21 Ekim 2022 Cuma

Kader, Mukadderat Ve İslam Düşmanları

 Kader, Mukadderat Ve İslam Düşmanları

Veysi ERKEN

Siyonist haçlı zihniyetinin İslam’a ve Müslümanlara saldırısı, İslami hayatı tahrifatı ve imha etme isteği, arzusu ve emeli hiç bitmemiştir ve bitmeyecektir.

“Kabil”ler hep “Habil”lere karşı hile, desise, fesat oluşturmaya, Habilleri dağıtmaya ve imhaya çalışacaklardır.

Tabii olan bir şeydir.

Siyonizm dininin müntesipleri bu emellerini oluşturdukları mezhep, tarikat, STK vs. teşkilatlanmalarla gerçekleştirmeye çalışırlar. Tabii ki, seçtikleri ve devşirerek yetiştirdikleri elemanlar İslam ülkelerinden ve Müslümanlar arasından oluşturuluyor.

Özetle satın aldıklarını maşa olarak kullanıyorlar.

Fetöizm’in mensupları bir misaldir.

İslam ve Müslüman görünümlü bu taife vasıtasıyla hem insanımız, hem de inanç ve değerlerimiz çalınmış, tahrip edilmiş ve İslam anlayışının tahribatında bir vasıta olarak kullanılmıştır ve kullanılmaya devam ediliyor.

Bu gayrı Müslim yapılar her fırsatta ve eylemde kullanılıyor ve tahribat sürdürülüyor.

Son facia ile ilgili örneklendirmede bulunacak olursak şunu görürüz.

İslam anlayışının “Amentüsü”nde kader anlayışı vardır. Vahiy ile sabittir. Müslüman mümin buna inanır ve gereğini yapar. Kader mevzuu ile ilgili ahkamı öğrenmek isteyenler ayetlere baksın, tefekkür etsin. Müslüman görünümlü Gayrı Müslimler okur mu bilemem. Yine de ilgili ayetlerin linkini paylaşayım. http://kuranfihristi.net/fihrist/kader

 Bu arada Sayın Cumhurbaşkanı her Müslüman gibi kadere inanan ve gereğini yapmaya çalışan biri.

Kaderden bahsedince hemen hemen Müslüman görünümlü Fetöizim ve türevlerinin saldırısı başladı. Kader anlayışı tahribatı son raddeye çıkarılmaya çalışıldı.

Hatırlayanlarımız bilir.

“İffet” kavramını da dilimizden, mevzuatımızdan ve hayatımızdan saldırılarla çıkarmışlardı.

Aynı sinsi saldırılar devam ediyor ve edecek.

Bu çeteye gerekli ve hak ettikleri cevaplar verilmediği takdirde azgınlıkları artarak devam edecektir.

Bereket versin ki, artık cevap verenler vardır. Daha açık, anlaşılır bir şekilde hak ettikleri cevabı almalılar ve gereken muameleye tabi tutulmalılar.

Son saldırıda her şeye rağmen layık oldukları cevabı aldılar ve alacaklardır. Sayın Cumhurbaşkanı’nın şu cevabı önemlidir.

“Geride kalanlara sahip çıkacağız. Bu makamımızın gereği ve milletimiz ile gönül bağımızın tabii gereğidir. Bunları yaparken de mukadderata teslim olacağız. Yeri geldiğinde bu ülkenin yüzde 99'u müslüman diyor muyuz? Ama senin Müslümanlık ile alakan yoksa İslam ile alakan yok ise biz bunu bıraktık. Dua ederken en çok istediğimiz hakkımızda hayırlısını istemek değil midir? Sonrası Rabbimize aittir. Sen inanmayabilirsin senin bileceğin iştir. Bay Kemal ben kaza ve kadere iman etmiş bir insanım böyle yürüyorum. Bu bizim imanımızın gereğidir. Sen de o yoksa bilemem.” https://www.sabah.com.tr/gundem/2022/10/19/son-dakika-baskan-erdogandan-ak-parti-grup-toplantisinda-onemli-aciklamalar?paging=5

Özetle mümin Müslüman izzet ve vakar sahibi olmak mecburiyetindedir. İslami ilkeleri tahrif, tahfif etmek isteyenlere karşı yaşayışıyla gereken cevabı vermekle mükelleftir.

Yeryüzünde böyle bir tavır sergilendiği oranda Müslümanları itibarı, refahı artacak, sözü dinlenir olacak ve dünyadakilere liderlik ederek adaleti sağlayacaktır.

Selam ve Sabırla…

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?