28 Ağustos 2024 Çarşamba

Soykırım Dini'nin Mensupları Türkiye’yi Kuşattı

 “Soykırım Dini”nin Mensupları Türkiye’yi Kuşattı

Veysi ERKEN Dr.

“Soykırım Dini”nin Mensupları ve oluşturucuları olan Siyonist haçlılar Türkiye’yi Kuşattı. Acilen kuşatmanın yok edilmesi gerekir.

Evet.

Türkiye manen, zihnen yıllardır işgal altında, günümüzde ise fiili olarak kuşatılmış işgal edilmeye çalışılıyor.

İşgal ve yıkım her ülkede deneniyor.

1917, 1948, 1967 kuşatmalarını ve işgallerini unutmayalım. “Soykırım Dini”ni oluşturan Siyonist haçlılar aynısını Türkiye için uygulamaya çalışıyorlar.

İbrahim Karagül Bey. 1967 sürecini, sonuçlarını ve günümüze yansımasını şöyle maddeleştiriyor

“BENCE ÖNEMLİ!

1-    1967 Arap-İsrail savaşında; Birleşik Arap Ordusu kuruldu. Irak ordusu da bu güce katılacaktı. Ama katılamadı. Neden?

2-     Çünkü; İsrail İran ile savaş ittifakı kurdu. Şah yönetimi ile İsrail, birlikte, Irak’ın kuzeyinde büyük bir isyan başlattı. Kürt grupları Bağdat’la sert bir savaşa soktu.

3-     Silahlar İsrail’den İran’a oradan da Irak’ın kuzeyine naklediliyordu. Ağır silahlar, tanklar gönderiliyordu.

4-     İsrail askerleri de bu silahlarla birlikte İran üzerinden Irak'ın kuzeyine geçiriliyor, Bağdat'a karşı savaşı bizzat yönetiyordu.

5-     Bu isyan ve savaş, Bağdat yönetimini çok zor durumda, hareketsiz bıraktı. Irak ordusu Birleşik Arap Ordusu’na katılamadı.

6-     İsrail için bir ülke böyle saf dışı edilmişti. İsrail hiçbir şey yapmadan bir ülkeyi denklemden çıkarmış, savaşın dışına itmişti.

7-     Önümüzdeki dönemde; Muhtemel bölgesel savaşta, benzer bir senaryonun Türkiye’nin önüne de konulacağından endişe ediyorum.

8-     Suriye’nin kuzeyinde, Ege adalarında, Dedeağaç’ta, ve yeni bir tehlike olarak ortaya çıkan Kıbrıs Rum Kesimi’nde aynı senaryo uygulanabilir.

9-     ABD, İngiltere, Almanya ve Fransa, Rum Kesimi’ni tam bir askeri üsse dönüştürdü. Lübnan ve Ortadoğu savaşı için cephe haline getirdi. Adalardaki ABD ve İsrail yığınağı ortada…

10-  İsrail’in 1967 senaryosunu dikkatle hatırlayalım. Terör Koridoru bölgesinde, Rum Kesimi’nde, Adalar’da, bu silahlar Türkiye’ye doğrultulursa...

11-  Bölgesel bir savaşta Türkiye kilitlenir, hareket edemez hale getirilir. Siz buna içerideki "Cephe"yi de katın. Ortadoğu krizinde Türkiye bir hareketle etkisiz hale getirilir.

12-  Bence bunları düşündüler. Hatta planladılar. O silahlar tamamen Türkiye'ye karşı kullanılmak için oralarda toplanıyor.

13-  Kişisel olarak bunun işaretlerini görüyorum. Kısa zamanda daha da netleşecek. O zaman çok konuşacağız.. https://x.com/ibrahimkaragul/status/1823654620670915010

Sadece bu bilgi bile senaryonun nasıl oyunlaştırıldığını, oyunlaştırılmaya çalışıldığını göstermeye yeter.

Ülkelerde senaryo oyunlaştırılırken şöyle bir yolun izlendiğini de unutmayalım.

“Siyasi partilere bağış yap,

Düşünce kuruluşları kur

Ve Medya pazarını kontrol et. Göçebe Kimlik, s.204

Tabii ki, bu yol ve yöntemler bütün dünyada uygulanmaya, piyonlar satın alınmaya, uşak yetiştirilmeye ve iktidar ele geçirilmeye çalışılıyor.

Türkiye güçlü ve uyanık olmak mecburiyetindedir.

Selam ve Sabırla… 28.08.2024

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?