10 Şubat 2024 Cumartesi

Gazze için konuşmak zamanı değil, harekete geçme zamanıdır

 Gazze için konuşmak zamanı değil, harekete geçme zamanıdır

Veysi ERKEN Dr.

Gazze harap ediliyor, yok ediliyor. Gazzeliler vahşete, katliama, soykırıma tabi tutuluyor, İslam ülkeleri uyuyor, uyutuluyor, dipdiri meyyitler olarak hayatlarını sürdürüyor.

Gazze’de, Doğu Türkistan’da, Arakan’da, Afrika’da devam eden vahşete, soykırıma, katliama, işgale, sürgüne sessiz kalmak suça ortak olmaktır.

Sessiz kalınmamalı, sadece konuşma ile geçiştirilmemeli ve fiili olarak harekete geçilmeli, boykot yaygınlaştırılmalı ve katil Siyonist haçlı soykırımı bitirilmelidir.

Konuşmak yetmez.

Etkisi olmayan teşkilatlardan medet ummak beyhudedir. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, 'İslam ülkelerinin Gazze'deki İsrail zulmüne ortak tepki vermesi ve ortak hareket etmesi için diplomatik temaslarımızı sürdürüyoruz. Türkiye olarak Filistin ile tam dayanışma içindeyiz.' dedi. https://www.yirmidort.tv/gundem/cumhurbaskani-erdogandan-iibye-videolu-mesaj-filistin-ile-tam-dayanisma-icindeyiz-154130

Evet, ortak tepki ve eylem gereklidir ama bunun olması mümkün görünmüyor. Zira İslam ülkeleri liderlerinin pek çoğu Siyonist haçlı zihniyetinin piyonu durumundadır.

Keşke dayanışma, yardımlaşma ve beraber hareket etme ahlakı ve cesareti olsa.

Elbette bu durum yeni değildir.

Saddam Hüseyin yıllar önce bu durumu ifşa etmişti. O konuşması şu şekilde haberleştirildi.

Saddam Hüseyin'in yasaklanan video kaydında Arap ve diğer Müslüman ülke liderlerine çok sert eleştiri getirdiği görülüyor. Hüseyin Arap liderlere ve diğer Müslüman ülke liderlerine 'kendinize gelin. Sadece 'satılmamış' liderlere ihtiyaç var. Sırtımızı emanet edebileceğimiz bir ülke. İsrail biliyor ki birlik 'hakiki' olursa bir hafta dayanabilir mi? Vallahi bir hafta dayanamaz' ifadelerini kullandı. Saddam Hüseyin'in konuşmanın geneli boyunca Müslüman ülkelerin liderlerini gerçek manada birlik olmaya davet ettiği görülüyor. https://www.yeniakit.com.tr/haber/saddam-huseyinin-yasaklanan-konusmasi-ortaya-cikti-icimizdeki-hainler-olmasa-1688693.html

Lütfen konuşmayı dinleyin ve durumun vahametini anlayın.

Evet.

Konuşma vakti çoktan geçmiştir.

Şimdi eylem vaktidir.

Unutmayalım ki, Filistin, GAZZE, Kudüs vatanımızdır.

Vatanı savunmak imanımızın gereğidir.

Türkiye bunu başarmakla mükelleftir. Çünkü Türkiye, İslam ve mazlum coğrafyaların “beyni” ve kalbi”dir.

Beyin ve kalb, katliamı durdurmak için ileri teşkilatlandırma ve harekete geçmek mecburiyetindedir.

Her şeyimizle ve her yöntemle Siyonist haçlı zihniyetini boykot etmek ve uyuyanları uyandırmak FARZDIR.

Ayetler bizi uyarıyor. Ey iman edenler! Niçin yapmayacağınız şeyleri söylüyorsunuz? Yapmayacağınız şeyleri söylemeniz Allah katında çok çirkin bir davranıştır. Saff 2-3” O halde yapacağımız şeyleri söylemeliyiz. Mademki söylüyoruz o zaman söylediğimizin gereğini yapmalıyız.

Hâsılı kelam şimdi harekete geçme zamanıdır, konuşmak zamanı değil.

Selam ve Sabırla… 10.02.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?