20 Temmuz 2024 Cumartesi

Gazze İçin Berren, Bahren ve Cevven Diyenlere Selam

 Gazze İçin Berren, Bahren ve Cevven Diyenlere Selam

Veysi ERKEN Dr.

Gazze’de mümin Müslümanlar destan yazıyor.

Onlar inanmış bir topluluk.

Haydut Siyonist haçlı sürüsünün efendileri olan ABD’ye, İngiltere’ye ve kışlaları olan israil'deki katillere şöyle diyordu.

“KARADAN, DENİZDEN VE HAVADAN!

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde’ninİstediğiniz kadar kalabalık gelin. Araçlarınızla veya yayan, karadan, denizden ve havadan hiç fark etmez. Size ölümlerden ölüm beğendireceğiz. Pişmanlıktan kendinize lanet okuyacaksınız. Karşılaşacağınız tek şey ancak şiddetli azabımız olacak. Size kılıcımızın tadından ve namlumuzdan çıkan ateşten başka bir şey yoktur.” diye tarihe not düştü. https://www.haber7.com/dunya/haber/3396681-kassam-dedigini-yapti-berren-ve-bahren-ve-cevven

Ve.

Gereğini yaptı, yapmaya devam ediyor ve inşallah zaferle sonuçlanacak.

Siyonist katiller korkularından başka yerlere de saldırıyor.

Yemendeki Müslümanlar da gereğini yapıyor ve Gazze’ye yardım etmeye çalışıyor.

Onlar da bir “iman” hareketinden bahsediyor.

Evet.

“BİZ İMAN, HİKMET, CİHAD VE SEBAT ÜLKESİ YEMEN'İZ'

Bizler Gazze'nin katledilmesine eyleme geçmeden tanık olmaktansa şehadeti ve fedakârlığı tercih eden bir halkız.

Bizler aynı zamanda hedef alındıklarında geri çekilmeyen, bunun yerine yüzleşme ve tepki vermenin gerekliliğine olan kararlılığını ve inancını artıran bir halkız.

Biz iman, hikmet, cihad ve sebat ülkesi Yemen'iz." https://www.haber7.com/dunya/haber/3443757-israil-yemene-harekat-baslatti-husilerden-tum-arap-ulkelerine-son-dakika-duyurusu

Net ve tavizsiz açıklamadır.

İnşallah bütün Müslüman topluluklar ve yöneticileri aynı tutuma ve kararlılığı sergiler.

Böyle bir tutum ve kararlılık zaferin yakınlaşmasını sağlar.

Bilindiği üzere Allah kâfirleri, zalimleri, katilleri müminlerin eliyle cezalandırmak ister. Ayetlerde “Şayet antlaşma yaptıktan sonra yeminlerini bozarlar ve dininizi karalamaya kalkışırlarsa, siz de küfrün elebaşılarıyla vuruşun; çünkü onların yeminleri yok sayılır. (Böyle yaparsanız) belki vazgeçerler. Yeminlerini bozan, peygamberi sürüp çıkarmaya karar veren ve size karşı saldırıyı ilk başlatan topluluğa karşı savaşmaktan geri mi duracaksınız? Yoksa onlardan korkuyor musunuz! Oysa asıl çekinmeniz gereken Allah’tır; eğer yürekten inanıyorsanız. Onlarla savaşın ki, Allah onları sizin elinizle cezalandırsın, onları rezil rüsvâ etsin, sizi onlara karşı başarılı kılsın, inananların yüreklerine su serpsin, kalplerindeki öfkeyi yatıştırsın. Allah dilediğinin tövbesini kabul eder. Allah bilmekte, hikmetle yönetmektedir. Tevbe, 12-15”

Müslümanlar ve liderler beren, bahren ve cevven Gazze’lilerin ve bütün mazlumların yanında olmakla mükelleftirler. Müslüman olan cihadtan kaçınamaz.

Selam ve Sabırla… 21.07.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?