16 Temmuz 2021 Cuma

Fetöcü zihniyet nasıl anlaşılır

 Fetöcü zihniyet nasıl anlaşılır

Veysi Erken

Siyonist haçlı zihniyetinin uşaklığını yapan fetö zihniyetinin gizli ve açık yönlerini birlikte düşündüğümüzde lanetli yapıyı çözmek kolay olmamakla beraber yöntemlerini bilen daha kolay çözer.

Mesela bu yapının askeriyedeki gizli yapılanmasını “Cihat Yaycı” “Fetömetre” ile büyük oranda çözülmesine katkı sağlamış, ülkemize ve bütün insanlara önemli katkıda bulunmuştur. Umarım ki, bu tür usuller bütün kurum, kuruluş ve sivil alanda faaliyette bulunan yapılarda uygulansa ve bu lanetli yapı daha kolay çözülebilse.

Din-i İslam’ı gerçekten yaşamaya çalışan her kişi bu lanetli yapılanmaları anlamaya ve hem kendisini hem de ulaşabildiği herkesi korumaya çalışması ahlaki bir görevdir. Bu konuda epey kaynak var.

Öğrenmek isteyen arar, bulur, okur ve çözer.

Mesela benim tespit ettiğim ve onları tanımama vesile olan “tahrif” anlayışlarıdır.  Lanetli yapıda özellikle İslami umde ve kavramları tahrif, tahfif, tağyir yöntemleri vazgeçilmezleridir. Tahrif ve tağyirde bulunanın fetö zihniyetine sahip olduğunu kolaylıkla anlayabiliyorum. Size de tavsiye ediyorum, kolaylıkla öğrenirsiniz.

Bir misal olsun diye “fetö” zihniyetine dönüşmüş birisinden bahsedeyim. Hani moda mesajlaşma araçları var ya. Beni de eklemişler. Grupta yer alan bir ademi teşhis ettim. Tam bir tahrifatçı.

Zatı nâ şerif kendini millî görüşçü/saadetçi  diye takdim eden adem, İslam akidesini bozarak fetö zihniyetine hizmet ediyor ve cumhura saldırıyor. 

Bu nâ şerif ideolojik bir yaklaşımı ilk peygambere Hz. Âdem’e a.s. dayandıracak kadar yanlış, tahrif hatta sapık bir anlayışı doğru diye yutturmaya, bu yetmezmiş gibi insanları meleklere terbiye ettireceğini söyleyerek fetö zihniyetini yayıyor. Efendilerinin kölesi olan bu adem bilgiçlik taslamaktan da vazgeçmiyor.

Ahlâkî umde ve kavramları sıfırladığı için rahatlıkla israiliyat kavramlarını kullanıyor.

“İsrailiyat” kavramını bilenler hemen fark ediyor bu melanetleri ve melun haşhaşi tapınakçı ademleri.

Bilindiği üzere fetö israiliyatı/ tahrif ve tahribatı kullanan bir örgütlenme tarzıdır ve kavramları ters yüz etmekle maruftur.

Aziz dostlar.

Okuduklarınızı bu mantıkla anlamaya çalışırsanız siz de etrafınızdaki iblisleri tanır ve şerlerinden emin olursunuz.

Tabii ki, iki ayaklı şeytanları tanımanın epey yolu ve yöntemleri vardır. Benim anlama yöntemlerinden birisidir bu.

Olay ve olguları terkip ve tahlil ediniz lütfen. Fetö yapılanmasını çözünüz.

Selam ve Sabırla…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?