3 Ağustos 2024 Cumartesi

İT soylular/ Kuduz Köpekler

 İT soylular/ Kuduz Köpekler

Veysi  ERKEN Dr.

Siyonistler kendilerini “Kuduz Köpek” gibi tanımladıkları halde içimizdeki İT soylular bunu anlamazlıktan, görmezlikten, duymazlıktan geliyor. Çünkü İT soylular “Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardır ama onlarla göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler. Onlar hayvanlar gibidir, hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır. A’râf-179” ayetinde tavsif edildikleri gibidirler.

57 yıl önce  Moşe Dayan o tavsifi yapmış idi. “İsrail'in 1967'deki Savunma Bakanı Moşe Dayan'ın "İsrail kuduz köpek gibi olmak zorunda. Böylelikle bölgenin geri kalanı yanına yaklaşmaya korksun" sözüne atıfta bulunan Hindi, "İsrail fiili olarak kuduz köpek gibiydi. Her yere saldırabiliyordu. Mısır'a, Tunus'a, Irak'a, Lübnan'a, Sudan'a saldırdı. Ancak İsrail bu defa korunmaya ihtiyaç duydu. Hem de abluka altındaki küçük direniş gruplarına karşı" değerlendirmesinde bulundu. https://www.aa.com.tr/tr/dunya/israil-bolgeyi-tehdit-ediyor/104896

Siyonistler esasında yüz yıldan fazla bir zamandır topraklarımız olan Filistin’e, Kudüs’e, Gazze’ye kuduz köpekler gibi saldırıyor ve İslam ve mazlum coğrafyaları talan ediyor.

Tabii ki, asıl hedef İslam ve mazlum coğrafyaların “kalbi” ve “beyni” durumunda olan “Türkiye”dir.

Bu gerçek asla unutulmamalı ve ona göre tedbir alınmalıdır ki ABD, İngiltere, İsrail ve bütün Siyonist terör örgütleri bitirilebilsin.

Bu arada önemli bir konu içimizdeki İT soyluları ve iltisaklılarını hayatımızdan çıkarmamızdir.

Rivayete/ bir anlatıma göre adamın birinin bir kızı, eşeği ve köpeği varmış. Aynı anda üç kişi kızına talip olunca adam dua etmiş, hiçbir kişiyi geri çevirmek istemiyorum. Duası kabul olmuş ve köpekle eşek birer kız olmuş. Adam üç kişiyle kızları evlendirmiş.

Aradan zaman geçince herkes asli huyuna dönmüş, Aslı köpek olandan doğan köpek gibi havlamaya, eşek olandan doğandan eşek gibi anırmaya insan olandan doğanlar da insan gibi haylar edinmiş ve davranmaya başlamış.

Bugün aramızda makam, mevki, şan şöhret sahibi olmuş İT soylular çoğalmış. Siyonist haçlı ağzıyla Hamas’a, İslam’a ve Müslümanlara saldırıyorlar. Kuduz köpekler gibi kudurmuş bir halde salyalarını akıta akıta her iyi olanı dağıtmaya çalışıyorlar.

Bunları efendilerinin köpeği olan moşe de tarif etmişti. Kuduz köpekler.

En güzel tarifi merhum Abdurrahim Karakoç yapmıştı.

“İlim adamıyım der, araştır mason çıkar

Dört makale yazmışsa dördü de fason çıkar

Hele bir araştır bak aslını-astarını

 Büyük dedesi Yorgi, babası Mişon çıkar.”

Evet.

Bunları araştırdığımızda İT soylu olduklarını anlıyoruz.

Kudurmuş bir halde saldırmalarının sebebi fikren, zihnen ve aslen İT soylu oluşlarındandır.

Selam ve Sabırla… 03.08.2024

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?