19 Haziran 2024 Çarşamba

Gazze’de Ümmeti Uyandırmaya Çalışanlara İhanet Ediliyor

 Gazze’de Ümmeti Uyandırmaya Çalışanlara İhanet Ediliyor

Veysi ERKEN Dr.

Bir darb-ı mesel anlatılır.

“Bir gün bir kurt sürüye yaklaşır.

Horoz kurdu görünce ötmeye başlar.

Horozun sesine uyanan köpek, kurdu görür ve havlamaya başlar.

Köpeğin sesine çoban uyanır, kurdu görünce yaygarayı koparır.

Çobanın yaygarasına köy ahalisi uyanır ve kurdu kovalayıp koyunları kurtarırlar.

Kıssa bu ya...

Sürü kurtulunca keyfe gelen köylüler horozu kesip çobana ikram ederler.

Zavallı horoz kurdu gördüğünde susmaya devam etseydi yaşamaya devam edecekti. Mükâfat alması gerekirken boğazına bıçağı yer.”

Yıllardır topraklarımıza, Filistin denilen topraklarımıza Siyonist haçlı sürüsü musallat olmuş, işgal, vahşet, soykırım, katliamla insanları perişan etmiş, kalan kısmı da yutmaya çalışmıştır.

İşte bu manzaraya karşı “Kassam Mücahitleri” ümmeti uyandırmak ve topraklarımızı Siyonist, evangelist haçlı sürüsünden kurtarmak için harekete geçmiş.

Peki, ne olmuş veya olmakta?

Maalesef ümmet zannedilen, daha doğrusu ümmetin liderleri, önderleri, yöneticileri zannedilenler “Kassam Mücahitleri”ni kesmeye, Siyonistlere yem etmeye çalıştılar, çalışıyorlar.

Gazzelilerin Siyonist haçlı haydutlarından kurtuluşuna yardımcı olacaklarına “Kassam Mücahitleri”ni kurban etmeye çalışıyorlar.

Uluslar arası sistem denilen BİR leş MİŞ m İLLETLER Gazzelilerin azar azar, acı çeke çeke yok olmasını planlarken Müslüman zannedilen yöneticiler Kassam Mücahitlerini kesmeye çalışıyor.

 Adeta Kassam Mücahitlerini Siyonist haydutlara yem etmeye çalışıyor.

Bilinmelidir ki, Allah için yola koyulanlar, cihad edenler Siyonist haçlı zihniyetinin köleleri olan zalim yöneticilere itimat ederek yola çıkmadı, çıkmaz, cehdini ve gayretini Allah için yapar ve vahyine, tebliğine inanır.

“Ey iman edenler! Sizi, elem verici azaptan kurtaracak bir ticareti size göstereyim mi? Allah’a ve resulüne iman edersiniz, Allah yolunda mallarınızla ve canlarınızla cihad edersiniz. Bilirseniz bu sizin için daha hayırlıdır. O sizin günahlarınızı bağışlar, sizi altından ırmaklar akan cennetlere, adn cennetleri içindeki güzel köşklere koyar. İşte büyük kurtuluş budur.  Hoşunuza gidecek bir şey daha var: Allah’ın yardımı ve yakın bir fetih! Haydi müminleri müjdele. Saff, 10-13

Allah için cihat edenler seferden sorumlu olduğuna inanır ve gereğini yapar.

Zaferi takdir eden Allah’tır ve Siyonist haçlı zihniyetinin köleleri olan yöneticiler istemezse, desteklemezse de Rabbulalemin dilerse zafer yakın olur.

Her şeye rağmen ABD’nin, İngiltere’nin ve bütün Siyonist haçlı zihniyetinin kışlaları olan israil'le birlikte çökeceklerine inanıyoruz.

Kassam mücahitleri Aksa Tufanı ile Siyonistleri boğacak inşallah.

Selam ve Sabırla… 19.06.2024

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?