5 Haziran 2024 Çarşamba

Hamas'ı ve İslam’ı İstemeyen Küresel Şeytanlar

 ABD- İngiltere- İsrail: Hamas'ı ve İslam’ı İstemeyen Küresel Şeytanlar

Veysi ERKEN Dr.

HAMAS seçimle yönetime geldiği halde kim ve kimler yönetimini istemedi, engel oldu.

Elbette Siyonizm’in kurucuları olan İngiltere, ABD, batılı şeytanların tamamı ve kışlaları olan İsrail’dir.

İslamî duyarlılığı olan hiçbir kimsenin yönetime gelmesini, iktidar sahibi olmasını bu şeytani güç hiçbir zaman istememiştir ve istemeyecektir.

Afganistan’da, Doğu Türkistan’da, Pakistan’da, Cezayir’de, Libya’da, Suriye’de ve özellikle Türkiye’de sahnelenen oyun budur.

Türkiye’de gâvurlaşmış topluluklar marifetiyle her gün İslam anlayışına saldırılmakta ve münafıklar topluluğu parlatılmaktadır.

HAMAS özelinde de oynanan oyun budur. Bağımsız ve özgür bir Filistin istenmemektedir.

Siyonistler Filistinlilere köle olma hakkını bile tanımak istememektedir. Paramparça edilmiş Filistin topraklarında HAMAS’ın seçim zaferi bunun için kabullenilmemiştir. Filistin topraklarını saran devletlerin yönetimleri ABD, İSRAİL, İNGİLTERE tasmalıları oldukları için Kudüs’ü, Gazze’yi, Batı Şeria’yı ve bütün Filistin topraklarının muhasarasına, işgaline ses çıkarmamaktadırlar.

Aksine tasmalı oldukları için HAMAS’ı yok etmek isteyenlere, Siyonistlere, haçlılara destek oluyorlar.

Hamas.

Hamas, bilindiği üzere 2005 ve 2006 yıllarında seçimlere ilk olarak katılmış ve büyük bir başarı elde etmişti.  132 üyeli mecliste 74 üye Hamas listelerinden seçilmiş ve büyük bir çoğunluk elde etmişti.

İşte bunu hazmedemeyen başta ABD, İNGİLTERE ve İsrail olmak üzere bütün Siyonist haçlı güçleri ve uşakları HAMAS’ı yok etmeye çalıştılar, ambargolarla işlevsizleştirmeye ve Filistinlileri köleleştirmeye çalıştılar.

Bunu tek sebebi vardı.

Siyonistler ve uşakları özgür ve bağımsız bir Filistin yapılanmasını ve tanınmasını istemiyorlardı. Doyran bu gerçeği şöyle özetliyor. “Hamas 2006 seçimlerinde Filistin meclisindeki 132 sandalyeden 74’ünü kazanmasına rağmen seçimlerden hemen sonra Filistin’in yönetiminde söz sahibi olma konusunda birçok sorunla yüz yüze gelmiştir. Gerek içten gelen baskılar gerekse neredeyse istisnasız tüm uluslar arası aktörlerin ambargosuyla karşılaşan Hamas, demokratik yollarla kendisine verilen Filistin halkını temsil etme görevini yapmaya imkân bulamamıştır.

Hamas hükümetinin karşılaştığı sorunların başında, seçimlerin hemen ertesinde ABD, İsrail ve AB’nin başını çektiği hemen hemen bütün devletler tarafından uygulanan uluslar arası ambargo gelmektedir. Aslında başlangıçta AB içinde de yeni kurulan Hamas hükümeti ile diyalogun sürdürülmesini isteyenler vardı. Ancak daha sonra AB’de bakanlar konseyi kararıyla bu ambargoya bir bütün olarak uymayı deklare etti. Uygulanan bu ambargo, Filistin’de yaşanan birçok sorunun kaynağı konumundadır” S. 120-121*

Esasında Siyonist haçlı zihniyeti tarihi süreç içinde daim olarak insan, insanlık ve Müslüman düşmanı olmuş ve İnsanı yok etmeye çalışmıştır ve çalışmaya devam etmektedir.

Bu gerçek kabul edildiği ve gereği yapılmaya çalışıldığı takdirde zafer söz konusu olur. Aksi takdirde sırtlan ve kurt mesabesinde olan Siyonist haçlı zihniyeti Kuzu olarak gördüğünü yemeye devam edecektir.

Hani bir fıkra anlatılır. Suyun kaynağından su içmekte olan kurt suyun gidiş istikametinden su içmeye çalışan Kuzu’ya suyumu bulandırdın diye seslenmiş. Kuzu Kurt’a yahu sen kaynağından ben ise akış yönünden su içiyorum suyunu nasıl bulandırıyorum diye sorunca, Kurt’un cevabı sus seni yiyeceğim onun için suyumu bulandırıyorsun diyorum.

Aynı hesap.

Siyonist haçlı zihniyeti İslam dünyasını, insanları ve insanlığı yemeye çalıştığı için HAMAS’ı tanımadı, ambargolarla Filistinlileri boğmaya çalıştı ve bütün dünyayı yutma gayretini sürdürüyor.

Bizler cihad şuuruna sahip olursak “nasrun minellah ve fethun karib” ayetinin hükmü gerçekleşecektir biiznillah.

Selam ve Sabırla…

 

* Direniş Hareketi olarak: HAMAS, Ersin Doyran, Elips Kitap Yayınları, Ankara-2008

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?