28 Mayıs 2024 Salı

Türkiye Filistin/Gazze İçin Acilen Müdahalede Bulunmalıdır

 Türkiye Filistin/Gazze İçin Acilen Müdahalede Bulunmalıdır

Veysi ERKEN Dr.

“Bu ülkede basın önünde ilk defa, ‘Mehmetçik Filistinlilerin yanında İsrail’e karşı savaşa gitmeli’ diyen Muhsin Yazıcıoğlu’dur. O gün kendisine dedim ki; Başkan şehitlik imzanı attın. O da dedi ki: Bülent, şehit olmak için uğraşmıyor muyuz?”

https://x.com/ihhinsaniyardim/status/1712420406236160158

Evet.

Gerçekten yiğit, mert ve ahlak timsali olan dava ve yol arkadaşım Muhsin Yazıcıoğlu böyle haykırmış ve sesi dünyada yankılanmıştı.

Başta Siyonist ABD ve İngiliz haydutlarının kışlası olan İsrail’e karşı Filistinlilerin, Gazze'lilerin yanında ordularımız ve kendini İslam ülkesi kabul eden bütün ülkelerin orduları savaşa girmelidir ve İsrail terör örgütünü tecrit etmelidir. Hem de Filistinlilerle birlikte Yahudileri, Hıristiyanları kurtaracak bir şekilde.

Basın önünde bunu ilk dile getiren dava ve yol arkadaşım merhum Muhsin Yazıcıoğlunun talebine icabet edilmelidir.

Bilinmelidir ki, her Müslüman ve alperen böyle bir sefere katılmaya hazırdır.

Merhum başkanın ifadesiyle daim olarak “Kahrolsun İsrail, kahrolsun zulüm Yaşasın Filistin’in bağımsızlığı” https://www.youtube.com/watch?v=WlzE_8UI_zA diyenleriz ve gücümüz yettiğince gereğini yapanlarız.

Bizler sadece kavli duada değil fiili dualardayız inşallah. “2007'de İsrail Cumhurbaşkanı  Şimon Peres mecliste konuşturulduğunda genel kurulu protesto etmiş ve Siyonist İsrail’in bir terör devleti olduğunu ilan etmişti.

https://x.com/MuhsnYazicioglu/status/1714512465805836451

Siyonist İsrail’in bir terör devleti olduğunu ilan eden merhum Muhsin başkan katil sürünün başının mecliste konuşturulmasını doğru bulmamış ve şu sözlerle tel’in ederek dinlememişti. Ve meclise katılmayan tek vekil olmuş, milletin vekili olduğunu göstermişti.

İşte o konuşma: “Mazlum milletlere özgürlük önderliği yapmış olan TBMM'nin terörle özdeşleşmiş bir kişinin konuşmasına sahne olması, TBMM'nin misyonuyla bağdaşmıyor. Filistin'de yapmış olduğu katliamların kanı daha kurumamış, Kana'da mavi emzikli bebeğin fotoğrafları daha gözlerimizin önündeyken, terörist İsrail Cumhurbaşkanı’nın TBMM'de konuşma yapacak olması, millet vicdanını yaralamaktadır. İnsanlık duygularımızı rencide etmektedir.

Ben, İsrail Cumhurbaşkanı'nın Kana'da katlettiği bebeğin mavi emziğini takıp, konuşmasına tüm insanlıktan özür dileyerek başlamasını tavsiye ediyorum. O katilin konuşması sırasında Meclis'te olmayacağım. 9 aylık minik Abbas’ın hafızalara kazınan bebek resmini unutmasın. “Mavi emzikli çocuk’ kardeşleriyle birlikte terör ordusu İsrail tarafından hunharca katledilmiştir. Terör Ordusunun başı olan Şimon Peres konuşurken ben Meclis'te olmayacağım.”

https://islamianaliz.com/haber/9785391/muhsin-yazicioglu-israili-bir-devlet-olarak-gormuyorum-eskiya-ile-iliski-kurulmaz

Bütün Müslümanlara sesleniyorum.

Artık başta ABD ve İngiltere olmak üzere Siyonist haçlı zihniyetinin terör örgütü olan İsrail’i tecrit etmenin zamanı kalmamıştır.

Sessiz kalan herkesin katliamda, soykırımda payı vardır. Filistin cehennem olmuş kurtarılması gerekir. Her vicdanlı insan için farzdır.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlunun çağrısına elbirlik sahip çıkalım ve gereğini yapalım.

Merhum Necmettin Erbakan’ın ifadesiyle “Gafletin Dönüşü olur ama ihanetin asla”  gafletten uyanma ve ihanet çukuruna yuvarlanmama zamanıdır.

Selam ve Sabırla… 28.05.2024

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?