1 Ekim 2024 Salı

Söz Bitmiştir: İcraat

 Söz Bitmiştir: İcraat

Veysi ERKEN Dr.

Coğrafyamızda Siyonist güçler tarafından işlenen suçların, katliamların sınırı yoktur ve buna cevap verilmeli, İsrail terör örgütü ve sahipleri bitirilmelidir.

Siyonistlerin insanlığa karşı işledikleri suçlar, soykırım, vahşet, şiddet ABD, İngiltere ve kışlaları olan İsrail terör örgütleri bitirilmedikçe bitmez.

Bilinmelidir ki, terör örgütlerinin merkezleri ve sahipleri ABD, İngiltere ve diğer Siyonist merkezlerdir.

Suç ortakları onlara uşaklık edenlerdir.

Sessiz kalanlardır, harekete geçmeyenlerdir.

ABD, İngiltere, İsrail terör örgütlerine karşı çıkmak için “insan” olmak yeterlidir. İnsan olanlar bunu başarabilir. Tıpkı Rachel corie  "Zulüm bizdense, ben bizden değilim ve "acı veriyor dünyanın korkunç bir yere dönüşmesine sessizce tanıklık etmek"  dediği gibi diyebilmek ve yapabilmek önemlidir.

Evet.

Gerçekten söz bitmiştir. ABD, İngiltere, kışlaları olan İsrail terör örgütlerinin terörü ve vahşeti bitirilmedikçe dünyaya ve insanlara huzur yoktur.

Türkiye’nin ve dünyanın güvenliği tehlikededir.

Sayın Bahçeli şunu dile getirmişti. “Kudüs güvende değilse, Gazze güvende değilse, Halep güvende değilse, Kerkük güvende değilse; soydaşlarımız ve kardeşlerimiz güvende değilse Ankara'nın güvenliğinden hiçbir akıl ve vicdan sahibi bahsedemeyecektir. Kadim devlet aklımız ve irademizle devrede olamazsak, siyasi ve diplomatik temasları, askeri caydırıcılıkla desteklemezsek Anadolu'da da benzer şeylerle karşılaşmamız mümkündür.

Evet.

Söz bitmiş icraat farz olmuştur.

Selam ve Sabırla… 02.10. 2024

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?