22 Mayıs 2024 Çarşamba

Bahçeli, Gazze, Filistin, Kudüs Türkiye’nin Meselesidir.

 Bahçeli, Gazze, Filistin, Kudüs Türkiye’nin Meselesidir.

Veysi ERKEN Dr.

Sayın Devlet Bahçeli bir hakikati dile getiriyor ve behemehâl gereği yapılmalıdır. “Gazze'de masumların kanının hala döküldüğünü ifade eden Bahçeli, “Küresel vicdanın İsrail’e karşı baskısını artırması gerekmektedir. Durdurulması gereken terör devleti İsrail'dir” diye konuştu. … Bahçeli, “Gazze meselesi hem tarihen hem vicdanen hem ahlaken hem de dinen Türkiye'nin de meselesidir. Gazze düşerse son yurdumuzun etrafındaki kuşatma sertleşmekle kalmayacak, sık sık ifade ettiğim üzere, milli güvenlik tehditleri katlanacaktır. Eğer dirayetli ve teyakkuz halinde olamazsak, eğer öngörüyle ve stratejik bakışla hareket edemezsek, eğer yarının temellerini bugünden atamazsak, Gazze'de sahne alan vahşiliklerin tıpkısının aynısına vatanımızda da maruz kalmamız muhtemeldir” ifadelerini kullandı. https://www.yenisafak.com/gundem/gazze-turkiyenin-meselesidir-4622606

Sömürgeci, müstemlekeci, katiller ve vahşiler sürüsü ABD, İngiltere ve topyekûn batının küresel Siyonist haydutlar ve İsrail denilen kışlasındaki soykırımcıları durdurulmalı vatanımız olan Filistin özgürleşmelidir.

 

“MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli daha önce vahşetin ve işgalin durdurulması için aynen şunları söylemişti.

“Kudüs Bozkurtları” Göreve hazır!

İsrail’in nihai hedefi Türkiye’dir!

Meselenin can alıcı noktası büyük İsrail devletinin kurulma projesidir.

Nil’den Fırat’a kadar sözde vaat edilmiş topraklara hâkimiyet kurmak, İsrail’in inanç bazlı ve tarihi arka planı olan bir hedefidir.

Bu hedefin nihai aşaması da Türkiye’dir.

Adına ister Gönüllü Kudüs Sevdalıları densin, isterse de Gönüllü Kudüs Bozkurtları, zulmün karşısındadır.

Nitekim kahramanlar ihtiyaç hâsıl olursa Zeytin Dağı’ndan Kudüs’e bakmasını, Gazze’deki bebekleri cesaretleriyle muhafaza etmesini bileceklerdir.

 Bu sözlerimden kim ne anlamak istiyorsa onu anlasın.

 İlk kıblemizin şerefini korumak yeri gelirse görevimizdir.

 Buna da hazırız." https://twitter.com/ibrahimkaragul/status/1732346620040122867

Evet.

Ateş ve vahşet Türkiye’yi sarmadan, bizi de yakmadan durdurulmalıdır. İster barışla ister baskıyla durdurulmalı Küresel haydutlar topraklarımızdan def edilmelidir.

Unutulmamalıdır ki Siyonist haçlı ve evanjelik zihniyetinin asıl hedefi İslam ve mazlum coğrafyalarının “kalbi” ve “beyni” olan Türkiye’yi işgal ve yok etmektir. Bunun için diyoruz ki Gazze düşerse Türkiye işgal edilir.

Türkiye, İslam ülkeleri ve sömürüye maruz kalan bütün devletler bu gerçeği görmeli ve İsrail Terör örgütünün vahşetini, işgalini, katliamını durdurmalı ve yok etmelidir.

Acilen hem de çok acil bir şekilde İsrail terör örgütü cezalandırılmalıdır. “Kalb” ve “Beyin” sağlam kalmalıdır ki “vücut” da sıhhatli olsun.

Gazze’nin düşmemesi için Sayın Devlet Bahçeli ve bütün vicdanlıların yaptığı çağrılara her müminin ve Müslüman yöneticinin behemehâl karşılık vermesi gerekir, şarttır ve farzdır.

Unutulmamalıdır ki bıçak kemiğe dayanmamış, kemiği ve sabrı kesmiştir.

Hemen şimdi harekete geçme zamanıdır.

Nerede hareket orada bereket vardır inşallah.

Selam ve Sabırla… 22.05.2024

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?