6 Nisan 2024 Cumartesi

“Tanrıyı Kıyamete Zorlamak”*

 “Tanrıyı Kıyamete Zorlamak”*

(Armagadon, Hrıstiyan Kıyametçiliği ve İsrail)*

Veysi ERKEN Dr.

“Tanrıyı Kıyamete Zorlamak, Armagadon, Hrıstiyan Kıyametçiliği ve İsrail” isimli kitabı 2002 yılında okudum.

Kitap Armagedon teolojisini anlatır.

Bu teolojiye göre Kıyametin kopması için tanrı zorlanmalıdır. Bu inanışa en çok Evajelistler inanmakta ve İsrail’e onun için sınırsız destek vermekteler. Andrew T. Killgore “Tanrı’nın Elini Zorlamak’ta, Hristiyan fanatikler-Semaya yükselişlerini ve Armagedon sürecini harekete geçirmek için- Kudüs’ün en yüce İslam mabedinin hemen yıkılmasını talep etmektedirler. Hallsell, Kudüs’te Üçüncü Tapınak inşa edilmeli, hayvan kurbanları yeniden başlamalı ve Hz. İsa Tevrat’ın emirlerini uygulamak için Yahudi tahtına geçmeli diyen Hristiyanların bu en akıl almaz öğretisini gözler önüne sermektedir”  şeklinde takdim eder. S.6.

Yine Allan C. Brownfeld “ Hallsell, TV evanjelistleriyle İsrail aşırı sağı arasındaki tuhaf ittifakın esaslı bir incelemesini sunmaktadır. Her ikisi de barış sürecinin sona ermesini istemektedir. Her ikisi de İncil’in emri olarak nitelendirdikleri bir armagedon istemektedir. Bu kitap, Orta Doğu’da adalet ve barış arayanlar ile, Hristiyan, Müslüman veya Yahudi olsun dini inançlarının en üst ideallerini yaşamak isteyenler için bir uyanın-ikazı niteliği taşımaktadır” ( arka kapak) diye takdim eder ve insanlığı uyarır.

Akıl almaz bir öğreti olsa da Evanjelik denilen Hrıstiyan siyonizmi Siyonistlere sınırsız destek vermekte ve kırmızı düvelerin kurban edilme vaktinin geldiğine inanmaktadır. “Yahudiler Mescid-i Aksa’yı yıkıp Süleyman Mabedi’ni inşa etmek için harekete geçmek üzere. Kızıl tüylü kırmızı düve İsrail’de dünyaya geldi” haberi bile bunu anlamak için yeterlidir.https://twitter.com/trhaber_com/status/1773409914372632908

Akıl almaz bir inanış da olsa maalesef Siyonistler bunun gereğini yapmaya çalışıyor ve dünya katliamı, soykırımı, vahşeti, toprakların insansızlaştırılmasını, insanların topraksızlaştırılmasını seyretmekte ve Amerika’nın topraklarımızı istila ve işgal etme planlarını görmezlikten gelmektedir.

İbrahim Karagül Siyonist haçlıların bu inanışlarını ve Gazze’de sürdürdükleri katliamı şu şekilde maddeleştirmiştir.

“1-Fanatik Yahudiler Eylül ayında; 2000 yıl sonra “Kırmızı Düve”nin doğduğunu Eylül ayında duyurdu.

2- 7 Ekim’de Filistinliler Aksa Tufanı saldırısı başlattı. İsrail'in Mescid-i Aksa'yı yıkacağını, nelere hazırlandığını biliyorlardı.

3- Sonrasında İsrail ve ABD, Gazze’de, insanlık tarihinin en korkunç soykırımlarından birini başlattı.

4- Özellikle bebekleri, çocukları kadınları hedef aldı. Bunu bir dini ibadet şekline büründürdü.

5-“Kırmızı Düve” Yahudilere göre, Kıyamet Savaşının (Armageddon) habercisidir.

6- Kurban edilecek, Mescid-i Aksa yıkılıp Süleyman Mabedi yapılacak.

 7- Sonrası da Kıyamet Savaşı, yani 3. Dünya Savaşı başlatılacak.

 8- Gazze’deki soykırıma, ABD’nin tam destek vermesinin, Avrupa yönetici elitlerinin ve küresel Yahudi çevrelerinin sorgusuz sualsiz destek vermesinin nedeni işte bu inanç.

9- İsrail’in Gazze dışında Batı Şeria, Suriye, Lübnan, Yemen (ABD ile birlikte) saldırması, Mısır’ın Sina Yarımadası’na saldırı hazırlıkları da bunun işareti.

 10- Dünya, insanlık korkunç bir tuzakla karşı karşıya. Bunu sadece Filistinli meselesi olarak görmeyin. “İnsan genetiği bozulmuş varlıklar” dünyayı yakıp yıkmaya kararlı.

11- Buna nükleer savaş ve nükleer kıyamet dâhil.

 12- Yani; Azgıon Yahudiler’in “Kırmızı Düve”si insanlığın sonunu, dünyanın yok oluşunu mu getirecek?

13- İsrail bu yüzden durdurulmalı. Ne pahasına olursa olsun.” https://twitter.com/ibrahimkaragul/status/1773645498026434897

Siyonist haçlı zihniyetinin teo- politiği budur ve değişmemektedir. Bunun için bu mahlûklar durdurulmalı.

Elbirliği ile durdurulmalıdır.

Dini, dili, meşrebi, mezhebi, cinsiyeti, cibilliyeti ne olursa olsun İNSAN olan bu sapkın inanış sahiplerini ve GAZZE’deki soykırımı durdurmak için çaba sarf etmekle mükelleftir.

Herkes gücünü ortaya koymak mecburiyetindedir.

Ülkeleri yönetenler bir araya geliniz, seyirci kalmayınız ve bu vahşeti durdurunuz, yoksa bu vahşet ve ateş hepinizi de, ülkelerinizi de yakacak.

Selam ve Sabırla… 06.04.2024

 

*Grace Hallsell, “Tanrıyı Kıyamete Zorlamak Armagadon, Hrıstiyan Kıyametçiliği ve İsrail”, Çevirenler, Mustafa Acar- Hüsnü Özmen, Kim Yayınları, Ankara, Şubat 2002

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?