14 Temmuz 2024 Pazar

Siyonist ABD, İngiltere ve İsrail Dünyanın Başına Beladır

 Siyonist ABD, İngiltere ve İsrail Dünyanın Başına Beladır, Bela Def edilmelidir

Veysi ERKEN Dr.

Siyonist İngiltere, ABD ve Kışlaları olan İsrail dünyanın başına beladır, bela def edilmelidir.

Siyonist haçlı sürüleri daim olarak  İslam ve mazlum coğrafyaları kana bulamışlardır ve bulamaya devam etmektedirler. Irak, Suriye, Ruanda, Arakan, Afganistan, Çeçenistan, Afrika hemen akla gelen coğrafyalardır. Aynı vahşeti kendi ülkemizde de devam ettiriyorlar.

Öncelikle hars katliamı yaparak zihinleri işgal ediyorlar, kendilerine piyon, uşak ve iblisler devşiriyorlar. Maşalaştırdıklarıyla da içerdeki katliamlarını devam ettiriyorlar.

Bu hakikati ve zihin işgalini bilmeden ve ona göre tedbir almadan vahşeti, katliamı, soykırımı, işgali durdurmak mümkün değildir.

Zihin ve fiziki katliamın bir tek amacı vardır. İnsanlığı yok etmek, toprakları insansızlaştırmak ve toprakları talan etmektir. Buna da arz-ı mev’ud diyorlar.

Dolayısıyla Baharistan (Siyonistler Hint bölgesi diyorlar), Türkistan, Afrika, Balkanlar ve günümüzde yakın coğrafyamızda, Gazze’de, Filistin’de, Suriye’de, Irak’ta devam eden vahşetin sebebi ve amacı bellidir

Bu kin ve din anlayışları ile Türkiye’ye ve bütün musallat olmaya çalışıyorlar.

 Ülkesini seven bütün yönetimler uyanmış ve ülkelerinin ve coğrafyaların tehdit altında olduğunu sürekli dile getiriyorlar.

Tabii ki, zihinleri işgal edilen ve köleleştirilmişler tehlikenin olmadığını söylüyorlar ki kendileri zaten köledir.

ABD, İngiltere ve İsrail’in işgal yöntemleri ile ilgili söylenilenlerin hepsp doğrudur. ve gereği yapılmalıdır. ABD, İngiltere ve bütün Siyonistler kışlaları olan İsrail ile birlikte coğrafyamızdan, coğrafyalardan kovulmalı, zihinler işgalden korunmalıdır.

Bilinmelidir ki, Siyonistler ve uşakları içimizde oldukları müddetçe coğrafyamıza huzur ve sükûn gelmez, kan ve işgal durmaz, vahşet ve soykırım azalmaz.

Evet.

Türkiye’de muhalefet zannedilenleri anlıyorum zira onlarda yerlilik ve millilik yoktur. Onları Siyonistler tanzim ediyor, besliyor ve maaşa bağlamış. Zaten eylemleriyle göbeklerinden Siyonistlere bağlı olduklarını gösteriyorlar.

Anlamlandıramadığımız şudur.

Siyonist haçlı zihniyetinin ülkemizi parçalamaya yönelik faaliyetlerde olduğunu söyleyenlerin yeterli tedbirleri almamaları, milletin şuurlanması için yeterince gayret sarf etmemeleri gerçeğidir. Okullarda takip edilen programlar, sokaktaki rezillikler, giyinişler ve davranışlar bunun göstergeleridir.

Bizce yapılması gereken şudur ve dünyaya ilan edilmelidir.

Asıl Hedef Türkiye ve bütün mazlum coğrafyalardır. Başta ABD, İngiltere ve İsrail olmak üzere Siyonist haçlı zihniyeti bütün unsurlarıyla insanların hayatından kovulacaktır diye ilan edilmelidir.

Böyle bir niyet olur ve buna göre amelde bulunursa Allah’ın nusreti yakın olur diye düşünüyorum.

 Selam ve Sabırla… 14.07.2024

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?