11 Mayıs 2024 Cumartesi

Allah, Ahdini Bozanları Cezalandırır

 Allah, Ahdini Bozanları Cezalandırır

Veysi ERKEN Dr.

Yahudi topluluğu ahidlerini bozdukları için cezalandırılmışlardır. Esasında bu ilke bütün kavimler için geçerlidir.

Özellikle Yahudilik ve Hıristiyanlık anlayışı siyonizme evirilince ahidleri bozanların sayısı artmış ve dünyayı cehenneme dönüştürmeye başlamışlardır.

Buradan hareketle Siyonistlerin tekrar güçlü bir şekilde cezalandırılacaklarına inanıyorum. İlgili ayetlerde: “Bu iki fesattan ilkinin zamanı gelince üzerinize güçlü kuvvetli kullarımızı gönderdik. Bunlar, evlerin arasında dolaşıp köşe bucak her tarafı aradılar. Bu, yerine getirilmiş bir vaad idi. Bir zaman sonra onlara karşı size tekrar üstünlük verdik, servet ve oğullarla gücünüzü arttırdık; adamlarınızın sayısını daha da çoğalttık.  Eğer iyilik ederseniz kendiniz için iyilik etmiş olursunuz; kötülük ederseniz yine kendinize edersiniz. Nihayet ikinci cezalandırma vakti gelince, düşmanlarınız onurunuzu çiğnesinler, daha önce girdikleri gibi yine mescide girsinler ve ellerine geçirdikleri her şeyi yakıp yıksınlar istedik. İsrâ 5-7”

Peki, bugün GAZZE’DE, DOĞU Türkistan’da ve dünyanın muhtelif bölgelerinde devam eden Siyonist haçlı zulmü nasıl cezalandırılacak ve sonlandırılacak. Ayetlerde bunun bizim elimizle, inanan insanların eliyle olacağı ifade edilir.

Yeter ki, bizler kavi bir imana sahip bir biçimde Siyonistlerle savaşalım, onları boykot edelim. Ayetler; “Şayet antlaşma yaptıktan sonra yeminlerini bozarlar ve dininizi karalamaya kalkışırlarsa, siz de küfrün elebaşılarıyla vuruşun; çünkü onların yeminleri yok sayılır. (Böyle yaparsanız) belki vazgeçerler. Yeminlerini bozan, peygamberi sürüp çıkarmaya karar veren ve size karşı saldırıyı ilk başlatan topluluğa karşı savaşmaktan geri mi duracaksınız? Yoksa onlardan korkuyor musunuz? Oysa asıl çekinmeniz gereken Allah’tır; eğer yürekten inanıyorsanız. Onlarla savaşın ki, Allah onları sizin elinizle cezalandırsın, onları rezil rüsvâ etsin, sizi onlara karşı başarılı kılsın, inananların yüreklerine su serpsin, kalplerindeki öfkeyi yatıştırsın. Allah dilediğinin tövbesini kabul eder. Allah bilmekte, hikmetle yönetmektedir. Yoksa Allah sizden cihad edenleri ve Allah’tan, peygamberinden ve müminlerden başkasını sırdaş edinmeyenleri ortaya çıkarmadan, kendi halinize bırakılacağınızı mı sandınız? Allah yapıp ettiklerinizden haberdardır. Tevbe 12-16”

Evet.

Rabbulalemin bizlerden kâmil bir iman ve mücadele istiyor.

Bu niteliklere sahip olduğumuz gün “nasrun minellah ve fethun karib” ayeti tecelli edecek ve zulüm bitecek inşallah.

Selam ve Sabırla… 11.05.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?