25 Eylül 2024 Çarşamba

Muhsin Başkanın Yanına Gidiyor

 Muhsin Başkanın Yanına Gidiyor

Veysi ERKEN Dr.

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın Sivas'taki cenaze töreninde babası, annesini 'Ağlama, kızımız Muhsin başkanın yanına gidiyor' diyerek teselli etti.  https://www.youtube.com/watch?v=Z-LcyAux6Xs

Büyük metanet ve sabır.

Rabbulalemin şahadetini kabul edecek ve Hz. Muhammed Mustafa’nın sav. ravzasında peygamberimize ve Muhsin başkana komşu edecektir inşallah.

Bizler iman ediyoruz ve vadesi dolan ölecektir.

Şeyda kızımızın vadesi dolmuştur. Muhsin başkanın yanına gitmiştir inşallah.

Bizle şuna inanıyoruz aynı zamanda.

Tedbir almak.

Tedbir almak ancak suça uygun cezanın verilmesi ile mümkündür.

Katillere, haksızca bir nefsi haksızca katledenlere ayetlerin “Bir cana kıymaya veya yeryüzünde fesat çıkarmaya karşılık olması dışında, kim bir kimseyi öldürürse bütün insanları öldürmüş gibi olur. Kim de bir can kurtarırsa bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur. Maide-32” ve “Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız. Bakara-179” hükmü gereğince verilecek tek ceza vardır.

Kısas cezasıdır.

Bunun adına idam değin veya başka bir şey değin fark etmez.

Vatan hainleri, terör suçluları, tecavüzcüler, hırsızlar, kaçakçılar, uyuşturucu madde satıcıları, soyguncular vs suçluların bütününe kısas, idam cezasızı verilmedikçe ve bunları uygulayacak yönetim ve hukuk sistemi olmadıkça hainler, katiller, tecavüzcüler bitmez, adalete güven olmaz ve adalet sağlanmaz.

Sözü ve yazıyı daha fazla uzatmaya gerek yoktur.

Suça göre ceza.

Ve ahiru davana en’il-hamdulillahi rabbil âlemin

Selam ve Sabırla… 25.09.2024

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?