’min kardeşleriniz ile) aranızı düzeltin, Allah ve Rasûlü’ne itaat edin.” (Enfâl, 1)

Küresel sömürücüler ve kan emicilerin 28 Şubat sürecindeki rollerini bilmeyen yoktur. O dönemde iktidar sahipleri tapınak şövalyeleri ve uzantılarına şirin görünmek için onların işlerine yarayacak icraatları gerçekleştirdikleri halde tepe taklak edildiler. Çünkü onlar  “Hakk”a dayanıp halkı memnun edeceklerine küresel tapınakçıların maşalarını memnun etmeye çalıştılar.
Dünden bugüne gelindiğinde değişen fazla bir şey yok. Mevcut iktidar ustalık döneminde tapınakçıları memnun edecek, halkı küstürecek icraatlara ağırlık vermeye çalıştılar. Halktan ve haktan kopmaya başladılar.
Küresel tapınakçılar bunu hemen fırsata çevirdiler. Daha fazlasını istemeye başladılar. Çünkü onlar hâkimiyetlerini ve servetleri başkalarıyla bölüşmek istemediler. Onların felsefesine göre her şey ama her şey onlarındır.
Tapınakçılar 28 Şubat iddianamesinin kabul edildiği bir dönemde hemen maşalarını devreye soktular.
Ağaç bahane yıkım şahane demeye başladılar. Biliyorlar ki, hukukun egemen olduğu yerde maşaları, kasaları ve aveneleri de hesap verecekler.
Küresel 28 Şubatçılar bunun farkındadır. Zira maşaları deşifre edildiği takdirde zararları büyük olacaktır. Bundan emindirler.
Ağaç bahane yıkım şahane diyorlar.
Farkına varınız artık.
Bakınız ağaç severleri kışkırtanlara. Yerli birisini bulamazsınız.
Faiz lobisi ve şakşakçılarını inceleyiniz. Hepsi gayrı Müslim. Medyada, sanayide, ticarette eğitimde kısaca hayatın her alanına çöreklenmişler ve ağacı bahane edenleri kışkırtıyorlar.
Efendilerinin piyonları olduğunu gösteriyorlar.
Bunlar vazgeçerler mi?
Mümkün değil.
Yüzyıllardır aynı oyunu oynamaktalar.
Önemli olan bu ülkeyi düşünenlerin samimiyeti, ihlâsı ve ferasetidir.
Bu ülkeyi düşünenler kendilerini hesaba çekmeleri gerekir.
Kendilerini hesaba çekerken etraflarını da unutmamaları beklenir.
Biz şunu fark ediyoruz.
Etraf kuşatılmış. İyi zannedilen çevreler ve gruplar tapınakçılarla iç içe girmiş. Tapınakçılar iyi zannedilenlere destekleyici (sponsor) ve finansör olmaya başlamış.
İktidar sahiplerini yanıltan ve yanlışa sürükleyen sadece dışarıda olanlar değildir. Bunun bilinmesi gerekir.
Şayet iktidardakiler bunun farkına varamayıp tapınakçıların istedikleri yönde icraatlarına devam ederlerse yıkılmaları mukadder olur.
Artık hakka ve halka yönelik icraata dönme zamanıdır.
 Bakınız BBP Başkanı ile MHP Başkanı oyunun farkındadır. Açıklamaları ile küresel 28 Şubatçıların oyununu bozmuş durumdalar.
Bu açıklamaları dikkate alınız.
Sizden beklenen tavır budur.
Ülkemizin tapınakçılar tarafından çökertilmesine fırsat vermeyiniz.
Halk oyunun farkındadır. Sizde tedbirlerinizi halktan yana alınız.
Selam ve Sabırla.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?