22 Nisan 2024 Pazartesi

Siyonizm, Evrensel Kraliyet ve Evrensel Terör

 Siyonizm, Evrensel Kraliyet ve Evrensel Terör

Veysi ERKEN Dr.

Evrensel kraliyet ve Evrensel Terör olgusu yeni değildir. Haçlı seferleri ile hızlanmış, Siyonizm ve Hıristiyan siyonizmi denilen evangelizm ile yeni bir ivme kazanmış ve küreselleşmiştir. Bugün küresel çaptaki terörün temelinde ve her alanda bu zihniyet yatmakta ve dünyayı kasıp kavurmaktadır.

Dolayısıyla günümüzün dünyasında evrensel kraliyet anlayışının “evrensel terörü” vardır. Bu terörün müsebbipleri siyon tapınak Şövalyeliğini devam ettiren ve bin yedi yüzlü yıllardan beri “yenidünya düzeni” peşinde koşan “Evrensel Kraliyetçilerdir".

“Mabet ve Loca” isimli eseri okuyanların hemen fark edebilecekleri bir durumdur evrensel terör. Evrensel terörün arka planında “evrensel kraliyet” ve “arz-ı mev’ud” anlayışı yatar. Evrensel kraliyet peşinde olan bir avuç tapınakçı bütün dünya ülkelerinde maşaları olan örgütler vasıtasıyla insanlara kan kusturmaktalar.

Evrensel kraliyetin peşinde olanlar için “her yol ve her eylem” mubahtır. Amaçlarını gerçekleştirmek için her düzeni ve düzenbazlığı oluşturmaktan geri durmazlar.

Bütün dünyayı tek merkezden yönetme ve sömürme amacındadırlar. BirLEŞmiş mİLLETLER bunun üst yapılanmasıdır. Son marifetleri “Küresel Komutanlık” hayaliyle ilgilidir. NATO’yu onun için genişletme çabasındadırlar.

Evrensel kraliyet peşinde olan tapınakçılar her ülkede kendi çıkarlarını ve politikalarını koruyacak ve devam ettirecek piyonlar ve örgütler, bulurlar, kurdururlar ve kullanırlar. Nasibini almayan ülke yok gibidir. Genel anlamda ülkelerde istihdam edilen piyonlar o ülkenin kültürüne ve insanına yabancı olanlardan seçilir ve ona göre yetiştirilir. Fetöitler bunun bir yapılanmasıdır.

Tapınakçıların kurdurdukları kolejlerden ve liselerden mezun olanlar arasından özenle seçilen piyonlar zamanı gelince yönetimde söz sahibi haline getirilmeye çalışılır. Bunun farkına varamayan halk piyonları kendinden sayar ve onları yönetimde söz sahibi yapar.

Yarım asra yakın bir zamandan beri Kisenger’in ve lobilerin himayesine mazhar olmuş ve Bilderberg toplantılarına katılmış kişilerin bilinmesi Evrensel Kraliyet peşinde olanların piyonlarını anlama ve deşifre etmek babında önemlidir.

Uluslar arası terörü ve teröristleri anlamak için terörle Evrensel Kraliyet arasındaki bağın bilinmesine bağlıdır.

Bu bağı kuramayanlar mevzii olarak gerçekleşen hadiseleri doğru okumakta ve yorumlamakta zorlandıkları görülür.

Günümüzün dünyasında Evrensel Kraliyet anlayışında olanların sahip olduklar dev finans merkezleri, holdingleri, spor kulüpleri ve bankaları vasıtasıyla her türlü terör eylemini gerçekleştirdikleri bir vakıadır.

 Para onlarda, silah onlarda, güç onlarda.

Üstelik her ülkede piyonlar ve örgütler hazır.

Ülkeler Piyonlar tarafından merkez tapınağın emelleri ve hedefleri doğrultusunda yönlendirilir.

Medya ve sosyal medya olarak bilinen iletişim vasıtaları yönlendirilmede en etkin silahtır. Beyinler onunla iğfal edilir. Doğrular onlarla karartılır, unutturulur, ahlaksızlık onlarla cilalanır, parlatılır. Zihinler onlarla alt-üst edilir, iğfal edilir.

Ülkelerin içine düştüğü girdabı ve yaşadığı kaosu çözmek tapınağın ve piyonların tanınması ve etkisizleştirilmesiyle mümkündür.

Hadiseye kendi ülkemiz açısından baktığımızda insanımıza büyük görevlerin düştüğünü görmekteyiz.

   İnsanımız büyük tapınağın emir kulları durumundaki piyonları ve örgütleri hayatından çıkarmak mecburiyetindedir.

Peki, bu piyonları ve örgütleri bilmek mümkün mü?

Elbette mümkün.

Malum mabetin ve Bilderberg toplantılarının müdavimleri ve örgütleri merhum Oktay Sinanoğlu Beyin tabiriyle “Tutiyi Garbiyyun(Batının Papağanları)” Evrensel Siyonist Kraliyet peşinde olan tapınağın piyonlarıdır.

Haydi, onları siyaseten, ticareten ve yaşayış olarak hayatımızdan çıkarmaya. Onları boykotla ademiyete mahkûm etmeye.

Sahi “Müslüman” taife ve örgütleri nerede, ne yapıyor dersiniz?

Cevabını hemen vereyim.

Mışıl mışıl uyumakta, servetlerine servet katma derdindeler.

Selam ve Sabırla... 22.04.2024

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?