21 Temmuz 2024 Pazar

Savaş Bölgeye Değil Siyonist Ülkelere Taşınmalı

 Savaş Bölgeye Değil Siyonist Ülkelere Taşınmalı

Veysi ERKEN Dr.

ABD, İngiltere, Fransa ve bunların uyduları olan bütün Siyonist yönetimler İsrail gibi oluşturdukları kışlaları vasıtasıyla mazlum İslam ülkelerinde kargaşa çıkararak, haydutluğu başka yerlere taşıyarak soykırımlarını devam ettiriyorlar.

Filistin’de, Gazze’de, Suriye’de, Irak’ta, Sudan’da, Arakan’da, Afrika’da, Türkistan’da ve dünyanın pek çok yerinde soykırım, vahşet, katliam ve işgal devam ettiriliyor, Lübnan’a, Yemen’e ve başta Türkiye olmak üzere her yere yayılmaya çalışılıyor. Bu haber bile Siyonistlerin savaşı nerelere yaymaya çalıştıklarını gösteriyor. Hudeyde'deki saldırıların ABD ve İngiliz güçleri tarafından gerçekleştirildiğini söyledi ancak daha sonra bu paylaşımı sildi. Suudi Arabistan'da yayın yapan Al Arabiya, saldırıların İsrail, ABD ve İngiltere'nin ortak operasyonuyla gerçekleştirildiğini duyurdu. Saldırıya aralarında F-35 model savaş uçaklarının da bulunduğu 12 İsrail uçağının katıldığı da belirtildi.” https://www.hurriyet.com.tr/dunya/ortadogudaki-ates-bu-sefer-yemeni-vurdu-42492628

Evet, bu savaşlar İslam ümmetinin ve mazlum halkların coğrafyasını ve insanlarını imha savaşıdır. Asıl hedef İslam ve mazlum coğrafyaların “kalbi” ve “beyni” olan Türkiye’dir.

Ümmet ve mazlumlar bu savaşı bütün imkânlarla ve yöntemlerle, boykotlarla durdurmalıdır, savaş Siyonist yönetimlerin topraklarına taşınmalı ve orada yayılmalıdır.

İbrahim Karagül Bey’in ifadesiyle “Geriye tek yol kaldı: Bu savaşı İsrail şehirlerine taşımak. Bu soykırım devletini evinde avlamak. Canını yakmak. Nefes alamayacak hale getirmek. İsrail, uyguladığı vahşetle bütün insanlığa savaş ilan etmiş oldu. Öyleyse; İnsanlık ortak savunmaya geçmek, hesabını sormak zorunda.

Binlerce savaşçı İsrail şehirlerine, sokaklarına girerse.. İsrail de, ABD de donup kalacaktır. Hiçbir şey yapamayacaktır. Uçak gemileri, füzeler, tanklar hiçbir işe yaramayacaktır.

“Bir sabah ansızın”; Binlerin, on binlerin, yüz binlerin İsrail sokaklarına akması…

Bu mümkün..

 Bu muhtemel. Ve bu olabilir.

 https://twitter.com/ibrahimkaragul/status/1720397095604031999

Evet.

“Bu savaşı; İsrail'e taşımanın bir yolu mutlaka bulunmalı. Gazze'den, Batı Şeria'dan, Suriye'den, Lübnan'dan, Sina'dan uzaklaştırmanın bir yolu mutlaka bulanmalı.

Türkiye, Mısır, S. Arabistan, İran ve bütün bölge ülkelerinin; Bu soykırımı durdurmak için, Gazze'yi koruma altına almak için, Kendi güvenlikleri için, Bölgenin geleceği için, Filistin'i silahlandırmaları; Vicdani ve insani açıdan, ŞARTTIR! "Savaşı düşmanın evine taşımak tek yoldur!”*

https://twitter.com/ibrahimkaragul/status/1730871353803198499?t=B8vEtpgd2bppYM3uN6llbA&s=03

Başka çıkar yol kalmamıştır. Savaşı ABD’ye, İngiltere’ye, bütün Siyonist yönetimlerin alanlarına ve İsrail Terör örgütünün işgali altında bulunan şehirlere ve onu destekleyen devletlerin ülkelerine taşımak gerekir.

Bir yol, yöntem bulunmalı, silahlı güçleri, silahları darmadağın edilmeli, boykotlarla ekonomileri felç edilmeli ve Siyonist haçlı zihniyetinin zulmünden, soykırımından, vahşetinden dünya kurtarılmalıdır. İnsanlar azad olmalıdır.

Evet.

“Allah’a dayan, Sa’ye sarıl, Hikmet’e râm ol.

Yol varsa bilmiyorum başka çıkar yol.”

Selam ve Sabırla… 21.07.2024

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?