15 Temmuz 2021 Perşembe

15 Temmuz ve hoCİA

 15 Temmuz ve hoCİA

Veysi ERKEN

Cumhuriyet döneminin en büyük ihanet kalkışmasının sene-i devriyesi. Daha önce de darbeler, kalkışmalar ve ihanetler olmuştu. En sissisi, alçağı, şerefsizi ve Siyonist haçlı zihniyetine uşaklık edeni 15 Temmuz 2016 ihanetidir.

Bu kadar yıl geçti gördük ki, hainlerle ilgili yapılan işlemler yetersiz. Esasında ihanetin bir tek bedeli vardır. İDAM. Bir idam kararı bile alınamamıştır. Haninler sürüsünün amaçları ve faaliyetleri millete anlatılamamıştır. hoCİA* ve mankurtları hala tasmalarını ellerinde tutanların dizi dibinde. Daileri Türkiye’nin bütün kurum ve kuruluşlarında. 

Algı operasyonu nedeniyle milletin bir kısmı hala bunları İslami olarak görüyor. Hata mevcut iktidarın ve özellikle Cumhurbaşkanının bu ihanet şebekesine karşı haksızlık ve adaletsizlik yaptığı duygusu oluşturuluyor. Tapınakçı haçlı zihniyetinin maşası ve uşağı topluluk yalan, itham, inkâr, karartma, iftira vs. yöntemlerle adaletsizlik yapıldığı, mağduriyet oluşturulduğu algısını yaygınlaştırmaya çalışıyor. Yaygınlaştırılıyor.

Bize göre bu ihaneti yapanların amacı, niyeti ve yöntemleri kitlelere iyi anlatılmalıdır. Geç kalındı, geç kalınıyor. Geç kalındığı gibi dailer kuduz bir şekilde herkese, her şeye ve her İslami olana saldırmaya devam ediyor. Efendilerinin emirlerini icra ediyorlar.

Bilindiği üzere efendileri Siyonist haçlı zihniyeti asırlardır milletimizi zaafa uğratmak ve İslam ümmetini dağıtarak yok etmek için her kılığa, her renge ve her eyleme başvurmuştur, başvuruyor ve vurmaya devam edeceğinden hiç şüphem yok.

Siyonist haçlı zihniyetinin hoCİAları bu melun amaca hizmet için var edilmiş, teşkilatlandırılmış zehirli yılanlar çıyanlar mesabesindedir.

Bu lanetli yapının gerçek niteliklerini, ihanetlerini, köpekliklerini ve amacı halka anlatılabilmelidir.

Ve bu gerçek asla unutulmamalıdır, unutturulmamalıdır. Zira unutmak pusudur.

Bilindiği üzere hoCİAların atası İttihat ve terakki çetesi ile daha iyi organize edilmiş çete Osmanlı coğrafyasının dağıtılmasında kullanılmış ve bu şekilde Siyonist haçlı zihniyeti bir başarı kazanmıştır.

Maalesef bu parçalamada kullanılan baltanın sapı hep Müslüman kılıklı olmuştur. Malum ihaneti anlatmak için “baltanın sapı bizden” ifadesini atalarımız hep kullanmışlardır. Bu ihanet ve kullanılma gerçeğini anlamak ve anlatmak için yok edilmiş Osmanlı coğrafyasında kurdurulan ve türetilmiş devletlere ve örgütlere bakmak yeterlidir.

HoCİAlar o tarihlerden beri değişik kılıklarla her daim faaliyetini devam ettirmiş ve hala ettiriyorlar.

1960, 1971,1980, 28 Şubat 1997, 27 Nisan 2007, Gezi, 7 Şubat, 17/25 Aralık, 15 Temmuz2016 ihanetlerinin tamamı bu Siyonist haçlı zihniyetinin darbe kalkışmaları ve darbeleridir. İhanetleridir.

Bu böyle bilinmedikçe ve hoCİAların amacı tam olarak millete anlatılamadıkça benzer ihanetler her zaman olabilir, olmaya devam eder ve beklenmelidir.

hoCİAlar ile ilgili epey çalışma yapılmıştır. Mehmet Bayraktar beyin “Dinler arası diyalog ve Başkalaştırılan İslam” başlıklı makalesi amacı ortaya koyma bakımından kayda değerdir.

Bir diğer çalışma Selim Çoraklı Bey tarafından ortaya konulmuştur. hoCİA İstihbarat Ağındaki Köstebek

hoCİAların amacını bilmek ve ona göre tedbir almak için bu ve benzer çalışmaların desteklenmesi, okunması, tahlil edilmesi ve ibret alınması gerekir diye düşünüyorum. Zira bu lanetli ve şeytani yapı anlatılabilmiş değildir. Bu yüzden hala kurum, kuruluş, kısaca her alana sızmaya çalışıyorlar, sızıyorlar.

Bin bir sürat, her rengi olan bu ahtapot yapının hem şeyhi hem de fahişesi olan bir şeytani örgüttür. Her renge ve kılığa sokulabilen bir tarzda oluşturulmuş kemiksiz ve omurgasızdır. Kuruluş ve oluşturuluş sebebi tektir. Ülkemize ve topyekûn İslam ve mazlum coğrafyalara ihanettir. Bilinmelidir ki, ihanetin affı olmaz bedeli olur.

Dolayısıyla bıkmadan, usanmadan bu lanetli yapı ve ihanetleri millete, topluma ve özellikle gençliğe anlatılmalıdır.

hoCİA türü eserler okunmalı, okutulmalıdır. Sebebi gayet açıktır. Bilinmelidir ki, bu çalışmalar Siyonist haçlı zihniyetinin piyonu olan hoCİAnın amacını net bir şekilde ortaya koyuyor.          

Daha önce de yazmıştım Selim Çoraklı bu lanetli yapının amacını ve ihanetlerini iyi bilenlerden ve fark ettiği anda onları terk edenlerden biridir.

Bilinmelidir ki, bugün FETÖ denilen yapı İslami ve insani değildir ve hiç olmamıştır. Bu lanetli haçlı topluluğunu anlatacak onları bilenlerdir.

Bu lanetli yapılandırılmanın amacı Siyonist haçlı zihniyetine hizmettir. Kullandığı yöntemler bu amaca yönelik olmuştur. Yalan, dolan, iftira, inkâr, itham, karartma, kötüleme, unutturma, üstünü örtme, hırsızlık başlıca yöntemleridir.  Selim Çoraklı bunları deşifre etmiş ve ediyor.

Her türlü ahlaksızlık bunlar için mubah olduğunu ortaya koyuyor, izah ediyor ve sakınma tarzını anlatıyor.

Behemehâl milletimize bu yapının İslami olmadığı ve Siyonistleri uşağı olduğu gerçeği anlatılmalıdır ki, 15 Temmuz kalkışmaları, Gezi ihanetleri, 28 Şubatlar bitirilebilsin. Selim Çoraklı bunları yapmaya ve aziz milletimize ve İslam âlemine hizmet etmeye çalışıyor.

15 Temmuz ilahi irade ile başarıldığına inanıyorum.

Millet kendiliğinden sokağa çıkmış ve Siyonist haçlı zihniyetinin piyonlarına, maşalarına, payandalarına direnmiştir. 15 Temmuz direnişi sembolik olarak bir hafta süreyle tekrar düzenlenmeli ve Türkiye’nin en küçük birimleri dâhil edilmelidir.

Hatta bütün dünyada mümkünse ihanet anlatılmalı ve izah edilmelidir.

Bilinmelidir ki, halka ve Müslüman’a ihanet eden hiçbir yapı ve örgüt İslami ve yerli değildir. Nasıl ki, Müslüman’a ve mazluma silah doğrultan bütün örgütler Siyonist haçlı ürünü ise Türkiye’deki gizli örgütlenmelerin her çeşidi ve bilhassa FETÖ’de bir Siyonist haçlı örgütlenmesidir.

Bilindiği üzere FETÖ amacını şu şekilde deklere etmiştir. Papalık konseyinin parçası olmak ve bunun tahakkuku için çalışmak. (hoCİA, s.53).

Sayın Cumhurbaşkanı bugün 15 Temmuz ihanetinin sene-i devriyesi ve millete hala bu ihanet şebekesinin Müslüman olduğu telkini yapılıyor. Maalesef etkili, yetkili kurum ve kuruluşlar ile şahıslar adeta ölüm uykusunda.

İlgililer, yetkililer ve etkililer başka işler peşinde ve sürekli yanlışlar yapıyor, yaptırıyor.

Sayın Cumhurbaşkanı.

Geç kalınıyor.

Dolayısıyla Siyonist haşhaşi lanetli yapı daha fazla mağduriyet ve mazlumiyet edebiyatı oluşturuyor. Bu milletin, din-i İslam’ın ve vatanımızın sevdalılarının duyguları köreliyor, köreltiliyor, güvenleri ve heyecanları azalıyor.

Adalet adına her türlü adaletsizliğin içinde olanları yürümesi, şeref adına onursuzların piyasaya çıkarılması bu örgütlenmenin işidir. Bu durum duyguların yaralanmasını ve heyecanın tükenmesi anlamına geliyor.

Duyguları yaralanmış ve heyecanı zayıflamış toplumda haşhaşi fetö alçakları,  amaçları gereği her yolu ve her türlü ahlaksızlığı mubah görüyor ve toplumu iğva ediyor. Efendilerine ve onları kurgulayanlara böylece hizmete devam ediyor, birlik ve güveni kaybettiriyor.

Sayın Cumhurbaşkanı “hoCİA”ların amacını ve çalışma yöntemlerini ortaya koyan bu çalışmaları millete ulaştırınız ki, hoCİAlar amaçlarını gerçekleştiremezsin ve ülkemiz âleme nizam veren bir ülkeye dönüşsün.

Aksi takdirde BARIŞ’I sağlamak adına “Barışa Son Veren Barış” anlaşmalarını dayatanlar bizi uyutmaya ve yutmaya devam eder.

Hem Türkiye’de hem de dünya genelinde FETÖ gibi gayrı İslami örgütlenmelerle mücadelenin birinci adımı amaçlarını ve çalışma yöntemlerini deşifre etmekten geçtiği unutulmamalıdır.

“hoCİA İstihbarat Ağındaki Köstebek” ve benzerleri bunu sağlayacak niteliktedirler.

Siyonist haçlı zihniyetinin amacını bilmek ve anlamak için okumak gerekir. Bu gün 15 Temmuz 2021. 15 Temmuz 2016 ihanetinin sene-i devriyesi. Tepemize bombaların yağdırıldığı günün yıldönümü, unutulmaması ve unutturulmaması gereken bir zaman dilimidir.

Hatan yapmamanın zamanıdır. Bilinmelidir ki, “su uyur, düşman uyumaz”.

hoCİA uyumayan lanetli düşman topluluğunu unutturmayacak bir çalışma. İyi okumalar ve okutmalar...

Selam ve Sabırla… 15 Temmuz 2021

*hoCİA İstihbarat Ağındaki Köstebek, Selim Çoraklı, Eftelya Yayınları, İstanbul-2016.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?