29 Haziran 2024 Cumartesi

Batı’nın (Siyonizm’in) Terörü Doğuyu vuruyor

 Batı’nın (Siyonizm’in) Terörü Doğuyu vuruyor

Veysi ERKEN Dr.

Evet.

“Batının terörü doğuyu vuruyor” tespiti yapılıyor ki doğrudur.

Tabii ki batının/batılın terörü, tedhişi, katliamı, vahşeti, işgali ve her türlü ahlaksızlığı yeni değildir.

Haçlı seferlerinin ilkinden beri Siyonist haçlı terörü/ Batının doğudaki terörü, vahşeti, katliamı, işgali devam ediyor. Asya ve Afrika kıtaları bunun şahitleridir.

İslam ve mazlum coğrafyalardaki bütün terörist örgütleri kuran, finanse eden, yöneten, yönlendiren, silahla donatan ve saldırtan hep batı/batıl Siyonist haçlı zihniyetin yönettiği devletler tarafından organize edilmiş ve teşkilatlandırılmıştır.

Bu hakikati kendileri de itiraf ediyor. Trump 2016 yılında şunu söylüyordu. “Başkan Obama’yı ve Clinton’ı IŞİD’in kurucuları olarak nitelendiriyorum. Onlar örgütün kuruculardır.https://tr.euronews.com/2016/08/11/trump-isid-i-obama-ve-clinton-kurdu

Evet.

İŞİD ve benzeri bütün örgütlerin kurucuları, finansörleri, yöneticileri, destekleyicicileri hep batı/batıl Siyonist haçlılar olmuş ve olmaya devam ediyor.

Bu örgütlerin merkezleri ABD, İngiltere, İsrail ve diğer batı/batıl ülkelerdir.

“ABD, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'nin silahlı kanadı YPG'ye 110 palet silah gönderdi. Silahları YPG militanlarına Amerikan kargo uçakları indirdi. 4 palet malzemenin bir konteynırı doldurduğu düşünüldüğünde ABD YPG'ye 27,5 konteynır dolusu silah ulaştırdı. https://www.yeniakit.com.tr/haber/abdden-teror-orgutu-pkkya-silah-yardimi-99569.html haberi bile terör örgütlerinin kurucusu, finansörü, yöneticisi ve yönlendiricisinin kim/kimler ve hangi yönetimlerin olduğunu göstermeye yeterlidir.

Son olarak Rusya/ Dağıstan şehirlerinde bir terör saldırısı gerçekleşti ve “Rusya Dağıstan Saldırısını Yapanların Kim Olduğunu Açıkladı!”  https://www.youtube.com/watch?v=PKgRjevvKFs başlıklı haberi okuduk.

Artık başta Türkiye olmak üzere bütün devletler şunu açıkça bilmek, dillendirmek ve buna göre tedbir almak mecburiyetindedir. Aksi takdirde terörist eylemler devam eder.

Terör Siyonist haçlı zihniyetinin işidir ve vazgeçilmezidir.

Siyonist haçlı zihniyeti kan ve vahşetten beslenir, büyür ve etrafı yıkar, dağıtır. Siyonist haçlı zihniyeti doğrudan veya kurdurduğu, finanse ettiği, yönettiği, yönlendirdiği, silahlandırdığı örgütlerle dolaylı bir şekilde dünyayı kana bulamakta ve sömürmektedir.

Yakın coğrafyamızda, Gazze’de, Filistin’de, Libya’da, Suriye’de, Arakan’da, Sudan’da, Bolivya’da, Hindistan’da, Doğu Türkistan’da devam eden terör faaliyetlerinin tamamı Siyonist haçlı batının, ABD’nin, İngiltere’nin, kışlaları olan İsrail’in ve bütün batılı devletlerin ortak işidir, terörüdür.

Türkiye bağlamında baktığımızda şunu görüyoruz.

Siyonist haçlı zihniyetini destekleyen, planlayan, finanse eden, öven STK, Basın, Gazeteci, Politikacı, Sendikacı, Akademisyen vs. görünümlü mahlûklar vardır.

Bunların sahipleri olan ABD, İsrail, İngiltere ve diğer yönetimlerle birlikte hayatımızdan çıkarılması gerekir.

İhmal edilecek bir konu değildir.

Aksi takdirde “Batını terörü Doğuyu vurmaya” devam edecektir. Bu bir kehanet değil, asırlardır süren bir gerçekliktir.

Şunu unutmamalıyız ki, tedbir bizden Tevfik Allah’tandır.

Tedbir alalım ki, “Nasrun minellah ve fethun karib” ayetinin hikmeti tecelli etsin ve dünyamız huzura kavuşsun.

Selam ve Sabırla… 29.06.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?