25 Eylül 2024 Çarşamba

Bu Suskunluk Ölümcül Olacaktır

  “Bu Suskunluk Ölümcül Olacaktır SAVAŞ TÜRKİYE SINIRINA GELİYOR!”*

Veysi ERKEN Dr.

Daha önce “Başta Gazze, Filistin olmak üzere devam eden katliam, soykırım, vahşet “soykırım dini”nin müntesipleri tarafından icra edilmektedir ve dünya susarak seyretmektedir.

Susmak “soykırım dini”nin mensuplarına yardım etme, katliamına iştirak etme ve sıranın kendilerine gelmesini beklemedir.

Gazze’deki katliam, soygun, talan Lübnan’a, Suriye’ye, Mısır’a sıçratılıyor, daha önce Irak ve Afganistan’da icra edilmiş idi.

Asıl hedef Türkiye’dir.”

Ve

“Bir zamanlar herkesin, özellikle heyecanlı ve ülküsü olan gençlerin dilinde “Susma Sustukça Sıra Sana Gelecek” ifadesi yankılanıyordu.

Evet bu söz doğruydu ve haksızlık, zulüm, vahşet, cinayet, soykırım susulmamalıydı.

Susmak sıranın kendisine beklemeyi, katliamcılara ortak olmayı ifade ediyor. H Hz. Muhammed Mustafa’nın sav “Haksızlık karşısında susan dil şeytandır”, Hz. Ali r.a. “Haksızlık karşısında susanlar hem haklını hem de şerefini kaybeder” tembihatında bulunmuştu.

Evet Gazze’de işlenen vahşet karşısında sessiz kalanlar sıranın kendilerine geleceğini bilmeliler. Lübnan, Suriye, İran ve ekonomik olarak Türkiye’ye yöneltilen saldırılar bunun göstergeleridir.

Unutulmamalıdır ki “soykırım dini”ni oluşturan Siyonist haçlı zihniyeti vahşetten, katliamdan, ahlaksızlıktan, soysuzluktan asla vazgeçmez.

Onun için diyorum ki, şimdi susmak, hatta konuşmak zamanı değil harekete ve eyleme geçme zamanıdır.

“Gazze için konuşmak zamanı değil, harekete geçme zamanıdır” http://veysierken.blogspot.com/2024/02/gazze-icin-konusmak-zaman-degil.html başlıklı yazıma bir okuyucu şu ifadeyle katkıda bulundu. “İslam ülkeleri liderleri veya en azından 1 bakan olmak üzere insani yardımla beraber hepimiz birlikte Gazze’ye giriyoruz desin ve yapılacak saldırıyı savaş sebebi sayarız desinler bakalım İsrail ve destekçileri ne yapacaklar, hiçbir şey yapamazlar. Tabii ki benim söylemim İslam ülkeleri ve Müslüman başkanları için…”

Aynen katılıyorum ve kendisine Allah razı olsun diyorum.

Evet, sessiz kalmamak, susmamak ve harekete geçmek farzdır.

Sessizlik ve suskunluk soykırımcıların, “soykırım dini”ni oluşturan Siyonist haçlıların suçuna iştirak olmaktır.

Sırayı beklemektir” diye yazmıştım.

İbrahim Karagül bu susmanın sonucunun ölümcül olacağını ifade ediyor ve şöyle diyor.

SAVAŞ TÜRKİYE SINIRINA GELİYOR!

İsrail bugün hem Lübnan’ı hem Suriye’yi bombalıyor. Şuan Tartus’a hava saldırıları yapılıyor. Suriye’deki bu saldırıların devamında PKK’yı nasıl Türkiye’ye karşı harekete geçireceklerini çok yakında Güney sınırlarımızda göreceğiz. Savaş yayılır mı dönemi çoktan geçti. Savaş Gazze’den Türkiye sınırına geliyor! Savaş Gazze’ye, Lübnan’a, Suriye’ye, Yemen’e, Irak’a zaten yayıldı. Kısa zaman içinde Mısır’a (Sina), Türkiye’ye uzanacak. Ortada bir savaş yok! Bu bir savaş değil. ABD silahlarıyla donanmış bir ülke, coğrafyanın tamamını imha etmek için yola çıktı. Ve kimse ses çıkarmıyor. Kimse hareket geçmiyor. Kimse engel olmuyor. Kimse caydırıcı bir duruş sergilemiyor. Bu suskunluk, bu hareketsizlik ölümcül olacaktır.” https://x.com/ibrahimkaragul/status/1838682401893159413

Evet.

Eklenecek ve yazılacak bir şey yok. Susmamak ve harekete geçmek Müslüman yöneticiler için farz-ı ayındır. Ümmetin susmayan ve harekete geçecek liderliğe ihtiyacı vardır.

Hem de acilen.

Yoksa “Bu suskunluk, bu hareketsizlik ölümcül olacaktır.”

Selam ve Sabırla… 25.09.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?