8 Nisan 2024 Pazartesi

Boykot Cihattır, Zalimlerin Ateşini Söndürür

 Boykot Cihattır, Zalimlerin Ateşini Söndürür

Veysi ERKEN Dr.

İman edenlere, Müslüman olanlara açık ve her zaman geçerli bir çağrıdır CİHAD.

İman edenleri elem verici azaptan kurtaracak olan CİHAD.

Her şeyle, yol ve yöntemle CİHAD.

Allah, “Ey iman edenler! Sizi, elem verici azaptan kurtaracak bir ticareti size göstereyim mi? Allah’a ve resulüne iman edersiniz, Allah yolunda mallarınızla ve canlarınızla cihad edersiniz. Bilirseniz bu sizin için daha hayırlıdır. Saff, 10-11

Evet.

Boykot CİHADTIR.

Boykot Siyonistlerin ateşlerini söndürmedir, zulümlerini ortadan kaldırma, soykırımlarını durdurma, işgallerini bitirmedir.

Boykot fitne ve fesada son vermedir.

Boykot hayattır.

Boykot izzettir.

Boykot şereftir.

Boykot namustur.

Boykot kurtuluş yoludur.

Boykot direniştir.

Boykot sabırdır.

Boykot topyekûn Allah’ın ipine sarılmadır.

Boykot zalimlerin ateşini söndürmedir, ondan korunmadır.

Boykot,Bir işi, bir davranışı yapmama kararı alma - Bir kimse, bir topluluk veya bir ülkeyle amaca ulaşmak için her türlü ilişkiyi kesme, direnme, Mukataa”dır.

Boykot Siyonist haçlı zihniyetinin her şeyini terk etmedir. Mallarını almama, kullanmama, ilaç diye yutturulan zehirlerini terk etmedir.

Boykot büyük cihattır.

Kısaca Boykot, Siyonist haçlı zihniyetini ademiyete/ yokluğa terk etmedir.

Herkes gücü yettiğince Siyonist haçlı zihniyetini, evanjelikleri ademiyete terk etme ve ateşini söndürme ile mükelleftir. Mümin Müslüman için farzdır.

Allah insanlara “Zalimlerin yanında olmayın; sonra ateş sizi de yakar. Allah’tan başka dostlarınız olmadığına göre bir yerden yardım da göremezsiniz! Hud-113” diye buyurur. Allah yolunda cihad ediniz buyurur.

Siyonist haçlı zihniyetince piyasaya sürülen, boykotu kırmaya, zayıflatmaya ve cihadı akamete uğratmaya çalışan lider görünümlü hainler had safhadadır.

Cihad olan boykotu kösteklemek, engellemek için sahaya sürülmüştür münafık, müfsid hainler. Müslüman görünümlü iki ayaklı şeytanlardır bunlar.

Zalim her davranışı ile haddi aşar, yakıp yıkar. Siyonist haçlı zihniyetinin temel amacı zalimlik ve dünyayı fesatla, sömürüyle yıkmaktır, yakmaktır.

Gazze'de, Filistin’de, Türkistan’da, Afrika’da, Arakan’da ve dünyanın bütün mazlum coğrafyalarında zalimler yakıp yıkmakta

Mümin Müslüman “kamet” ve “istikamet”ini her daim “vahiy”nin ve sünnetin ışığında belirlemesi bir zorunluluktur.

Toplum içindeki, davranışları, eylemleri, ticareti, alışverişi kısaca hayatının her dilimini buna göre düzenlemesi gerekir. Zira cihadla mükelleftir.

Kısaca cihadla şuurlu olmak gerekir. Şuurlu olmak insanın içinde bulunduğu zamanı, mekânı, hadiselerin mekân ve zamanla olan münasebetlerini kavraması, bilinci olmak ve eylemlerini ona göre tanzim etmek demektir.

Dolayısıyla Mümin Müslüman olumsuzluğa karşı daim olarak cihad/ Boykot şuuru”na sahip olması gerekir.

Evet,  BOYKOT şuuruna sahip olanlar, Allah’ın vahyini şuurlu bir şekilde yaşayanlar gevşemeden zalimlerle, müfsitlere, münafıklara karşı durmak ve her türlü ilişkilerini kesmekle mükelleftir.

Ayette; “(Ey inananlar zalimlere, yeryüzünde fesat çıkaranlara karşı) gevşemeyin, (yaptıklarından dolayı da) üzülmeyin! Eğer (gerçekten) mü'minseniz mutlaka onlara galip geleceksiniz (ve inandığınız sürece de galip gelmeye/üstün olmaya devam edeceksiniz). Âl-i İmrân-139”

Hâsılı kelâm şimdi gevşememe, direnme, cihad etme zamanıdır.

Zalimlere boykotla diz çöktürme zamanıdır. Evet,

 BOYKOT hayattır.

Boykot izzettir.

Boykot şereftir.

Boykot namustur.

Boykot kurtuluş yoludur.

Boykot direniştir.

Boykot sabırdır.

Boykot topyekûn Allah’ın ipine sarılmadır.

Boykot zalimlerin ateşini söndürmedir, ondan korunmadır.

BOYKOT cihadtır.

Selam ve Sabırla… 08.04.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?