27 Temmuz 2024 Cumartesi

MHP'yi Töhmet Altında Bırakmaya Çalışan 154 Kişi

 

MHP'yi Töhmet Altında Bırakmaya Çalışan 154 Kişi

 

Veysi ERKEN Dr.

 

Merhum Sinan Ateş’in bir cinayete kurban edildiği kesin.

Tıpkı merhum Muhsin Yazıcıoğlunun cinayetle şehit edildiği gibi.

Umarım ki bu iki cinayet çözülür ve gerçek planlayıcılar, azmettirenler ortaya çıkar.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlunun cinayeti gibi Sinan Ateş’in cinayeti de sulandırılıyor ve MHP ile Ülkü Ocakları suçlu gösterilmeye çalışılıyor.

Devlet Bahçeli mahkeme başlamadan önce “kim ne biliyorsa açıklasın, kimin elinde belge varsa ortaya çıksın, kel görünsün, herkesin ensesi görünsün” mealinde açıklamada bulundu.

Bu kadar sarih açıklamaya rağmen cinayet üzerinde tepinerek MHP’yi ve Ülkü Ocaklarını suçlamaya devam eden 154 kişiden bahsediliyor.

MHP haklı olarak suçlamadan dolayı zarar gördüğünü, suçlayanların tutarsız, ahlaksız olduğunu ifade ettiği halde davaya müdahilliği kabul edilmiyor ve suçlamalar, iftiralar devam ettiriliyor.

Gerçekten ortada bir garabet vardır.

MHP’nin müdahillik isteği umarım ki gelecek celsede kabul edilir ve 154 kişinin bilgilerine başvurulur, davet edilir ve ellerindeki belgeleri sunmalarına imkân sağlanır.

İlave olarak tetikçi Sinan Ateşin kendi silahından çıkan mermilerle değil, yanındaki iki kişinin silahından çıkan mermilerle öldüğünü ifade etti. Umarım ki, cinayetin bu yönü de araştırılır, o iki kişi de sorgulanır.

Evet.

Sinan Ateşin cinayeti merhum Muhsin Yazıcıoğlunun cinayeti gibi karartılmamalıdır.

Bilindiği üzere merhum Muhsin başkanın cinayeti üzerinden 15 yıl geçti ve karartılan bilgiler, raporlar yeni yeni ortaya çıkarılıyor.

Bunun için diyorum ki Sinan Ateş’in cinayeti ile ilgili MHP’nin müdahilliği kabul edilmeli ve 154 kişinin ellerindeki bilgi ve belgeler istenmelidir.

Böyle bir yöntem izlenmezse gerçek suçlular ortaya çıkmaz ve MHP ve Ülkü Ocaklarına yönelik fetövari ithamlar, iftiralar ve suçlamalar ahlaksızca devam eder.

154 kişiye sesleniyorum.

Kendi isteğinizle mahkemeye gidin ve ifadenizi verin.

Selam ve Sabırla… 27.07.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?