21 Temmuz 2014 Pazartesi

Siyonistlerin Katliamı ve Türkiye’deki Uzantıları


 NOT: Bütün vekillere ve ilgililere çağrı : Torba kanunu BEDELLİ ile dolsun gençlerin gönlü huzur bulsun.

Siyonistlerin Katliamı ve Türkiye’deki Uzantıları

Veysi ERKEN

            Gazze, Arakan, Türkistan, Suriye, Telafer, Bağdat ve İsmini sayamayacağım yerlerdeki vahşet bizi kavuruyor. Özellikle Gazze’deki son katliam tam bir soykırım. Bu soykırımın görmezlikten gelinmesi batının ve uzantılarının bir politikasıdır.  Soykırım ve vahşet medeniyetlerinin temel ilkesidir.
Hani Akif batı medeniyetini “tek dişi kalmış canavar” olarak nitelendiriyordu ya. Aynen öyle Siyonizm’i mehaz alan anlayış tam bir canavardır.
Katliama sessizlik bundan kaynaklanmaktadır.
Çığlık atıyormuş numaraları bu anlayışın uşaklığındandır.
Özellikle Hıristiyan siyonizmi anlayışı dünyanın her alanında kan ve gözyaşının sel olmasını istemekte ve buna göre tuzaklar kurmaktadır. Irak’taki, Suriye’deki, Mısır’daki, Afganistan’daki, Türkistan’daki, Arakan’daki, Miyanmar’daki, Patani’deki, Ukrayna’daki vahşetlerin temelinde bu vahşi bakış yatmaktadır.
Servetleri ve şehvetleri bu soykırım mantığı üzerinde yükselir. Silah ve porno satışları bu mantık üzerinde olur.
Hadiseleri doğru okumak gerekir.
Doğru okunmazsa vahşet ve haçlı ittifakı devam eder. Ki, haçlı ittifakı hiçbir zaman bitmedi.
Hıristiyan siyonizmi tıynetinin gereğini icra ederken onlara alkış tutan elleri fark edemezsek ülkemizdeki sıkıntılar daha da artacaktır.
Bilindiği üzere Türkiye İslam coğrafyasının başıdır. Bütün âlem, bütün dünya bunu bu şekilde görüyor ve biliyor. İslam coğrafyasında başı sıkışan, katliama uğrayan veya göçe zorlananların melcei ve sığınağı her zaman Türkiye olmuştur ve olacaktır.
Zira Türkiye baştır. Tarih boyunca baş idi ve BAŞ olmaya devam edecektir inşallah.
Bu gerçekten hareketle kesinlikle söylenebilir ki, Hıristiyan siyonizmin temel hedefi baş olan Türkiye’yi yok etmektir. Hirstiyan siyonizmi amacını gerçekleştirmek için hep piyon ve kukla kullanmaktadır.
           Kartel ve Zimmet gruplarının medyasındaki müsvetteleri incelediğimizde bunu rahatlıkla fark ederiz. Ülkemizi dışarıdan biri azarlamaya kalktığında sevinç çığlıkları müsvettelerine yansır. Her olumsuz gelişme onlar için sevinç sebebidir.
Kartel grubu zaten biliniyordu ama zimmet grubu yeni yeni fark ediliyor. Zimmet grubunun makyajı dökülüyor ve kurdukları tuzaklar ortaya çıkıyor. Hem kendi otoriteleri hem de otorite kabul ettikleri güç merkezleri sarsılıyor.
           Bakmayın son aylarda tekrar Allah’tan, İslam’dan, Peygamberden bahsetmelerine. Onlar Allah’ı değil, haydutları otorite kabul ediyor ve onlara kölelik ediyor.           
Hâsılı kelam, gövdemizi kan ve gözyaşına boğan ve bunu ülkemize sıçratmaya çalışan anlayışı kahretmenin yolu gövdeye sahip çıkmaktır. Bunun için gövde başa ilhak edilmelidir. Filistin, Suriye, Irak yakın zamanda başa ilhak edilmelidir. Siyonist kafa ve uzantıları ancak bu şekilde durdurulabilir.
Unutulmamalıdır ki, baş da bizim, gövde de.
Çanakkale Gelibolu yarımadasında, Balkanlarda, Kafkasya’da, Filistin’de, Yemen’de yatan “ümmetin şehidleri” bunun nişanesidir.
            Selam ve Sabırla.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?