1 Eylül 2023 Cuma

Türkiye’de Sadece Müslümanlara Baskı Var

 Türkiye’de Sadece Müslümanlara Baskı Var

Veysi ERKEN Dr.

Evet.

Türkiye’de sadece Müslümanlara baskı var. Gayrı Müslim, Müslüman görünümlü fasık, facir ve münafık taife için her şey serbest. Hatta onlara teşvik de var.

Müslüman’ın Kur’an ahkâmına göre muamelatta bulunması, yaşayışını ola göre sürdürmesi, medeni hayatını devam ettirmesi, terbiyesini ve ahlakını kurgulaması mümkün değildir.

Müslüman’a dayatılan hep gayrı İslam ilke ve kurallardır.

Gayrı Müslim taife özellikle dayatmalarını Müslüman görünümlü bir tarzda sürdürür. Hatta dayatmalarını Müslüman bildiklerimizin eliyle yaptırır, onları cehennem zebanisi gibi kullanır ve Müslüman’ın hayatını zindana çevirir.

Misal vermek kolaydır.

Yüzlerce değil milyonlarca misal verilir.

Birkaç misalle yetinelim.

Cuma namazını huşu içinde kılmak isteyen bir Müslüman’ın mesai veya ders saatlerini namaz vaktine göre ayarlanmaz. Talep halinde hemen gayrı Müslim taife engeller çıkarır.

Ticaretini Kur’an ahkâmına göre düzenlemek isteyenin karşısına hemen Kapitalizm dinini veya başka inanışların ilkeleri çıkarılır.

Aile düzenini, evlilik, boşanma, nafaka, vergi, helal beslenme vs. alanlardaki tanzimden asla İslami ilkelerden bahsedemezsin.

Eğitiminin amacını, hedeflerin ve çevresini İslamî ilkelere göre tanzim edemezsin.

İslami anlamda tesettürlü olmaya çalışırsan her gün otobüste veya başka yerlerde saldırıya uğrarsın ve saldırgana gereken yaptırımlarda bulunulmaz.

Velhasıl.

Türkiye’de İslam’ı kâmilen yaşamaya çalışanın önünde Çin Seddi gibi mânialar ve engeller çıkarılır.

Ama gayrı Müslim iseniz veya Gayrı Müslimler gibi yaşarsanız her şey serbest.İ slam dışı olan her şey ve yaşayış alabildiğine özgür.

Adeta “taşların bağlandığı köpeklerin serbest olduğu” bir ülkede bulunuyoruz.

Gayrı İslam olan her şey ve yaşayış tarzı serbest, İslam olan ve olabilecek her şey yasak veya baskı altında. “Benzeme benzet” ilkesini yaşayan Gayrı Müslim taife için her şey serbest ve mubah.

Maalesef Müslüman için hayat zindan’a çevriliyor Türkiye’de.

Hem de “saf kullanışlı Müslüman” veya doğrudan Gayrı Müslim, münafık veya fasıklar marifetiyle.

Bu durumdan kurtulmak mümkün mü?

Elbette mümkündür ama zordur.

Müslüman mümin zor cennetini tercih ederse mümkündür.

Hz. Muhammed Mustafa’nın sav yolunu, yöntemini takip ederek uygularsak zoru başarırız.

Ne diyordu Resulullah.

“Güneşi sağ elime, ayı sol elime verirseniz ben davamdan dönmem”

Biz de kendimizi ve ümmeti olarak aynı yolu ve yöntemi takiple mükellef olduğumuza iman edip "Cehd” edersek başarırız.

Nasrun minallah ve fethun karib” ayeti tecelli eder, zilletten kurtuluruz. Cennete mülaki oluruz.

Yeter ki, yılmayalım ve cehd ederlim.

Bilindiği üzere Cihad, cehd etmedir.

Cihad “İslâmî literatürde “dinî emirleri öğrenip ona göre yaşamak ve başkalarına öğretmek, iyiliği emredip kötülükten sakındırmaya çalışmak, İslâm’ı tebliğ, nefse ve dış düşmanlara karşı mücadele vermek” şeklindeki genel ve kapsamlı anlamı söz konusudur.

Ve.

“cihad, hayatın gayesi olarak Allah’a kulluk etmek, Allah ve resulünün koyduğu ölçülerin fert ve toplum hayatına uygulanmasına çalışmaktan İslâm’ı diğer insanlara tebliğe, İslâm ülkesini ve Müslümanları her türlü tehlike ve saldırılara karşı savunma ve bu konuda gerektiğinde savaşmaya kadar kapsamlı bir anlam taşımakta; kalp, dil, el ve silâh gibi beşerî aksiyonun ortaya konulduğu her vasıta ile yapılabilmektedir.  https://islamansiklopedisi.org.tr/cihad

Müslümanlar CİHAD kavramının muhtevasını tam bilip yaşasa Gayrı Müslimlerin baskılarından ve yaşayışlarından kurtulacaktır.

Bizler cihadı bilir ve yaşarsak Gayrı Müslim, Münafık ve Müfsit taife ile çok kolay bir şekilde baş edebiliriz.

Biz şuna inanıyoruz ve Allah’a güveniyoruz.

Şeytanın adımlarını takip eden gayrı Müslim ve Müslüman görünümlü münafık, fasık, facır ve Siyonist taife yenilmeye mahkûmdur.

Selam ve Sabırla… 01.09.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?