27 Mayıs 2024 Pazartesi

Gazze için Sessizliğe İsyan Soykırıma İsyandır

 Gazze için Sessizliğe İsyan Soykırıma İsyandır

Veysi ERKEN Dr.

ABD ve İngiltere’nin kışlası İsrail GAZZE’DE soykırımını sürdürüyor.

Dünyadaki yönetimler sağır, dilsiz ve sessiz.

Selçuk Bayraktar ve insanlığını kaybetmemiş olanlar sessizliğe, sağırlığa ve dilsizliğe isyan ediyor. Şimdi soykırımcılara isyan ve katliamı durdurma zamanıdır

Evet.

Selçuk Bayraktar mevcut durumu şöyle dillendiriyor.

İsrail yönetimi ve O'na koşulsuz soykırım desteği veren ABD, dünyayı korkunç bir karanlığa doğru sürüklüyor. Terörist ve faşist İsrail yönetimi, bebekleri, çoluk çocuk demeden masum sivilleri canavarca katlediyor. Açıkça soykırımın tüm eylemlerini sergilerken, tarihte pek eşi benzeri görülmemiş bir şekilde bu niyetini gizleme ihtiyacı dahi duymadan tüm medeniyete ve insanlığa gözdağı veriyor. Tüm dünyaya, inşa ettiği bu faşist canavarca düzen için “boyun eğeceksiniz yoksa sizlerin de sonu benzer olacak” mesajı veriyor. İnsanlık ve biriktirdiği tüm medeniyet değerleri, varoluşsal bir tehditle karşı karşıya. En temel insani haklar; yaşam hakkı, hürriyet ve fikir özgürlüğü gibi değerler, bu canavar teröristler ile koşulsuz destekçileri tarafından hiçe sayılıyor. Dünyada barışı, huzuru, özgürlüğü, adaleti ve düzeni tesis eden tüm müktesebat ve müesseslerin hepsi iflas etmiş durumda. Dünya ve tüm insanlık, freni boşalmış bir ölüm treni gibi hızla korkunç bir kaosa doğru sürükleniyor. Tüm insanlık olarak; Ya uyanıp kendimize geleceğiz ve bu insanlık düşmanı kötücül akılla topyekûn mücadele edeceğiz; Ya da en kıymetli varlıklarımıza, nesillerimize kalan dünya, -kalabilirse-korkunç bir cehennem olacak!”

https://x.com/Selcuk/status/1794849042075132241?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1794849042075132241%7Ctwgr%5E180288472b3ce77397ae45bba2f2f1fb136b81f4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.haber7.com%2Fguncel%2Fhaber%2F3427541-selcuk-bayraktar-israil-ve-abdyi-bombardimana-tuttu-tum-insanliga-cagri-yapti

Doğru sözler ve tespitler.

Sessizlik, sağırlık ve dilsizlik son bulmalıdır. Soykırımı planlayan ABD, İngiltere ve bütün Siyonistler durdurulmalı, İsrail denilen kışlaları ve içindeki katiller tecrit edilmelidir.

Bunlar gerçekleştirilmezse dünya tamamen cehennem’e döner.

İslam ve mazlum coğrafyalar hala neyi bekliyor. Birleşmiş milletler denilen illetler topluluğu harekete geçecek değildir.

Unutmayın toplumlar hep “uluslararası hukuk” ve “uluslararası toplum” laflarıyla aldatılıyor, uyutuluyor ve yok ediliyor. Tabii ki, bu aldatmalar soykırıma uğratmalar yeni değildir. Çok eskilere gitmeye gerek yok.

Bir(LEŞ)miş (M)illetler teşkilatının kuruluşundan beri var Evet.

Birmiş illetler.

Güya devletlerarasında çıkabilecek ihtilafların çözümü ve adaletin sağlanması amacıyla “uluslar arası hukuk” oluşturulmuş ve adil olunmadığı takdirde devletler ortak tepki koymanın belirtisi “uluslararası toplu tabiri ihdas edilmiş.

Maalesef Birleşmiş Milletler yerine Bir(LEŞ)miş  (M)illetler oluşturulmuştur.

Bu leş Siyonist haçlı zihniyeti tarafından oluşturulmuştur. Milletleri sömürme, katliamlara, soykırımlara, vahşete, şiddete, işgale zemin hazırlama aracıdır.

Ve her zaman tepkisizlik aracı olarak kullanılmaya devam ediliyor.

Dünyanın muhtelif bölgelerinde, Gazze’de, Filistin’de, Doğu Türkistan’da, Arakan’da, Afrika’da devam eden katliam ve soykırım karşısındaki tutumun asıl müsebbibi bu leş yapıdır.

Maalesef bu haydut yapının sahipleri, Siyonist haçlı zihniyetinin ana merkezleri olan Amerika, İngiltere, İsrail ve bütün batı/batıl ülkeleridir.

Bütün mazlum ve mağdur coğrafyaların özgür olabilmesi için dünyanın bu yapılanmadan kurtulması gerekir.

Bu yapıya isyan etmeyen sessiz kalan suç ortağıdır.

Hâsılı kelam.

Bilinmelidir ki, “uluslararası hukuk” ve “uluslararası toplum” kavramları milletleri sömürmek ve soykırımları çoğaltmak için uydurulmuş kavramlardır. Milletler arası adaleti ve merhameti sağlamaya yönelik kavramlar değildir. Aksine toplumları yok etmek için kullanılan araç kavramlardır.

Kurtuluş RED ile başlar. Sesi yükseltme ve gereğini yapmakla devam eder.

Bir(LEŞ)miş (M)illetler’i, ABD’yi, İngiltere’yi ve topyekûn batılın reddi ile başlar. Çünkü BİRMİŞ İLLETLER vardır ortada.

Şimdi illetlerden kurtulmak için sesi yükseltmek ve harekete geçme zamanıdır.

Selam ve Sabırla… 27.05.2024

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?