4 Haziran 2024 Salı

Asıl Hedef Türkiye’dir, ABD, İngiltere ve İsrail Coğrafyamızdan Kovulmalıdır

 Asıl Hedef Türkiye’dir, ABD, İngiltere ve İsrail Coğrafyamızdan Kovulmalıdır

Veysi ERKEN Dr.

Türkiye’nin yönetiminde yer alanlar ülkemizin ve coğrafyamızın tehdit altında olduğunu sürekli dile getiriyor, muhalefet zannedilen Türkiye’ye muhalefet edenler sessiz kalıyor veya karşı çıkıyor.

Muhalefet zannedilenleri anlıyorum zira onlarda yerlilik ve millilik yoktur. Eylemleriyle göbeklerinden Siyonistlere bağlı olduklarını gösteriyorlar.

Anlamlandıramadığımız şudur.

Siyonist haçlı zihniyetinin ülkemizi parçalamaya yönelik faaliyetlerde olduğunu söyleyenlerin yeterli tedbirleri almadıkları, milletin şuurlanması için yeterince gayret sarf edilmediği gerçeğidir.

Mesela “Gazze'deki saldırılarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Batı dünyası Gazze'deki çocuk, kadın, masum katliamını meşrulaştırmak için siyasetçisinden medyasına seferber oldu, İsrail açıkça savaş suçu işliyor." dedi

Savaşın bir hukuku olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey Batı size sesleniyorum. Yeniden bir hilal-haçlı mücadelesi mi estirmek istiyorsunuz? Eğer böyle bir gayretin içerisindeyseniz biliniz ki bu millet ölmedi" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Gazze'deki katliamın en büyük sorumlusu işte bu Batı'dır. Gazze'de yaşanan katliam topyekûn Batı'nın eseridir" dedi.

https://www.star.com.tr/guncel/cumhurbaskani-erdogan-gazzede-yasanan-katliam-batinin-eseridir-haber-1823501/

Bu ifadeler bir gerçeği dile getiriyor da ABD, İngiltere ve İsrail Coğrafyamızdan Kovulması için ne yapılıyor, milletimizin uyanık olması için ne yapılıyor bu soruya açık bir cevap verilemiyor.

Aynı şekilde Suriye, Irak ve diğer komşularla ile ilgili gerçekler dile getiriliyor. Erdoğan, “Asıl bakılması gereken Türkiye'nin bütünüyle bir Suriye politikasıdır. Şayet biz bugün Suriye sınırlarımızı terör örgütlerinden arındırmaz isek, yarın karşılaşacağımız manzara açıkça ortadadır. Bugün Kamışlı'da, Resulayn'da, Tel Abyad'da, Aynel Arap'ta, Cerablus'da, Münbiç'te, El Bab'ta, İdlib'de vermediğimiz savaşı, Allah göstermesin yarın Şırnak'ta, Mardin'de, Şanlıurfa'da, Gaziantep'te, Hatay'da vermek zorunda kalırız. Çünkü karşımızdaki senaryonun asıl hedefi Suriye değil, Türkiye’dir. Suriye’de istediklerini alanlar, namluları hemen Türkiye’ye çevirecektir. Bugün Suriye’yi fiilen üçe bölenlerin Türkiye’nin bütünlüğüne saygı göstereceğini düşünmek gafletten öte bir durumdur” dedi.

Bugün sadece Suriye'de eğitilmiş ve donatılmış bölücü terörist sayısının 40 ile 60 bin arasında olduğunun ifade edildiğine dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şayet Suriye'de verdiğimiz mücadeleyi başarıyla sonuçlandıramazsak bu teröristlerin çoğu ülkemize yönelecektir. Aynı şekilde Suriye'de ülkemize düşmanlığı temel misyon edinmiş, topraklarımızda gözü olduğunu da asla inkâr etmeyen bir rejim varken biz burada nasıl huzurla yaşayabiliriz? Öyleyse Suriye'de verilen mücadelenin hepimizin geleceğiyle ilgili olduğunu herkesin görmesi ve kabul etmesi gerekiyor” diye konuştu.

https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/116632/-karsimizdaki-senaryonun-asil-hedefi-suriye-degil-turkiye-dir

Bu ifadelere katılıyorum sözlü doğrudur diyoruz, bunlarla ilgili yüzlerce yazı da yazdım. http://veysierken.blogspot.com/2015/12/turkiye-kusatlyor.html

Tespit doğru da tedbir olarak ne yapılıyor, her bir ferdimizin yapması gereken nedir?

Maalesef yeteri bilgilendirme yapılmıyor veya yapılamıyor.

Bizce yapılması gereken şudur ve dünyaya ilan edilmelidir.

Asıl Hedef Türkiye’dir diyerek başta ABD, İngiltere ve İsrail Coğrafyamızdan kovulacaktır. Türkiye İslam ve mazlum coğrafyaların “kalbi” ve “beyni” olarak dünyaya huzur getirecektir.

Selam ve Sabırla… 04.06.2024

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?