22 Haziran 2024 Cumartesi

Siyonistler ve Destekçileri İnsan Değil Esfeldir

 Siyonistler ve Destekçileri İnsan Değil Esfeldir

Veysi ERKEN Dr.

İnsanoğlu en güzel ve donanımlı bir şekilde yaratılmış, akıl, vicdan, tefekkür, seçme, tercih vs. kabiliyetleri verilmiş, kendisine yollar gösterilmiştir.

Yoldan sapanlar “esfel” derekesine yuvarlanır ve “en aşağılık” yaratığa dönüşür, şeytanlaşır.

Bu durum ayetlerde; “Şüphesiz biz insanı en güzel biçimde yaratmışızdır. Sonra onu aşağıların aşağısına indirdik. Ancak iman edip dünya ve âhiret için yararlı işler yapanlar başka; onlar için kesintisiz bir ödül vardır. Tin Suresi 4-6” sarih bir şekilde anlatılır.

İlk insan Hz. Âdem’den beri “esfel”leşen, Allah’ın yolundan sapan ve “şeytan”laşan bireyler ve kitleler vardır ve olmaya devam edeceklerdir.

Ayetlerde; “Böylece biz, her peygambere insan ve cin şeytanlarını düşman kıldık. Bunlar, aldatmak için birbirlerine yaldızlı sözler fısıldarlar. Rabbin dileseydi bunu yapamazlardı. Artık onları uydurdukları şeylerle baş başa bırak da âhirete inanmayanların kalpleri ona (o yaldızlı sözlere) kansın, ondan hoşlansınlar ve işledikleri kötülüğü bundan böyle de işlemeye devam etsinler. En’am 112-113” denilir.

Bu ayetlerden hareketle tefekkür ettiğimizde Siyonist düşünceye sahip olanların insan olma özelliklerini kaybettiklerini “esfel”leştiklerini ve insanlığı yıkıma sürüklediklerini görüyoruz.

Tarih boyunca “esfel”ler dünyayı kan’a, gözyaşına, yıkıma, sömürüye, soykırıma, işgale, vahşete boğmuşlar ve boğmaya devam ediyorlar.

Günümüzün “esfel”leri ve aveneleri yıkımlarını, katliamlarını, vahşetlerini, soykırımlarını İslam coğrafyalarında, mazlumların diyarlarında devam ettiriyorlar, dünya seyrediyor.

BİR leş MİŞ m İLLETLER bütün haşmetiyle seyirci olmaya, hatta vahşeti ve soykırımı desteklemeye devam ediyor.

Gazze’deki vahşet bu “esfel”liğin bir göstergesidir.

Vahşeti ve soykırımı devam ettiren ve seyredenler Siyonist haçlı “esfel” şeytanlarıdır. Ayetlerde hevalarını ilahlaştıran bu “esfel”ler şöyle tasvir edilir. “Bayağı arzularını tanrılaştıran kişiyi gördün mü? Şimdi sen, bu adamı da doğru yola getirmekle yükümlü olabilir misin? Yoksa sen, onların büyük çoğunluğunun gerçekten senin davetine kulak verdiklerini yahut doğru dürüst düşündüklerini mi sanıyorsun? Aksine onlar, başka değil, bir hayvan sürüsü gibidirler, hatta tuttukları yol bakımından daha da sapkındırlar. Furkân 43-44”

Bu “esfel”lerin doğru yola geleceklerini, insanlaşacaklarını düşünmek safdilliktir.

Tarihi süreç içinde görülmektedir ki Siyonist haçlı zihniyeti daim olarak “esfel” olmuş ve etrafını yıkarak kan revan içinde bırakmıştır.

İnsan olanlar bu gerçeği görüp ola göre tedbir almakla mükelleftir. İnsanoğlu akıllanıp tedbir almadığı müddetçe dünyada huzur ve sükûn olmaz.

Temennimiz en yakın zamanda İslam’la İslamlaşarak akıllanmamız, uyanmamız, güç ve kudret sahibi olarak dünyaya huzur sağlamamızdır.

Selam ve Sabırla… 22.06.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?