26 Ekim 2022 Çarşamba

TOGG’ tan Kızılelma’ya yol alırken Sevinemeyenler, Kininden Geberenler

 TOGG’ tan Kızılelma’ya yol alırken Sevinemeyenler, Kininden Geberenler

Veysi ERKEN

Rabbulalemin nasip ederse TOGG fabrikasının resmi açılışı 29 Ekim tarihinde yapılacak. “Bir otomobilden öte” deniliyor. “Bir akıllı cihaz” deyimiyle yollarda yer alacak inşallah.

Evet.

Türkiye’nin yolculuğu TOGG’ tan “Kızılelma”ya devam ediyor.

“Kızılelma’ya hey Kızılelma’ya diye çok haykırdık.

Şair diyor ya “yol onun, varlık onun. Gerisi hep angarya.

Yüz üstü çok süründün, Ayağa kalk Sakarya”

Kara vatan’da TOGG, Gökvatan’da Kızılelma, Mavivatan’da SİDA’lar ve Gönülvatan’da tevhid bayrağı dalgalanıyor. Yol onundur elbette.

Bu ülkü var oldukça.

Türkiye büyüyerek, gelişerek ve adaleti sağlayarak Nizamı Âlemi İlayı kelimetullah için kuracaktır inşallah.

Doğu ve Batı Türkleri ve İslam coğrafyaları “Turan Yolu”nun inşaatı, devletlerarasındaki ortak teşkilatlar ve kuruluşlar kuruluyor.

Bu arada düşman kuduruyor, içteki piyonları salyalarını akıtarak sağa sola savruluyor. Açılışları görmek istemiyor.

29 Ekim önemli bir gün olacak inşallah.

TOGG’un açılışına bütün Türkiye davet edilmelidir. Her şehirden, her kasabadan ve dahi mümkünse her köyden birkaç kişinin iştiraki sağlanmalıdır.

TOGG sahasında “Hey Kızılelma’ya” diye millet haykırmalı ve Türkiye’nin sesini ve adaletini dünyaya duyurmalıdır.

Haydi Başkan.

Bu daveti sağla.

Türkiye TOGG sahasında olmalıdır.

Bu sevinci yaşamamak, görmezlikten gelmek, hatta gönlü karardığı için fersah fersah kaçacaklar, bahane uyduracak işbirlikçiler olacaktır.

Türkiye’nin gelişmesine, kalkınmasına, birliğini, dirliğini sağlamasına elbette sevinmeyecekler, kahrolacaklar olacaktır.

Onlar Siyonizm dinin muhtelif adlarla örgütlendirilmiş piyonlar ve uşaklarıdır. Müfsid ve münafık karakterli olduklarından dolayı sevinmeyecekler, bilakis üzüleceklerdir.

Manzara gayet açıktır.

“Gezi zekalı”ların eylemlerinden beri Türkiye’ye muhalefetleri daha da belirginleşmiştir.

Olumlu her gelişmeye ve yatırıma karşı duruşları vardır. “Mesele dokuz ağaç meselesi değil” diyecek kadar Türkiye’ye ve İslam’a, Müslümanlara düşmanlıklarını faş edecek kadar tutumları alenileşmiş, belirginleşmiştir

Bu durumda olan müfsid ve münafıklarla ilgili nasıl bir tutum takınmamızı ayetler şöyle izah eder.

“Ey iman nimetine kavuşanlar, kendi dışınızdakilerden müsteşar, danışman, sırlarınıza vâkıf olacak çalışma arkadaşı edinmeyin. Onlar, size fenalık etmekten, ortalık bulandırmaktan, bozgunculuk etmekten geri kalmazlar. Hep sıkıntıya düşmenizi isterler. Kin ve düşmanlıkları ağızlarından taşmaktadır. Kalplerinde gizledikleri düşmanlıkları ise, daha fazladır. Aklınızı kullanırsanız eğer, size karşı azılı düşman olduklarının delillerini açıkladığımızı anlayacaksınız.

İşte siz öyle iyi insanlarsınız ki, onlar sizi sevmezken siz onları seversiniz. Onlar sizin kitabınızı inkâr ederken siz kitapların hepsine iman edersiniz.  Onlar sizinle karşılaştıkları zaman, sözde: “İman ettik” derler. Kendi takımlarıyla baş başa kaldıkları zaman size olan kinlerinden dolayı parmak uçlarını ısırırlar. Sen: “Kininizle geberin. Allah kalplerinizdeki kinlerinizi biliyor.” de. Size bir iyilik dokunursa, bu onları kahreder. Başınıza bir belâ gelirse buna da sevinirler. Eğer sabrederek mücadeleye devam eder, kararlılık gösterir, Allah'a sığınır, emirlerine yapışır, günahlardan arınıp, azaptan korunursanız, kulluk ve sorumluluk şuuruyla özgürce şahsiyetlerinizi geliştirir, dinî ve sosyal görevlerinizin bilincinde olursanız, onların sinsi kötülük planları, örtülü savaş taktikleri, size hiçbir şekilde zarar veremez. Allah onların işledikleri amelleri ilmiyle, kudretiyle abluka altına almıştır. Âli İmran 118-120 Ahmet Tekin Meali https://www.kuranmeali.com/AyetKarsilastirma.php?sure=3&ayet=119

Ayetler müfsit ve münafıkların tutumlarını böyle açıklıyor. Müfsid ve Münafıkların tutumları Hz. Muhammed Mustafa’nın zamanından beri aynıdır. Değişmedi değişmeyecek.

Bırakınız sevinmesinler, fersah fersah kaçmak için bahane ileri sürsünler müfsid ve münafık seciyeliler.

Gün zafer şarkılarını söyleme ve bütün dünyaya duyurma günüdür.

Gün “TOGG’ tan “Kızılelma”ya doğru ve Kızılelma’yı uçurma günüdür.

Gün Kara vatanı, Mavi vatanı ve Gök vatanı inşa ederek “Gönül vatan”ı “tevhid sancağı” altında “ihya” günüdür.

Zaman yeryüzünde  “La ilahe illallah” diyerek “adalet” düzenini hedefleyerek İlayı Kelimetullah doğrultusunda Nizam-ı Âlemi inşa zamanıdır.

Bu ülkü için çabalayanlar selam sizlere. Bahtınız ve yolunuz açık olsun, Allah yâr ve yardımcımız olsun.

Selam ve Sabırla…26.10.2022

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?