13 Şubat 2020 Perşembe

Stratrajik Oyunlar


21. Yüzyılda Ülkemiz Üzerinde Oynanan Stratrajik Oyunlar*

Veydi ERKEN

            Türkiye üzerinde senaryo üretmek ve bunu gerçekleştirerek ülkemizi parçalayarak yok etmek için stratejiler geliştirmek yeni değildir ve son olmayacaktır.
            Şu anlayış kabul edilirse ülkemiz bütün oyunları boşa çıkardığı gibi dünyaya “adalet” temelli bir huzur sağlayabilir.
            Mazlum ve mağdur bütün coğrafyalardaki her karışıklığın hedefinde “Türkiye” vardır. Bu Siyonist haçlı zihniyetinin değişmez emelidir.
            Bunun temel sebebi “Türkiye”nin bu coğrafyaların “kalbi” ve “ beyni” olmasıdır. Bu iki özellik “Türkiye”yi bu coğrafyaların “BAŞ”ı konumuna getiriyor. “Baş” düşerse “vucud”un düşeceğini “Siyonist haçlı zihniyeti” iyi bilir ve stratrajiğini buna göre geliştirir.
            Bu gerçeği dile getirenlerden biri de Ahmet Maranki beydir. Sağ olsun “21. Yüzyılda Ülkemiz Üzerinde Oynanan Stratrajik Oyunlar” isimli kitabını imzaladı.
            15. Bölümden oluşan kitap emperyalist haçlı zihniyetinin oyunlarını deşifre ediyor. Birinci bölümde enerji kaynakları üzerindeki oyunları geniş bir şekilde izahı yapıldıktan sonra bunan nasıl “kan”a bulandığını izah ediyor.
            Esasında Türkiye’nin enerji koridoru olmasını engellemek için iç ve dış odaklı ihanet şebekelerini anlamak gerekir.
            Siyonist haçlı oyunları sadece enerji ile ilgili değildir. İnanç ve kültür politikaları üzerinde geliştirdikleri stratejik planlar maalesef oyunlaştırılmış ve ülkemiz “aile” ve “değerler” bakımından tamamen çökme noktasına getirilmiştir.
            Ahmet Maranki “21. Yüzyılda Ülkemiz Üzerinde Oynanan Stratrajik Oyunlar” isimli eseriyle bütün bu oyunları deşifre ettiği gibi çözüm olarak “aslına rucu”u dile getiriyor.
            Gerçekten Siyonist haçlı zihniyetinin oyunlarını bozmak, boşa çıkarmak ve dünyada “adalet” bağlamında lider olmak istiyorsak “aslımıza” ve “özümüz”e rucu (geri dönme) etmemiz farzdır.
            Atalarımız “yiğit düştüğü yerde ayağa kalkar” sözünü boşuna söylememiştir. Bizler de ayağa kalmak mecburiyetindeyiz. Baş gitmemelidir ki, vucut düşmesin. Bunu anladığımız ve kabul ettiğimiz takdirde Siyonist haçlı zihniyetinin maşa devletlerini, terör örgütlerini ve uşaklarını kullanarak sahnelediği etnik, demografik ve jeo-stratejik çatışmaları durdurabiliriz.
            “21. Yüzyılda Ülkemiz Üzerinde Oynanan Stratrajik Oyunlar” kitabıyla Ahmet Maranki bey Türkiye’nin Siyonist haçlı zihniyetine nasıl “one minute” denileceğinin yolunu ve yöntemini gösteriyor.
            Kitap okumak şarttır.
            Medeniyetimiz  “ikra” medeniyeti idi, yine olmak mecburiyetindedir. Okumadan ne bir şeyi “ihya” ne de “ibda” edebiliriz.
            Bize okuma ve tefekkür etme imkânı sağladığı için Ahmet Maranki hocamıza teşekkür ediyorum.
            Diğer eserlerinin de ülkemize katkısı büyüktür. Zira Ahmet Maranki Bey bu konuda çok yönlü düşünmekte ve eser ortaya koymaktadır.
            Ufuk darlığı yaşamak istemeyenlere “21. Yüzyılda Ülkemiz Üzerinde Oynanan Stratrajik Oyunlar” kitabını tavsiye ediyorum.
            “Gayret bizden Tevfik Allah’tandır” düsturu gereğince Ahmet Maranki beye gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
            Gayretinin daim olsun inşallah.
            Selam ve Sabırla…

·         Ahmet Maranki, 21. Yüzyılda Ülkemiz Üzerinde Oynanan Stratrajik Oyunlar, İstanbul 2017.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?