23 Kasım 2016 Çarşamba

İslam Ülkeleri Birliği



İslam Ülkeleri Birliği

Veysi ERKEN

            Cenabı Allah “… İyilik ve takva üzere yardımlaşın. Kötülük ve düşmanlık üzere yardımlaşmayın. Maide-2” emrini ifa edeceğimize Siyonist haçlı zihniyetinin emir ve istekleri doğrultusunda yaşar hale getirildik. Merhum Seyyid Kutub bu gerçeği “onlar abdesti bozan şeylere fetva veren ama Müslümanların siyasi, iktisadi ve içtimai durumlarına fetva vermeyen İslam’ı istiyorlar. Onlar Amerikancı İslam’ı istiyorlar” tespitiyle dillendirmiştir.
            Evet;
            Temel sıkıntı budur.
            Siyonist haçlı zihniyeti İslam topluluklarının tevhidini ve imkânlarını birlikte kullanmasını istememektedir. İçimizdeki ajanları, piyonları ve gönüllü uşaklarıyla birliği engellemektedir.
            İslam birliğinden bahseden herkes açıktan hedef alınır.
            Türkiye bugün İslam ülkeleri arasında birliği istediği, kurmaya çalıştığı ve öncülük ettiği için hedef haline getirilmiştir.
            Siyonist haçlı zihniyeti “hayır diyen Türkiye” istememektedir. Daeşinden, Fetösuna kadar bütün şer yapılar bunun için devreye sokulmuştur.
            İt itliğini, puşt puştluğunu yapacaktır. Bu onların fıtratında ve şakilesinde mevcuttur. Milletin yanıldığı İslam adına içimize yerleştirilen örgütlerdir. Millet “algı Operasyonu”na tabi tutularak FETÖ’yü, Daeş’i ve benzer kukla yapıları Müslüman zannetmektedir.
            Bilinmelidir ki, bu ve benzer örgütler yerli, milli ve İslami değil, Siyonist haçlı zihniyetinin maşalarıdır. Bu örgütlenmelerin tek gayesi vardır. Efendilerine hizmet ve kölelik etmektir.
            Siyonist haçlı zihniyeti Türkiye’nin uyanması, gelişmesi, büyümesi ve İslam ülkelerine öncülük etmesini asla istememektedir. Onların istedikleri kölelik yapan topluluklardır. Müslümanların dertleriyle dertlenecek, İslam’ı Müslümanların hayatının nirengi noktası haline getirecek âlim ve yönetici istememektedir.
            Merhum Seyyid Kutub’un tabiriyle Amerikancı İslam istiyorlar.
            Ümidimiz ve cehdimiz Siyonist haçlı zihniyetinin uşaklarının telkin ettiği anlayıştan kurtulma yönündedir.
            Tefekkür, tezekkür, taakkul eden her Müslüman fert ve yönetici sorumludur. Herkes vazifesini yapmaya gayret ederse İslam ülkeleri arasında siyasi, iktisadi ve içtimai birlik kurulur. Böyle bir birlik insanlığın kurtuluşuna vesile olacağı gibi küresel haydutluğu sonlandıracaktır.
            Dünya biliyor ki, Siyonist haçlı anlayışı dünyanın tamamını sömürmeye, köleleştirmeye ve tüketmeye çalışmaktadır.
            Kurtuluş birlikte ve yardımlaşmadadır.
            Cenabı Allah “Mâ lekum lâ tenâsarûn. Size ne oldu ki birbirinize yardım etmiyorsunuz? Saffat-25” demektedir.
            Sahi bize ne oldu da yardımlaşmıyoruz?
            Bilen var mı?
            Biz farkındalık oluşturma durumundayız.
            Farkındalık kurtuluşumuza vesile olacaktır inşallah.
            Cehd ve gayret bizden. Nusret ve Tevfik Cenabı Allah’tan.
            Selam ve Sabırla…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?