8 Nisan 2024 Pazartesi

CHP İslam’la Barışamaz, Keşke barışabilse

 CHP İslam’la barışamaz, Keşke barışabilse

Veysi ERKEN Dr.

Seçimler bitti.

CHP zihniyeti tıynetini ve gerçek yüzünü gösterdi.İslam'la barışık olmadığını gösterdi.

İçkili kutlamalar, Ezan ve camiden rahatsızlık ve bunun birlerce misali.

Bu tür davranışlar asli ve vazgeçilmez seciyeleridir.

Bir de CHP zihniyeti aynileştirilmiş kitle var. Malum iyi olmayan, lider, başkan denilen kişiler ve örgütler/ partiler tarafından başkalaştırılmışlar var.

Bunlar tam münafık tavrını sergiliyorlar, münafıklık karakterleri olmuştur. Müslümanlarla görüştüklerinde milliyetçi, ülkücü, milli görüşcü, nurcu olduklarını efendi edindikleriyle baş başa kaldıkları zaman onları kandırdık diyorlar.

Bunun için diyoruz ki CHP’den uzak dur kurtul, felah bul.  Zira CHP zihniyeti değişmez, iyi, güzel ve İslamî olan her şeye karşıdır.

Merhum Süleyman Hilmi; “CHP’ye bırakın oy vermeyi, muhabbet beslemek bile imanı götürmeye kâfidir. Çünkü bu fırka İslam ile mücadele için kurulmuştur” tespitinde yaşayarak bulunmuştur.

Evet.

CHP daim olarak İslam düşmanlığının merkezi olmuştur. Hem geçmişinde hem de günümüzde İSLAM düşmanlığı söz konusudur. Seçim sonrasındaki tavırları, kutlamaları, saldırıları ve sesli feveranları bunu göstermeye yeter de artar.

 Geçmişten misal vermeye gerek yok. Kuran öğretimini “çağdışı” olarak niteleyecek kadar İslam’la ilgisi olmayan bir başkana sahiptir. Özgür Özel’den bahsediyorum. Müslüman olan dinlesin ve Chp’yi tanısın. https://www.youtube.com/watch?v=t8V9wuJiD2I

Mamak Belediyesi Başkanlığına seçilen adamın camiden, ezandan rahatsızlığı yeter. Fikri Sağlar’ın şu konuşması yeter.. “CHP'li eski bakan ve milletvekili Fikri Sağlar, yerel seçimlerin kaybedilmesi durumunda Türkiye'nin bir İslam Cumhuriyeti'ne dönüşeceğini iddia etti. Sağlar, "Bu seçimlerin ne olacağından daha çok sonucunun Türkiye’nin aleyhine olacağı, belki de Türkiye Cumhuriyeti’nin İslam Cumhuriyeti'ne dönüşmesinde son çıkış yolu olacağı düşüncesindeyim" dedi. https://www.ensonhaber.com/gundem/chpli-fikri-saglar-secimleri-ak-parti-kazanirsa-turkiye-islam-cumhuriyetine-donusur

Evet.

CHP’yi tanımak ve ondan uzak durmak her Müslüman’ın görevidir diye düşünüyorum. CHP listelerinde seçilenler dahil herkese tavsiyem CHP zihniyetinden uzak durmadır.

Azıcık İslami ve yerli tarafınız kaldıysa CHP’den istifa ediniz , şerlilerden uzak durunuz.

Bunu yaparlar mı?

Zannetmiyorum. Zira bir kereden bir şey olmaz diyenlerin akıbetleri bellidir. Meçhul değildir. Bir kere desteklemek onları bağımlı hale dönüştürmeye yetmiştir. Örtüsünden sıyrılan, namazını terk eden, Siyonist mallarıyla beslenenleri gördükçe bozulan tereyağı gibi bunlarında düzelmeyeceği kanaatine varıyorum.

Hasılı kelam.

Keşke yanılsam ve CHP zihniyetlilerle onların parçası haline dönüşenler iflah olsa, tevbe ederek İslam’la barışık olsalar.

Selam ve Sabırla… 08.04.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?