8 Ekim 2022 Cumartesi

CHP’nin Zihniyeti Değişir mi? İslamlaşır mı?

 CHP’nin Zihniyeti Değişir mi? İslamlaşır mı?

Veysi ERKEN

CHP’nin başındaki Kılıçdaroğlu “Başörtüsü” serbestîsi ile ilgili bir kanun teklifi verdirmiş. Teklif metnini incelediğimizde “tuzak”larla dolu olduğunu görüyoruz.

Buna rağmen teklifin iyi niyetli olarak hazırlandığını varsayalım.

Bu teşebbüs gerçekten iyi niyetli ise CHP’lilerin tamamına tavsiyemiz şudur.

Geliniz “ittihatçılar”dan tevarüs ettiğiniz zihniyetinizi terk ediniz ve İslam’la İslamlaşınız. Bunu derken içinizde “Müslüman” yoktur demiyorum. Elbette bireysel olarak içinizde Müslümanlar mevcuttur. Ama zihniyetiniz İslam’la barışık değildir.

Bilindiği üzere bizler herkesi İslam’a davet ediyoruz. Yıllardır “Çağrımız İslam’da Dirilişedir” diye tebliğde bulunuyoruz. Bu çağrımız sadece CHP’lilere değil herkesedir, dünyadaki bütün insanlaradır.

Zihniyet olarak İslamlaşmak için “İman, amel tebliğ” gerek. Dolayısıyla öncelikle mevcut zihniyetin terki gerekiyor.

Zihniyetinizi terk edebilirseniz hem masanızda bulunanlara hem de topyekûn insanımıza iyilik etmiş olursunuz.

Yıllardır sürdürülmekte olan baskı, şiddet ve yanlışlara son vermede payınız ve katkınız olmuş olur.

Tabii ki, bu kolay bir şey değil ve zihniyet olarak değişeceğinizi zannetmiyorum. Ama ümitsiz değilim. Çünkü ayette “De ki: Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden kullarım! Allah'ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir. Zümer-53"

Bizler ümitsiz değiliz ve sizleri de tebliğle davet ediyoruz. Tıpkı Hz. Peygamber’in sav insanları İslam’a davet ettiği gibi.

Bizler onun Ümmetiyiz ve onun yol ve yöntemlerini takip etmeye çalışıyoruz. Yıllar önce de insanları İslamlaşmaya davet etmiştik, davet ve tebliğimiz taze ve taptaze kalmaktadır.

İşte o tebliğ:

“İslâm Âleme inmiştir. Bütün âlemin nizamdır.

Beşeri hayat biçimlerinin yetmezliği, zulmü altında kıvranan insanoğlunun Hakkı bilmesi için vahiyle gönderilmiştir.

"Nizâm-ı Âlem" davasının bayrağını ilk açan, Hz. Peygamberimiz efendimizdir.

Açılan bayrağın altına,  zalime ve küfre başkaldıran bütün insanlar akın akın bölük bölük toplanıp İslâm medeniyetini kurmuş, insanlık tarikinin altın sayfalarını vücuda getirmiştir.

Ve Nizâm-ı Âlem, asırlardan beri bütün Müslümanların, bütün iman edenlerin ortak ülküsü olmuştur.

Bundan sonrada, kıyamete kadar Nizam âleme şamil oluncaya kadar da ülkü yüreklerde yaşayacaktır. Çünkü "Cahiliye devri" bitmemiştir. İnsanlar hâlâ küfre itaate zorlanmakta, zulüm görmektedir. İnsanlar tek sahip Allah’a değil, kullara kölelik ettirilmektedir. Para, rütbe, mal gibi çağın firavunları karşısında secde etmesi, tapınması istenmektedir. Allah'ın en kutsal mahlûku insan, şerefini, insanlık kıymetini, değerlerini ayaklar altına almaya zorlanmaktadır.

Küfrün zulmüne. İslâm adına, hakikat adına karşı çıkıyor ve küfre karşı açılmış mücadele bayrağını yükseltmek için saflardaki yerimizi alıyoruz.

Küfrün azgınlaştığı bir devirdeyiz.

Müslümanların parça bölük oluşu onlara güç kazandır makta, meydanlarda rahatça at oynatmalarına sebep olmaktadır. Karşılarında sadece canıyla, kanıyla şanlı bir direniş veren Müslüman Türk Gençliği vardır. Maalesef Müslüman kardeşlerimizin bir kısmı küfürle İslâm'ın bu kavgasına seyirci olmuştur. Gün geçmekle, kavga şiddetlenmektedir.

Geçen her an, atılacak her adım bu kavganın neticesini belirleyecek bir nitelik kazanmıştır. Artık hiçbir Müslüman bu mücadelenin seyircisi olmamalıdır. Çünkü küfür güçlerinin kazandığı her cephe, bütün Müslümanların omuzlarına, hesabı verilmesi korkunç bir vebal yüklemektedir.

Müslümanlar, parti, grup, dernek taassubunu yıkarak, küfre karşı güç birliğini mutlaka sağlamalıdırlar. Ancak o zaman küfrün oyunları bozulup, helak olacak ve inşallah İslâm, payidar olacaktır.

Müslümanların sadece mücadele sahasında bile, el ele, gönül gönüle yapacakları bir güç birliği, küfür güçlerinin en büyük korkusudur. Küfür bu korkuyu tatmalıdır.

İman edenlerin ittihadına engel olmak için demagoji yapanlar, küfrün ekmeğine yağ süren bu davranışlarından dolayı, en iyimser düşünceyle ya gaflet, ya da ihanet içindedirler.         

Müslümanlar,

Şanlı Peygamber'imizin (SAV) ümmetine tevdi ettiği davaya. Nizam-ı Âlem davasına sahip çıkmalı Kâfirlerin yüzüne, kavga meydanlarında "İslâm'ı '' haykıralım.

Kahrolsun küfür, kahrolsun küfrün uşakları!

Yaşasın Müslümanların İTTİHADI 04.10.1979

Evet, CHP’nin zihniyetine sahip olanlara çağrımız şudur.

Bu kanun teklifine uyunuz ve zihniyetinizi terk ederek İslam’ı yaşayınız. Bilirsiniz ki, İslam örtüden ibaret değildir. Ve örtü başörtüsünden ibaret değildir.

İslam bir nizamdır ve âleme nizam verendir.

Yeter ki, İslamlaşalım.

Selam ve Sabırla…08.10.2022

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?