12 Ağustos 2024 Pazartesi

Gerçekten İslam Dünyası Diye Bir şey olsaydı

 Gerçekten İslam Dünyası Diye Bir şey olsaydı

Veysi ERKEN Dr.

İsrail'in yıllardır, aylardır ve bugün Gazze'de yaptığı katliam sonrası Müslüman devletler 3 maymunu oynamaya devam ediyor. İslam dünyasındaki ayrılığı daha doğrusu İslam dünyası diye bir şeyin olmadığını İngiliz politikacı George Galloway gözler önüne serdi.

"Eğer İslam dünyası diye bir şey gerçekten olsaydı, bu sabah Gazze'de insanların namaz kılarken katledilmesi bardağı taşıran son damla olurdu. Dünya şimdi intikamla sarsılırdı. Ama sarsılmayacak.” dedi. https://www.turkiyegazetesi.com.tr/dunya/islam-dunyasi-3-maymunu-oynuyor-ingiliz-politikaci-dunya-intikamla-sarsilmasi-lazimdi-diyerek-gercekleri-muslumanlarin-yuzune-carpti-1056728 dedi.

Evet.

Gerçekten İslam dünyası ve liderleri olsaydı dünyanın intikamla sarsılması ve Siyonist haçlı zihniyetinin terör örgütlerinin kışlası olan İsrail’in yerle yeksan olması gerekirdi.

Heyhat İslam dünyası denilen güruh “görmedim duymadım ve bir şey söylenmemiş/vahşet işlenmemiş” pozisyonunda. Üç maymunu oynuyor şeytan karşısında. Çünkü güruh Siyonist haçlı zihniyetinin/ şeytanının/ İblisinin emir eri durumundadır.

Vahşetin, işgalin, tehcirin, soykırımın kalpleri taştan da katı olan şeytanlar tarafından işlendiği bu ortamda Filistin Âlimler Birliği Gazze Fetvası veriyor, çağrıda bulunuyor, haykırıyor, susmayın eyleme geçin, susmak vahşete, katliama, soykırıma, tehcire ortak olmaktır diyor.

Duyacak, işitecek ve haykıracaklar için İşte o çağrı.

O bildiri.

“Filistin Alimler Birliği, somut adımlar atılmasını sağlamak için İslam toplumlarını meydana çağıran bir bildiri yayınladı:

Kardeşleriniz sabah namazında Cenab-ı Hakk'ın huzurunda öldürülürken, bedenleri parçalanırken bu sessizliğiniz ne kadar sürecek?

İslam milletleri bugün harekete geçmezse, meydanlara çıkmazsa ve bu sessiz iktidarları harekete geçinceye kadar meydanlarda kalmazsa hangi gün yapacak? İsrail, Amerika ve Avrupa ülkelerinin büyükelçilikleri bugün Müslümanların topraklarından sökülüp atılmıyorsa hangi gün atılacak?

Ey İslam evlatları!

Siyonist düşmanla normalleşen rejimlerin İsrail ve Amerikan büyükelçiliklerini kapatacağını düşünmeyin.

Zincirleri kıran şiddetli bir insan seli olmadığı sürece bunu yapmayacaklar. Bu insan seli bugün olmazsa ne zaman olacak?

Zaman, eylem zamanıdır.

İslam Ümmetinin her bir ferdine, sorumluluğuna ve nüfuzuna göre, kardeşlerine destek olmak ve bu canice soykırımı durdurmak için ne yaptığı sorulacaktır. https://x.com/dailyislamist/status/1822722960144392632

Hâsılı kelam.

Gerçekten İslam dünyası ve Müslüman liderler varsa şimdi İsrail denilen kışlayı dağıtma ve onu tutan elleri kırma zamanıdır.

Selam ve Sabırla… 12.08.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?