30 Temmuz 2024 Salı

Bedel Ödemeyin Müslümanlara Bedel Ödetiyoruz Diyenleri Boykot zamanı

 Bedel Ödemeyin Müslümanlara Bedel Ödetiyoruz Diyenleri Boykot zamanı

Veysi ERKEN Dr.

Siyonist haçlı zihniyetinin uşaklığını yapan Türkiye’deki şirketler, Siyonistlerin şirketlerinin ürettiği malları bir alana bir bedava diye pazarlıyor, taşıma için bedel ödemeyin reklamı yaparak Müslümanlara bedel ödetmeye çalışıyor.

Hakikatte Siyonistleri, Siyonistlerin mallarını, üretimlerini, her şeylerini ve bunlara aracılık yapanları, şirketleri boykot etmek Müslüman için farz, insan olan herkes için görevdir.

Dolayısıyla Mümin Müslüman olumsuzluğa, küfre, düşman olana karşı daim olarak cihad/ Boykot Şuuru”na sahip olması, bedel ödemeyin diyen şirketlere BEDEL ödetmesi gerekir.

Evet,  BOYKOT şuuruna sahip olanlar, Allah’ın vahyini şuurlu bir şekilde yaşayanlar gevşemeden zalimlerle, müfsitlere, kâfirlere, münafıklara karşı durmak ve her türlü ilişkilerini kesmekle, onlara bedel ödetmekle mükelleftir.

Ayette; “(Ey inananlar zalimlere, yeryüzünde fesat çıkaranlara karşı) gevşemeyin, (yaptıklarından dolayı da) üzülmeyin! Eğer (gerçekten) mü'minseniz mutlaka onlara galip geleceksiniz (ve inandığınız sürece de galip gelmeye/üstün olmaya devam edeceksiniz). Âl-i İmrân-139”

Üstün olmak, izzetli ve şerefli hayat sürmek isteyenler Allah'ın düşmanlarını, zalimleri, katilleri, soykırımcıları ademiyete terk etmenin her yöntemini kullanır.

Hâsılı kelâm şimdi gevşememe, direnme, Siyonistlere, uşaklarına bedel ödetme ve onlara karşı cihad etme zamanıdır.

Zalimlere boykotla diz çöktürme ve bedel ödetme zamanıdır.

Evet,

Unutmayalım ve unutturmayalım.

BOYKOT hayattır.

Boykot izzettir.

Boykot şereftir.

Boykot namustur.

Boykot kurtuluş yoludur.

Boykot direniştir.

Boykot sabırdır.

Boykot topyekûn Allah’ın ipine sarılmadır.

Boykot zalimlerin ateşini söndürmedir, ondan korunmadır.

BOYKOT cihadtır.

Selam ve Sabırla… 30.07.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?