18 Eylül 2024 Çarşamba

ABD, İngiltereTerör Örgütleri ve “300’ler Komitesi”*

 ABD, İngiltereTerör Örgütleri ve “300’ler Komitesi”*

Veysi ERKEN Dr.

Dünyanın her yerini, coğrafyasını kana bulayan, coğrafyaları talan ve işgal eden, soykırımları yapan başta ABD, İngiltere, İsrail olmak üzere dünyayı yöneten “soykırım dini”nin mensupları Siyonist terör örgütleridir.

Bunlar devlet değil terör ve yıkım örgütleridir.

Esasında bu örgütlerin üstünde bir örgüt vardır ve bu örgüt “300’ler komitesi”dir* diyor Dr. John Coleman.

Dünyayı sömürenleri, kana bulayanları anlamak babında kitabın okunmasında fayda vardır.

Yazar “başlarken” şunu ifade ediyor.

“Gizli bilgi” sıradan insanlardan hep saklanır, milyonlarca diğer sıradan vatandaşlar misali cahil, eksik ve yanlış bilgilerle donatılmış halde yaşaması sağlanır. Bu vatandaşın bilmediği ve hiç öğrenemeyeceği şey, gerçek önemli tarihsel olayların, yüksek mevkilerdeki gizli adamlar tarafından halkı kandırma amacıyla önceden planlandığıdır. Bu gizli adamlar incilin bahsettiği “En Seçilmişler” grubudur ve dünyadaki güç kademelerinin en üstündeki kişilerdir. Bu adamlar, İngilizlerin “east india company” ünvanlı firmasındaki, soyları kathariler, bogomiller ve albigensiyanlar gibi orta çağ tarikatlarına dayanan ve dinlerinin temelini Babil’in mani inancı oluşturan kişiler olup sadece İngiltere’ye değil tüm dünyayı kontrol edecek durumdadırlar. Tarihte onların ortak arzularından birinin kontrole sahip olmak olduğu bilinir.

Hangi sosyal oluşuma bakılırsa bakılsın bu topluluklar içinde kontrolü elinde tutma arzusunun tavan yaptığı alt gruplar bulunur. Son üçyüz yıldır bu tip pek çok kişi ve grubun “gizli cemiyetler” diye tanımlanan kurumlarda ortaya çıktığını görmekteyiz. ….

Ancak ben 1991 yılında ismini açıklayana kadar komplo teoricileri ve yazarları her zaman en önemli örgütü gözden kaçırmışlardır.

-Üçyüzler komitesi nasıl ortaya çıkmıştır?

-Bu kurumun serveti ve gücü nereden gelir?

-Komite özellikle İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere dünyayı nasıl kontrol altında tutmaktadır?

-Tek bir kurum nasıl olur da dünyada tüm olan biteni bilir ve kontrol eder?

Bu kitap bu ve benzeri sorulara yanıt aramak için yazılmıştır.

Komitenin başarısını kavrayabilmek için detayların incelenmesi ve tartışılması gerekmektedir. Bu çalışmada bulabildiğimiz kadar çok gizli cemiyet, tabela örgütleri, bağlantılı devlet kurumları, bankalar, sigorta şirketleri, petrol firmaları, uluslar arası kurumlar ve binlerce dernek ve vakfı incelemek gerekmektedir çünkü bu kurumların başındaki kişiler en az yüz elli yıldır dünyayı yöneten üçyüzler komitesinin üyelerini oluşturmaktadırlar.

Bu kitap umarız ki araştırmacılar için yeri bir alan açacaktır.

Bugünkü yapıyı anlamamız için önce east india company sonra da British East İndia company diye bilinen ve üçyüzler komitesine dönüşen yapıyı araştırmamız gereklidir.s. 12-13”

Kitapta anlatılan üst yapı ve şube gibi çalıştırdıkları, bağlantıları, alt kolları anlaşılabilirse o zaman yeryüzündeki sömürü, katliam, vahşet, işgal ve soykırımlar durdurulabilir diye düşünüyorum.

Belki o zaman “dünya beşten büyük olur”,300’ler Komitesi” çetesine  gerçek anlamda “one minute” denilmiş olur.

Okumak ve okuduğumuzun üzerinde tefekkür ederek tedbir almaya çalışmak insani bir haslettir.

Yazar, mütercim ve yayıncılara teşekkür ediyorum. Hayırlı bir çalışmayı kazandırmış oldular.

Umarım ki, okuyucu çok olur.

Okumamak bir eksikliktir.

Bilindiği üzere medeniyetimiz “ikra” oku üzerinde inşa edilmiştir. Okumayı ve tefekkürü bıraktığımızda medeniyetimizle birlikte insanlıkta çöküyor.

Selam ve Sabırla… 18.09.2024

*300’ler Komitesi “Komplocular hiyerarşisi”, Dr. John Coleman, Çevirmen: Dr. Mert Akcanbaş, 8. Baskı,  Destek Yayınları, İstanbul-2023.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?