26 Ağustos 2024 Pazartesi

Gazze’liler: Artık hiç kimseden hiçbir beklentimiz yok

 Gazze’liler: Artık hiç kimseden hiçbir beklentimiz yok

Veysi ERKEN Dr.

“Artık hiç kimseden hiçbir beklentimiz yok”

Gazze’de yıkılan, yakılan ve yok edilen Şifa Hasta hanesinin katliamından kurtulanların şahitlikte kullandıkları kelamdır. Belgeseli hazırlayan;  “Beni etkileyen en önemli şeylerden birisi, şahitlere yönelttiğimiz, ‘Dünyadan ne bekliyorsunuz’ sorusuna, ‘Bu kadar şey yaşandıktan sonra artık hiç kimseden hiçbir beklentimiz yok’ cevabı oldu” diyerek duygularını ifade etti” diyor. https://www.yenisafak.com/hayat/gazzenin-artik-kimseden-beklentisi-yok-4640916

Bu söz Müslümanları titretmeliydi, kendilerine getirmeliydi, yöneticilerini harekete geçirmeliydi.

Heyhat. Yöneticiler “taş” kesilmiş, hareket yok, his kaybolmuş, millet, ümmet, fertler ve yöneticilere canlı cenazeye dönüşmüş.

Bizler “iyyake nabudu ve iyyake nastein/ ancak sana ibadet eder ve ancak senden yardım dileriz” ayetine iman ettik, kurtulan şahitler de bunu terennüm ediyor.

Biliyorlar ki, hisler kaybolmuş, Kur’an gönüllerden silinmiş, kalpler paslanmış “İyilik ve takvâ hususunda yardımlaşın, günah ve haksızlık yolunda yardımlaşmayın. Maide-2”   ayeti unutulmuş.

Sadece unutulma da değil, kötülük üzerinde yardımlaşma çoğalmış, Siyonistler boykot edileceğine malları ucuzlatmışlar diye mallarına hücumlar artmış, uşaklık arşı alaya yükselmiş.  

Merhum Şeyh Ahmet Yasin hissini, duygusunu, ahlakını ve her şeyini kaybetmiş olan İslam ümmetinin ve yöneticilerinin durumunu “İslâm ümmetinin hâli benim şu felçli hâlim gibidir. Dilinden başka hiçbir yerini hareket ettiremiyor” diye tarif ediyordu.

Ümmetin felç edilişi yeni değildir.

İçimizdeki Siyonist haçlı zihniyetli olan Jöntürk ve İttihatçı taifenin Osmanlıyı/ ümmeti zihnî ve fiili işgal etmesiyle FELÇ edilme hızlandı. İslam coğrafyasının bütünlüğü parçalandı, hilafeti yok edildi, cihad için gönderilen yardımlar ahlaksızlıkta kullanıldı ve ümmet parçalandı.

Evet.

Ümmet hem fiziken, bedenen hem de ruhen felç edilmiş vaziyettedir. Gazze’lilerin felç edilmiş, zihni ve toprakları işgal edilmiş, yaşayışları olan İslam’dan koparılmışlardan beklentisi yoktur.

Tıpkı bir(LEŞ)miş m İLLETLER’den bir beklentisi olmadığı gibi.

Rivayete göre 57 İslam ülkesi varmış ve bir kısmı Filistin halkının coğrafi komşusudur. Filistin için İslam İşbirliği Teşkilatını kurmuşlardı.

Bunların hepsi MIŞ imiş.

Çünkü bunlar ne komşuluk, ne insanlık, ne de İslam kardeşliğini biliyorlar, dikkate alıyorlar.

Dilleri ve zihinleri bile LÂL olmuş, felç edilmiştir.

Siyonist haçlı zihniyetine esir olmuşlardır.

Bunlar Hz. Muhammed Mustafa’nın sav “Haksızlık karşısında susan dil şeytandır”  hadisini, Hz. Ali’nin r.a. “Haksızlık karşısında susanlar hem haklını hem de şerefini kaybeder”  sözünü hiç duymamış gibi LÂL olmuş, felç edilmiş bir vaziyette seyrediyorlar kasapları, katilleri ve vahşileri.

Sıranın kendilerine gelmesini bekliyorlar.

Susuyorlar.

Susmakla Siyonist katilleri desteklemiş oluyorlar.

Söz bitmiştir aylar ve yıllar öncesinden. Onun için “Bu kadar şey yaşandıktan sonra artık hiç kimseden hiçbir beklentimiz yok” kelamından başka söylenebilecek bir şey yoktur.

Selam ve Sabırla… 26.08.2024

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?