7 Ağustos 2024 Çarşamba

Çelik Kubbeli Gök Vatan

 "Çelik Kubbe"li Gök Vatan

Veysi ERKEN Dr.

Türkiye, gönül vatanını ilayı kelimetullah için inşa etmek ve nizamı âlemi tesis edebilmesi “Gök vatan”ı, “Mavi vatan”ı ve “Kara vatan”ını tahkim etmesi ile mümkün olacaktır. “Çelik Kubbe” bunun için hayata geçirilmeye çalışılıyor. “Savunma Sanayii İcra Komitesi, ‘Çelik Kubbe’ sistemini karara bağladı. En alttan başlayıp en uzun menzile kadar ağ merkezli ve yapay zekâ destekli bir kalkan sağlayacak bu yapı Gök Vatan’da kuş uçurtmayacak.” https://www.trthaber.com/haber/gundem/gok-vatanin-yeni-oyuncusu-celik-kubbe-871948.html bunun teyidini ifade ediyor.

Tabii ki, muhalefet görünümlü Türkiye muhalifleri ve İslam düşmanları her türlü engellemeyi yapmaktan geri durmuyorlar, bundan sonra da durmayacaklar.

Bütün sabotelere, engellemelere ve Siyonist uşakların faaliyetlerine rağmen “Gök Vatan”ımızı Rabbulaleminin izni ve nusretiyle “çelik kubbe”lerimizle inşa etmeyi başaracağız. Çelik kubbemiz bütün mazlum ve mağdur coğrafyaları kapsayacaktır. Böylece İslam düşmanlarına diz çöktüreceğiz ve gönül vatanımız için “mavi vatan” ile “kara vatan”ımızı da muhafaza edeceğiz.

Tabii ki bütün bu faaliyetler Allahın rızasını kazanmak için yapılıyorsa “Gönül vatan”ımızı ve “gönül coğrafya”mızı korumuş oluruz. Mana âlemini ihmal ederek madde âlemini daimi kılamayız.

Bütün bu faaliyetler İslam ve mazlum coğrafyaların ihyası ve inşası için olmalıdır. Ben bunu görüyorum. Zira bizim İslam anlayışı içerisinde geniş bir “gönül-ortak vatanı”mızdan da bahsedilir ve bu tabiidir.

Gazze ve Türkistan’da devam eden soykırımlar bizleri “ Gönül-Ortak Vatan” kavramı üzerinde tekrar tefekkür etmemizi sağlamalıdır.

“Gönül- ortak vatan” diyenlerin niyeti Salih ve halistir. Çünkü müminlerin kardeşliğine iman eder. Kardeşlerin arasındaki ihtilafları gidermeye çalışır ve İslam ve insan düşmanlarına karşı kenetlenir, kol kola girer ve imkânlarını birleştirerek düşmanın her şeyini boykot etmeye çalışır.

Bilhassa “İlayı Kelimetullah için Nizamı âlem” ülküsü diyenlerin bu konudaki tefekkürü ve çabası elzemdir.

Bu ülküye inananlar hep “çağrımız İslam’da Dirilişedir” iddiasında bulunurlar. Çelik kubbelerini yeryüzünün her noktasında inşa etmeye çalışırlar ki, dünya emin olsun, huzur bulsun. Gönül vatan hayat bulsun.

“Gönül - Ortak vatan” kavramında inanma hürriyeti vardır.

Zulüm yok, zalimlerle mücadele ve mücahade vardır.

“Gönül - Ortak vatan” kavramında sosyal ilişkiler serbesttir.

Adalet esasına göre sosyal ilişkiler geliştirilir.

“Fitne” katilden kötü kabul edilmiştir “Gönül - ortak vatan” anlayışında.

Aşırılık yasaklanmıştır “ortak vatan”da.

“Zalime karşı Yavuz, Mazluma Yunus” olmadır ortak vatanda.

Kimse renginden, dilinden, makamından, zenginliğinden veya bir başka niteliğinden hor görülmediği alanın adıdır “ortak vatan”.

Coğrafyaları ihata eder “Gönül-ortak vatan”

“Gönül - Ortak vatan” kavramı üzerinde tefekkür edenlere çağrım şudur.

Geliniz bize giydirilen deli gömleklerinden ve şablonlardan kurtulalım.

Zihnimizi işgalden kurtararak berraklaştıralım.

Ve.

Unutulmamalıdır ki, ne zaman “Kuran ahkâmı” çerçevesinde “Gönül - ortak vatan” düşüncesi ve ülküsüne sahip olmuşsak Allahın nusreti arttı. Ne zaman zayıfladıysa ve İ’la-ı Kelimetullah için nizam-ı âlem ülkümüzden uzaklaşmışsak zillet çoğaldı. Kubbeler başımıza yıkıldı.

Geçmişi, Karahanlı, Gazneli, Selçuklu, Babür, Osmanlı dönemlerini ve bu dönemlerdeki ülküleri anlayalım ki, tarih bize hamak değil, yay olsun. Vatanımız mamur olsun.

“Gönül - Ortak vatan"ımız büyüsün. “Çelik kubbe”miz her yerde inşa edilsin, yeryüzünü İslam güneşi kaplasın ve aydınlatsın.

Kısaca âlem nizam bulsun.

Adalet hâkim olsun.

“Gönül - Ortak vatan” ülkümüz ve hayalimizdir.

Bu ülküyle Gönül - ortak vatanımız huzur bulsun inşallah.

Selam ve Sabırla… 08.08.2024

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?