20 Ağustos 2024 Salı

ABD’nin İsrail Kışlasını Yavuz’un Cesareti Dağıtır

 ABD’nin İsrail Kışlasını Yavuz’un Cesareti Dağıtır

Veysi ERKEN Dr.

Zafer iman, cihad ve cesaretle mümkündür. Ceddimiz Yavuz Sultan Selim “Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık ise ölüme götürür” tespitinde bulunmuş ve cesaretiyle nice zaferler kendisine nasip ve müyesser olmuştur.

Kısa süren saltanatı döneminde ordusu 21 Aralık, 1516'da Sadrazam Sinan Paşa komutasında Han Yunus Savaşını kazanmış ve Filistin yolu açılmıştır.

Akabinde yoluna ve hedefine doğru devam eden Yavuz Sultan Selim 30 Aralık 1516'da Kudüs'e girmiş ve 3 gün sonra ordusu 2 Ocak 1517'de Gazze'ye girmiştir.

Evet.

Ceddimiz cesaretiyle, imanıyla, cihadıyla ve kararlılığı ile Filistin’i, Kudüs’ü, Gazze’yi vatanımız kılmıştır. Şimdi ceddimiz Yavuz Sultan Selim’in yolunu ve yöntemini takip etme zamanıdır.

“Zalime Yavuz, Mazluma Yunus” olma vaktidir. İmanımızla, cihadımızla, cesaretimizle ve kararlılığımızla “zalime Yavuz” olmalıyız ki, Siyonizm’in, ABD’nin, İngiltere’nin ve bütün Siyonist yönetimlerin kışlası olan İsrail dağıtılabilsin, mazlumlar huzur ve hayat bulsun.

Bilindiği üzere Siyonistler/İngilizler “kibrit suyu” misali ittihatçılar döneminde topraklarımızı işgal ederek Balfour mektubu ile İsrail denilen kışlalarını inşa etmeye başlamışlardır.

GAZZE, Kudüs ve Filistin, topyekûn zindan’a çevrilmiş, zindanlar cehenneme dönüştürülmüştür.

Günümüzde Doğu Türkistan Çin’in, Filistin Siyonist haçlıların İsrail denilen kışlalarıdır.

Evet. İsrail Siyonist haçlı ve Evanjelik/Hıristiyan Siyonizmlinin bir kışlasıdır. Asla devlet değildir. Katiller sürüsünün işgal ettikleri, soykırıma tabi tuttukları yerlerdir.

İsrail sadece Siyonist haçlı terör örgütünün bir kışlasıdır. ABD ve İngiltere kışlalarını tahkim etme peşindeler.

İşgal ve imha düşüncelerinin asıl hedefi Türkiye’dir.

Bunu da gizlemiyorlar.

Siyonist haçlı zihniyeti bunu açıkça ifşa etti. Yakın zamanda “ABD’li Emekli Albay Douglas McGregor ise katıldığı bir programda PKK/YPG ile olan kirli ilişkilerine ve bölgedeki planlarına yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. McGregor şu ifadeleri kullandı: “Erdoğan, ısrarla ülkesini savaştan uzakta tutmaya çalışıyor. İsrail'e yönelik çok sert çıkışlar da yapsa ondan hiç hazzetmese de ülkesini ısrarla savaştan uzakta tutmaya çalışıyor. Erdoğan, İsrail'in Lübnan'a girmesi halinde bunun Lübnan'ı istikrarsızlaştıracağının da farkında... Türkiye'ye saldırmaları için Suriye'de güçlerimizi hazırlıyoruz. Kimleri mi kastediyorum PKK ve diğer bazı örgütleri Türkiye'ye saldırmaları için teşvik ediyor ve silahlandırıyoruz. Türkler de bunun farkındalar ve rahatsızlar. Bunu geçmişte de yaptık ancak bu sefer iş çok ciddi. İsrail'in de parçası olduğu büyük bir savaşa doğru gidiyoruz. Amerika zaten bunun bir parçası, Türk devleti de savaşın eşiğinde olduğunu kamuoyuna açıklamak üzere... Şayet bunu bir istiklal mücadelesi olarak sunarsalar, kamuoyu hiç şüphesiz savaşmak isteyecektir.” https://haberglobal.com.tr/dunya/amerikali-emekli-albay-douglas-macgregorin-turkiye-itirafi-gundeme-bomba-gibi-dustu-369201

Daha nasıl itiraf edecekler.

Artık ceddimiz Yavuz Sultan Selim’in tavrını ortaya koyma ve “zalime Yavuz” olma vaktidir.

Ceddimiz Yavuz Sultan Selim “Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık ise ölüme götürür” şiarını uygulama ve İsrail denilen kışlayı dağıtma ve topraklarımıza, vatanımıza sahip çıkma vaktidir.

Denizlerde Barbaroslar gibi Siyonist haçlı zihniyetinin donanmalarını imha vaktidir.

Evet.

Sadece cesaret, iman, cihat ve kararlılık gerekir.

Selam ve Sabırla… 20.08.2024

 

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?