22 Eylül 2024 Pazar

İngiliz Kraliyet Şirketi-300’ler Komitesi

 İngiliz Kraliyet Şirketi-300’ler Komitesi

Veysi ERKEN Dr.

Dünyayı sömüren, yakan, yıkan, Siyonist haçlı zihniyetini ve onun “soykırım dini”ni oluşturan yapı İngiliz Kraliyet ailesi/ monarsisisidir.  Geçmişte adı East İndia Company olan bugünkü adıyla British East İndia Company diye bilinen 300’ler komitesi yıkım faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu yapı oluşturduğu 300’ler Komitesi ile dünyaya” kibrit suyu” dökerek kan deryasına çevirmektedir.

“Komite özellikle İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere dünyayı kontrol altında tutmaktadır. S.13.

Türkiye’deki yapılanmalarını, holdinglerini ve uşaklarını bilmek bu millet için şarttır, farzdır.

Bu komiteler vasıtasıyla dünyayı kana bulayan İngiliz kraliyet şirketi şu şekilde tanımlanmaktadır. “İngiliz kraliyet ailesinin neden 'şirket' diye tanımlandığını hiç düşündünüz mü? Üstelik kendileri de aileyi tam da bu kelimeyle tanımlıyor. Zaman zaman aralarından bazılarının gözyaşları ve mutsuzluğu pahasına hem de!

Bu konuda söylenecek tek bir cümle var:  Her ne kadar aile olsalar da aralarında kan bağı bulunsa da onlar gerçekten bir "şirket:"

Çünkü İngiliz kraliyet ailesi bildiğiniz sıradan ailelerden değil. Yaşayışları da işleyiş de kelimenin tam anlamıyla "şirket" mantığında.  Hem de her ne olursa olsun hep "kazanmak" için bütün olanaklarını kullanan, şartları zorlayan bir şirket.

Her ne kadar onların artık tarihe karışması gerektiğini savunanlar olsa da İngiliz kraliyet ailesinin varlığını sonuna kadar destekleyenler de var. Çünkü bu sayede onlar da kazanıyor. https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/cebinde-para-yok-nice-kasalar-onun-sayesinde-doluyor-cebinde-para-yok-nice-kasalar-onun-sayesinde-doluyor-42538215

Bu yapılanma yeni değildir. “Dünyayı 1600’lü yıllardan beri uyuşturucu ticareti parasıyla servetler kazanmış ve başında İngiliz monarşisinin bulunduğu 300 kişilik bir komite yönetmektedir. Yeni Dünya düzeni içinde Tek Dünya Devleti kurmayı amaçlayan bu komitenin her ülkede vatan hainliği yaparak komplo hiyerarşisi içinde yükselmek isteyen adamları bulunmaktadır. Komite her devlette paralel yapılar oluşturarak aşağıdaki faaliyetleri gerçekleştirmektedir.

Dindarlık kisvesi altında "Dinler arası diyalog" senaryosu içinde tüm dinleri tek bir din altında birleştirmek…

Kalkınmakta olan ülkelerde endüstriyelleşmeyi önlemek, tarımı ortadan kaldırmak….

Halkları devlet yardımı ile yaşayacak hale getirmek…

2500 yılına dünya kadar nüfusunu açlık, salgın hastalıklar, kanser, savaşlar ve homoseksüelliğin yaygınlaştırılmasıyla 3 milyar kişi azaltmak…

Halkları din ve uyuşturucu kullanımını arttırarak kontrol etmek…

Tüm milliyetçilik akımlarını yıkmak ve üniter devletlerde çok kültürlülük adı altında bölünmeyi sağlamak, kolay yönetilebilir küçük feodal devletler oluşturmak…

Dünyada eğitim düzeyini aşağı çekmek…

Yandaş medya ile halk kitlelerinin beyinlerini yıkayarak umutsuzluğa düşmelerini sağlamak…

Ülkelere “demokrasi” getirmek adı altında saldırarak doğal kaynaklarını ele geçirmek… Kapak Yazısı”*

Gazze’deki, Lübnan’daki, Afganistan’daki, Arakan’daki, Doğu Türkistan’daki ve Türkiye’de yıllardır sürdürülen kanlı terör olanlarını anlamak ve bu beladan kurtulmak için okumak, lanetli yapıları çözmek ve ona göre tedbir almakla mükelleftir insanoğlu.

İnsan olan ve insan kalabilen, köleliği reddeden, onlarla işbirliği yapmayan ve yapmayı reddeden bütün yönetimler onlara karşı kıyam halinde olmalıdır.

Elbirliği yapmalıdır.

Yapmak mecburiyetindedir.

Türkiye mazlum, mağdur, yıkılmış, yakılmış, sömürülmüş, kan deryasına çevrilmiş, işgal edilmiş her yere öncülük etmeli, kolunu ve elini uzatacak durumda olmalıdır.

Huzurlu bir dünya için Türkiye’nin maddi ve manevi kalkınmışlığını, güçlülüğünü sağlamalıdır.

Savunma sanayi 300’ler komitesini dünyadan def etmenin, katliamlarını, soykırımlarını ve işgallerini durdurmanın başlangıcı olsun inşallah.

Selam ve Sabırla… 22.09.2024

*300’ler Komitesi “Komplocular hiyerarşisi”, Dr. John Coleman, Çevirmen: Dr. Mert Akcanbaş, 8. Baskı,  Destek Yayınları, İstanbul-2023.

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?