16 Temmuz 2024 Salı

ABD, İngiltere, İsrail ve Şerikleri Dünyayı İmha ediyor

 ABD, İngiltere, İsrail ve Şerikleri Dünyayı İmha ediyor

Veysi ERKEN Dr.

ABD, İngiltere, İsrail ve taifeleri olan bir LEŞ miş m İLLETLER Dünyayı İmha ediyor ve lider sandıklarımız seyrediyor.

GAZZE’De, Doğu Türkistan’da, Afrika’da insanlar öldürülüyor, insanlık imha ediliyor ve lider zannedilenler üç maymunu oynuyor, güçlerini harekete geçirmiyor ve imhayı durdurmuyor.

Söz bitmiştir.

Yazı da bitmek üzeredir.

“Allah bir kavme verdiğini, o kavim kendisini bozup değiştirmedikçe değiştirmez. Ra’d-11” hükmü gereğince kendimizi bozduğumuz için Allah nimetini kesmiş ve dünyanın başına Siyonist haçlı zihniyeti musallat olmuş vaziyettedir.

Hâlbuki Allahİman edip de hicret edenler, malları ve canlarıyla Allah yolunda cihad edenler ve onları bağırlarına basıp yardım edenler birbirlerinin yâr ve yakınlarıdır. İman edip de hicret etmeyenlere gelince, göç edinceye kadar onlarla aranızdaki bağ (yakınlık) sebebiyle hiçbir sorumluluğunuz yoktur. Sizden, dinlerini korumak için yardım isterlerse, aranızda antlaşma bulunan bir topluluğa karşı olmamak üzere yardım etmeniz gerekir. Allah bütün yaptıklarınızı görmektedir. İnkâr edenler de birbirlerinin yakın ve yardımcılarıdır. İlişkilerinizi böyle kurmazsanız yeryüzünde bir fitne ve büyük bir bozulma olur. Enfâl, 72-73” ayetleriyle yol gösteriyor, hicret, cihad ve ensar olmayı, fiillerimize dönüştürmeyi istiyor ve bizler dünyanın fesadına sebep olanlara karşı çıkmıyoruz, sessizliğe gömülüyoruz ve yok olmaya doğru gidiyoruz.

Ayette “. İnkâr edenler de birbirlerinin yakın ve yardımcılarıdır. İlişkilerinizi böyle kurmazsanız yeryüzünde bir fitne ve büyük bir bozulma olur” belirtildiği halde bizler müfsit ve münafıklarla ilişkilerimizi devam ettiriyoruz, onları boykot etmiyoruz, ademiyete onları mahkûm etmiyoruz.

Hâsılı kelam Siyonist haçlı zihniyetinin merkezleri olan ABD, İngiltere, İsrail ve şerikleri GAZZE’Yİ, Doğu Türkistan’ı, Arakan’ı, Afrika’yı ve bütün dünyayı İmha etmeye devam ediyor.

Ve müminler peygamber ve yanındakiler gibi “Allah’ın yardımı ne zaman gelecek?” demeye başladılar. Ayette “Yoksa sizden öncekilerin çektikleriyle karşılaşmadan cennete girebileceğinizi mi sandınız? Onlar öylesine yoksulluk ve sıkıntı çekmişler, öyle sarsılmışlardı ki peygamber ve yanındakiler, “Allah’ın yardımı ne zaman gelecek?” demeye başladılar. Bilesiniz ki Allah’ın yardımı yakındır.  Bakara-214” buyrulur.

Allah’ın yardımı yakındır lütf’u keremiyle

Selam ve Sabırla… 16.07.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?