22 Temmuz 2024 Pazartesi

Sayanim Örgütünün Bir Kolu: Fetö

 “Sayanim” Örgütünün Bir Kolu:  Fetö

Veysi ERKEN Dr.

“Sayanim” kelimesini yeni duydum.

İbranice olan bu kelime “yardımcılar” anlamına gelmektedir. Gılad Atzmon tarafından yazılmış  “Göçebe Kimlik” kitabı okurken öğrendim.

Peki, bunlar kimin yardımcıları.

Şüphesiz ki, Siyonistlerin ve Siyonist istihbarat örgütünün yardımcıları.

Kitabı okurken dikkatimi çeken bir husus oldu.

Fetöistler de aynı şekilde çalışıyor.

Anladığım kadarıyla “fetö” sayanimlerin bir kolu.

*Gılad Atzmon kitabında belgelere dayanarak sayanimleri şöyle anlatır.

“Sayanim üçüncü kategoriye aittir. Onlar kendilerini her şeyden önce Yahudi olarak görürler. Sayan, kabilevî kardeşlik fikrine sadakatinden dolayı, vatandaşı olduğu ülkeye ihanet edebilecek bir kişidir. S.27

Mesela, İngiltere'de akrabası olan bir İsrailliden, mektubu getiren kişinin diasporadaki Yahudi halkını koruyup kollama amacı güden bir kuruluşu temsil ettiğini belirten bir mektup yazması istenir, İngiliz akraba, ne şekilde yardımcı olabilecektir?

Dünya üzerinde binlerce sayanim vardır. Sadece Londra'da, 2000 tanesi faaldir, 5000 tanesi de kayıtlıdır. Hepsinin farklı rolleri vardır.

Örneğin, araba kiralama ofisi işleten bir sayan, Mossad'ın rutin belgeleri tamamlamaya gerek duymaksızın araba kiralamasına yardımcı olur. Bir apartman sayanı, şüphe uyandırmadan, barınacak yer sağlayabilir; bir bankacı sayan ise gecenin bir yarısı ihtiyacınız varsa para bulabilir; bir doktor sayan ise polise rapor etmeksizin kurşun yaranızı tedavi edebilir ve benzeri…

Buradaki düşünce, ihtiyaç duyulduğunda yardım edecek fakat dâvâya sadakatlerini koruyarak sessiz kalacak, her zaman emre âmâde insanlara sahip olmaktır. Kendilerine, masraflar dışında hiçbir ödeme yapılmaz. S.27

Ve.

“İşte kendi sınırlarımızın dışındakilerden faydalanmak üzere milyonlarca Yahudi’yi hizmetinize sunan risksiz destek sistemi emrinizdedir. Mahallinde hazır olan böylesi bir imkânla operasyon yapmak çok daha kolaydır. Sayanim, dünyanın dört bir yanında inanılmaz derecede, pratik bir yardım sunmaktadır.” S.28”

Sadece bu bilgi Fetöist örgütün çalışma tarzını ve kime amade olduğunu göstermeye yeterlidir.

Bilinmelidir ki, fetöizm Türkiye ve dünya için en tehlikeli örgütlenme biçimidir. İslami anlamda din ve imanları yoktur.

Her türlü ahlaksızlık, şerefsizlik ve namussuzluk bunlar için mubahtır.

Efendileri olan Siyonistlerin emirlerine daim olarak amadedirler her zaman, her yerde ve her şartta Türkiye’ye ve insanımıza ihanet etmeye hazırdırlar.

Allah bunların oyunlarını bozmuştur ve bozmaya devam edecektir.

Yeter ki, bizler gerçek mümin ve muvahhid olalım.

Selam ve Sabırla…22.07.2024

 

Not:

Geniş bir bilgi sahibi olmak isteyenler için;

1-    *Göçebe Kimlik, Gılad Atzmon, mana yayınları, 2.Baskı, İstanbul-2014

2-    ‘Sayanimlerin Türkiye şefi’ öldü, Kemal Özer,  https://www.gzt.com/gercek-hayat/sayanimlerin-turkiye-sefi-oldu-3562189

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?