17 Nisan 2024 Çarşamba

Dünya Bankası ve IMF’den Borçlanma: “Para Alan Emir Alır”

 Dünya Bankası ve IMF’den Borçlanma: “Para Alan Emir Alır”

Veysi ERKEN Dr.

Türkiye İMF ve Dünya Bankası denilen kuruluşlara teslim edilmek üzere olduğu dillendiriliyor. Küresel haydutların aletleri olan bu kuruluşlardan kurtulduğumuzu övünerek anlatılırdı bir zamanlar.

Atalarımız boşuna söylememişlerdir. “Para alan emir alır” Son günlerde tekraren Siyonist haçlı zihniyetinin kuruluşlarından para alan kişi ve kuruluşlardan bahsedilir oldu. Maalesef para veya başka yardımlar adı altında ücretler ve ulufeler alanlar olmuştur.

Görünen manzara caydırıcı tedbir alınmadıkça para karşılığında veya bir başka nedenle kölelik yapacaklar, Türkiye’yi borçlandırarak çıkmaza sokacak, ajanlık faaliyetinde bulunacaklar çıkacaktır.

Bir de şu unutulmamalıdır. Ajanlık sadece medya ve bilinen birkaç dernekle sınırlı değildir. İktidar mensubu görünümlüler başta olmak üzere Türkiye’ye muhalefet edenlerin tamamı bu faaliyetin içindedir diye düşünüyorum.

Görüntüsü ve makamı ne olursa olsun fark etmez.

İster bürokratik yapı, ister parti, sendika, vakıf, dernek veya başka ad ile teşkilatlandırılsın fark etmez. Hepsi aynıdır.

Ve.

“Para alan emir alır” konumundadır.

Yıllar önce “Sivil Organizasyonlarımız Ne kadar Sivil” diye bir yazı yazmıştım. Buna ilaveten bürokratlarımız ve yetkililerimiz ne kadar bağımsız diye sorulmalıdır.

Bağımsız, hür ve müstakil olmak zihnen ve fiili olarak başkalarından emir almamayı gerektirir.

Bizi borçlandırmak isteyenler aynı zamanda emir vermek ve paranın nerelere kullanılmasına da karar almak isteyeceklerinden kimsenin şüphesi yoktur.

Bilinen gerçek şudur.

Türkiye’nin imkân ve kaynakları çoktur. Rabbulalemin bunları bahşetmiştir. İmkân ve kaynaklar yerinde kullanılsa, israf engellense ve kuruluşların imkânları arasında havuz sistemi oluşturulsa borçlandırılmaktan rahatlıkla kurtuluruz.

Borç esareti beraberinde getirir.

Ülkesini ve milletini seven her ne olursa olsun İMF ve Dünya Bankası gibi Küresel haydutların kuruluşlarından borç adı altında para almaz, bağımsızlığını ve müstakilliğini muhafaza eder.

Küresel haydutların oluşturdukları ahtapotun kollarına ülkesini teslim etmez. Etrafından temizler.

 Ahtapotun hareket tarzını herkes bilir. Kolları vasıtasıyla her şeyi yutmaya çalışır. Elini kaptıranın gövdesini de yutar. İMF ve Dünya Bankası ahtapotun kolları olup yeryüzünde icra-ı faaliyetlerini sürdürmektedirler.

Ahtapot kolları bürokrasinin ve yönetimin her yerini sarmış görünüyor.

Akıbetimiz hayr ola.         

Selam ve Sabırla… 17.04.2024

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?