25 Ağustos 2024 Pazar

Soykırım Dinini Oluşturan Siyonistler Dünya’da Neden Etkilidirler

 “Soykırım Dini”ni Oluşturan Siyonistler Dünya’da Neden Etkilidirler

Veysi ERKEN Dr.

Nüfusları ve sayıları az olduğu halde Siyonistler meclislerde, medya’da, ticarette, sanayide, akademide, sağlıkta etkilidirler.

Bilhassa ABD, İngiltere, Batılı denilen ülkelerde nüfuslarına oranla değil orantısız bir şekilde vekil seçilir, temsil edilir ve yönetimde görev alır.

Diğer ülkelerde ise kendilerinin uşaklarını seçtirir, atatır, güçlendirir ve etkili hale getirerek milletleri sömürür, toprakları işgal eder, imkânları talan eder, vahşet ve soykırım uygular.

Kendini seçilmiş olarak kabul eden Siyonistler kendilerini insan vasfı ile malul görmez ve ayrı konumlandırır.

 “Yeni Yahudi Tanrısı, yani  ‘Yahudi’, herhangi bir insana dayalı durumla malul olamaz. Bu yüzden, diğer bütün tarihi anlatılar; tarihçiler, entelektüeller ve sıradan insanlar tarafından açık bir şekilde tartışılırken, Soykırım dini kanunlarla korunmuştur. Soykırım kendisini, eleştirel söylemi aşan ezeli ve ebedi bir gerçek olarak konumlandırır.” Gılad Atzmon, Göçebe Kimlik Yahudi kimlik Siyaseti üzerine bir inceleme, Mana Yayınları, İstanbul-2014, S.182-183

Ayrı konumlandırma ile her şeyi kendine mubah görür ve başarı için –kendilerince- her şeyi ve yolu mubah görür. Ülkelerde etkili olur.

“Soykırım dini”nin mensupları bu güçlerini başta ABD, İngiltere ve bütün ülkelerde şu şekilde elde ettiklerini açıklar. Haim Saban “Amerikan siyasetinde başarılı olmanın ‘üç yolu şunlar,’ demişti:

Siyasi partilere bağış yap,

Düşünce kuruluşları kur

Ve Medya pazarını kontrol et. Gılad Atzmon, Göçebe Kimlik Yahudi kimlik Siyaseti üzerine bir inceleme, Mana Yayınları, İstanbul-2014, S.204”

Hâsılı kelam “soykırım dini”nin mensupları dünyayı yakmak, yıkmak, insanları perişan etmek için yapmayacakları melanet yoktur.

Türkiye’de de oynanan oyun ve kullanılan yöntemler aynıdır.

Desteklerle, kuruluşlarla ve medya ile adem edinirler, kitleleri yönlendirirler ve toplumları her yönleriyle imha ederler.

Selam ve Sabırla… 25.08.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?