29 Mayıs 2024 Çarşamba

Gazze: Söz Bitmiştir, "hiçbir kavramın anlamı yoktur"

 Gazze: Söz Bitmiştir, "hiçbir kavramın anlamı yoktur"

Veysi ERKEN Dr.

“Çocukları diri diri yakıyorlar. İsrail soykırımı, Yahudi vahşeti... Artık hiç bir kavramın, tanımın anlamı yok. Dünya; "İnsan genetiği bozulmuş varlıklar"a daha ne kadar tahammül edebilecek?”

https://x.com/ibrahimkaragul/status/1794820196634394938?t=

Evet.

Gazze için gerçekten söz bitmiştir. Sayın Bahçeli şunu dile getirmişti. “Kudüs güvende değilse, Gazze güvende değilse, Halep güvende değilse, Kerkük güvende değilse; soydaşlarımız ve kardeşlerimiz güvende değilse Ankara'nın güvenliğinden hiçbir akıl ve vicdan sahibi bahsedemeyecektir. Kadim devlet aklımız ve irademizle devrede olamazsak, siyasi ve diplomatik temasları, askeri caydırıcılıkla desteklemezsek Anadolu'da da benzer şeylerle karşılaşmamız mümkündür.

Sosyal medyadan yaptığım paylaşımda 'MHP olarak çağrımız şudur: Eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse milletimle açık açık paylaşıyorum ki Türkiye süratle devreye girmeli, sorumluluğu gereği her neyse yapılmalıdır. Gazze'ye koruma misyonu bize ecdadımızın mirasıdır' demiştim. Bazıları önden siz buyurun diye alaycı karalama kampanyasına başvurdular.

Devletim istesin, milletim destek versin, Gazze'deki çocuklara kol kanat germek, füzeye karşı sapanla insanlık mevzisine girmek için yola revan olmazsam namerdim.

İSRAİL'E TANINAN 24 SAAT SÜRE DOLDU

Gazze'yi ecdat mirası olarak göremezmişiz. İsrail-Filistin çatışması bizim meselemiz değilmiş. Bu ifade sahiplerinin hepsi vicdanen ve kalben yanmış ve küle dönmüş bir avuç çapulcudur. Zulmün karşısında tarafsızlık, namussuzluktur. Biz haklının, mazlumun, insan onurunun, kardeşlerimizin tarafıyız. 24 saat dolmuştur. Türkiye Cumhuriyeti barış ve çözüm iklimini yeşertmek adına her türlü müdahale ve mücadeleye hazır ve kararlı olmalıdır. Bizde geri adım yoktur. https://www.haber7.com/siyaset/haber/3361965-bahceliden-gazze-icin-muthis-cikis-safak-sokmeden-orada-olmasini-biliriz

Refah’taki katliam için şu söylüyor. “İsrail'in kanlı saldırıları aralıksız devam etmektedir. Katliamlara her gün yenileri eklenmektedir. Gazze'deki tablo kahredici boyuttadır. Refah'a düzenlenen saldırıların durdurulması istenmiş fakat İsrail buna aldırış etmemiştir. İsrail savaş uçaklarıyla ölüm saçmıştır. Netanyahu yani Caniyahu başta olmak üzere İsrail yönetimini tüm öfkemle lanetliyorum. Caniyahu ve savunma bakanı hakkında talep edilen tutuklama kararının uygun zamanda icra edileceği kaçınılmaz bir akıbettir. https://m.haber7.com/amphtml/siyaset/haber/3427954-mhp-lideri-bahceli-netanyahuyu-tum-ofkemle-lanetliyorum

Gerçekten söz bitmiştir.

Ve.

Türkiye hiçbir devleti, ülkeyi kale almadan, onlardan destek beklemeden ABD ve İngiltere’nin kışlası olan İsrail’i işgal piyonlarıyla birlikte aziz vatanımız olan Filistin topraklarından çıkarmalıdır.

Başka çare kalmamıştır. Genetiği bozuk insan görünümlü şeytanlar durdurulmalıdır.

Söz bitmiştir.

Selam ve Sabırla… 29.05.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?