20 Aralık 2016 Salı

Son Cinayetler



Son Cinayetler

Veysi ERKEN

            Afganistan’a saldıran ABD’nin başkanı Bush haçlı seferini başlatıyorum dediğini asla unutmamak gerekir.
            Esasında haçlı saldırıları hiçbir dönemde bitmiş değildir.
            Selçuklulardan beri İslam coğrafyasını derlemeye ve toparlamaya çalışan bir Türkiye daima haçlıların hedefi olmuştur ve olmaya davam edecektir.
            Son saldırılar da bu sinsiliğin ve kinin sonuçlarıdır.
            Beşiktaş, Kayseri ve en son Ankara’daki cinayet “ahtapot”un farklı renklerdeki kolları tarafından gerçekleştirildiğini tarih yazacaktır.
            Son cinayetler göstermiştir ki, haşhaşi yetiştirmesi örgütler fedailerini devreye sokmuşlardır.
            Yıllardır daileri ile propagandalarını yaparak halkı kandıranların deşifresi söz konusu oldukça fedailer daha fazla devreye sokulmaya başlanmıştır. Ahtapotun fedaileri hep değişik ad ve kılıklarla Türkiye’nin üstüne salınmıştır.
            Türkiye’de iç savaş çıkacak diyen haçlı ahtapotu dai ve fedailerini bir kere daha ve acımasızca devreye sokmuştur. Dailer algı operasyonu yaparken fedailer cinayetleri işlemektedir.
            Bu lanetli ahtapotun bir tek gayesi vardır.
            Ülkemizin önünü kesmektir.
            Biliyorlar ki mazlum ve mağdurları hamisi Türkiye’dir.
            Küresel haydutlar hami olan bir Türkiye istemiyorlar.
            Güçlü bir Türkiye küresel haydutların oyunlarını bozmaktadır.
            Dikkat edilirse ülkemiz kendi kendine yetmeye başladığı her dönemde küresel haydutlar piyonlarını, maşalarını ve uşaklarını devreye soktuğu görülür.
            Adı FETÖ veya başka bir şey olsun fark etmez.
            Mazluma, mağdura, masuma ve Müslüman’a silah doğrultan Müslüman ve insan değildir. Sadece ahtapotun bir piyon ve maşasıdır.
            Silah doğrultan “haksızca insan katlettiği” için cenabı Allah’a isyan etmiştir. Cenabı Allah’a isyan eden Müslüman değildir.
            Son olaylar bir kere daha göstermiştir ki, bu intihar eylemlerini gerçekleştirenler Müslüman değildir. Bunlar sadece Müslüman olmamakla kalmayıp küresel haydutların kuklaları ve tapınakçıların maşalarıdır.
            Bu tür maşaları doğru anlamak için okumak gerekir.
            Kolay ve rahat bir şekilde anlaşılsın diye Ayşe Atıcı Arayancan tarafından yazılan Hasan Sabbah ve Alamût isimli kitabı tavsiye ederim. Özellikle Propaganda usulleri ve dailer ile İntihar eğilimli fedailer bölümleri dikkatle okunmalıdır.
            Tabii ki, bugünün haşhaşilerinin anlaşılması ve bunlardan toplumu muhafaza edebilmek için bu tür kitapların bütünü okunmalıdır. Cizvitler de unutulmamalıdır.
            Son cinayetler ülkemizi hedef almış mihraklarca işletildiğinden şüphe yoktur. Örgütler sadece küresel haydutların birer aygıtıdır.
            Bu şer mihrakların def’i için birliğimizi ve tevhidimizi güçlendirecek politikaları ve eğitimi devreye sokmak gerekir.
            Birlik için öncelikle dirliğimizi yok etmek isteyen şer merkezlerini teşhis ve deşifre etmek şarttır. Bilinmelidir ki, sadece sineklerle mücadele yetmez. Önemli olan bataklığı kurutmaktır.
            Gayret bizden Tevfik Allah’tandır.
            Selam ve Sabırla…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?